Interpretare vis în care apare un uliu

0
4778
Interpretare vis in care apare un uliu

Atunci când visezi un uliu, acesta reprezintă un potențial hoț din viața ta, având în vedere că uliul este o pasăre răpitoare care poate de cele mai multe ori se hrănește din vânătul altora sau din ceea ce a murit, deci dacă visezi că omori un uliu înseamnă că vei reuși să scapi de dușmani, reușești să îndepărtezi răul din viața ta.

Dacă visezi un uliu pe cer acesta simbolizează îngăduință față de cei care sunt mai prejos decât tine, arată faptul că ești nobil, bun și îi tratezi cu blândețe și tandrețe pe cei supuși ție, însă mai poate arăta și faptul că ignori prada, deci pe cei care știi că îți pot fi victime îi lași de voia lor.

uliu

Când visezi că prinzi un uliu înseamnă de fapt că vei avea parte de un câștig, iar dacă visezi un uliu care zboară înseamnă că vei reuși în realitate să fii mai conciliant, mai tolerant, nu mai ești atât de temperamental, încerci să fii mai îngăduitor.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cocor

Uliul în vis poate simboliza un simț ascuțit al conștientizării și al libertății. Aceste vise pot fi, de asemenea, un semn că trebuie să ai o viziune mai largă asupra situației tale de viață.

Interpretarea exactă a viselor cu ulii poate varia în funcție de contextul personal și de alte elemente din vis. Dacă visezi și șoimi, ar putea fi util să cercetezi și semnificațiile acestui simbol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.