Interpretare vis în care apare dovleac

0
12429
Interpretare vis in care apare dovleac

Atunci când visezi un dovleac înseamnă că vei avea necazuri la locul de muncă și în familie.

Dacă visezi că culegi dovlecei înseamnă că trebuie să fii mai cumpătat, să nu mai cheltui atât de mult și în niciun caz să nu trăiești o viață în desfrâu, iar dacă visezi că îi cultivi înseamnă că te vei vindeca după o boală sufletească sau trupească.

Un dovleac crud în vis reprezintă o boală pe care nu o așteptai, iar dacă visezi că mănânci un dovleac înseamnă că vei avea parte de o căsnicie fericită, vei primi o veste bună.

Dacă visezi că semeni dovlecei înseamnă că te așteaptă mult noroc, multă fericire, înțelegere, îți va fi bine pe toate planurile.

dovleci

Dacă visezi că se sparge un dovleac înseamnă că ai parte de necazuri la locul de muncă, te așteaptă o boală cu bube. Dovleacul din vis mai poate simboliza și o stare generală proastă.

Atunci când visezi că mănânci dovleac crud înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece ai o boală netratată din trecut.

Când visezi că mănânci dovleac și îți place foarte mult înseamnă că vei avea parte de armonie în familie, este posibil să intri și în posesia unor informații care au menirea să te înveselească, să te facă să uiți de griji.

Totodată, atunci când visezi că semeni dovleac înseamnă și că destinul îți va fi favorabil, vei avea parte de foarte multe întâmplări fericite în viață, te vei înțelege bine cu toată lumea, trăind într-o armonie deplină.

Dacă visezi cum se umflă un dovleac, se sparge, înseamnă că fie trebuie să ai mai multă grijă de sănătate, deoarece e cam subred, fie trebuie să îți vezi de locul de muncă însă cu mai mult interes, deoarece e posibil să se ivească unele probleme.

Dovleacul în general reprezintă familia, iar dacă acesta este întreg în vis înseamnă că așa va fi și familia ta, plină de pace și veți avea o comunicare bună în general, însă dacă visezi că mănânci dintr-un dovleac întreg înseamnă că vei avea multe necazuri, mai ales pe fondul sănătății.

Citește și:  Interpretare vis în care apar feluri de mâncare

Dacă visezi dovlecei mici și proaspeți, aceștia îți arată de fapt că în perioada care urmează vei avea parte de bucurii, de onoare, ți se ivesc multe șanse de reușită, grupul de prieteni te va sprijini în orice faci, în plus e posibil ca un amic foarte apropiat să contribuie de bună seamă la reușitele tale, să te susțină necondiționat.

dovleac

Pe de altă parte, putem invoca și povestea de basm a Cenușăresei care introduce în acest dovleac o aură mistică, de simbol, el fiind și unul dintre obiectele de magie ale vrăjitoarelor. Însă tot aici se mai poate vorbi și despre situațiile în care în familie, în trecut, au existat anumite certuri conduse de rivalitate, mai ales între frați.

Totuși, dovleacul din vis mai poate fi și simbolul uterului feminin, sugerând nașterea, deci mărirea familiei, ori poate să fie și un simbol cu conotație sexuală, având în vedere că reprezintă vaginul femeii, metaforic vorbind.

Atunci când este visat pe timp de toamnă, mai ales de către oamenii din mediul rural, dovleacul reprezintă faptul că vor avea o recoltă foarte bună, vor avea ce culege și nu vor duce lipsă de nimic pentru toată iarna.

Dovleacul, cu forma și culoarea sa distinctivă, poate avea mai multe semnificații în vis, depinzând de contextul în care apare. Poate simboliza abundența, recolta, dar și transformarea, așa cum vedem în poveștile cu Cenușăreasa. Totodată, dovleacul poate fi asociat cu sărbători precum Halloween-ul, sugerând anumite tradiții sau amintiri. Dar oare cum diferă aceasta de interpretarea visului în care apare un bostan?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.