Interpretare vis în care apare ecran

1
9280
Interpretare vis in care apare ecran

Atunci când visezi un ecran, acesta poate avea foarte multe semnificații, însă asociat fiind cu televizorul, ne putem raporta la faptul că în viața reală vei avea parte de multă acțiune, de multe evenimente; este posibil să fii invitat la petreceri și să te simți foarte bine cu cei din jur.

Însă ecranul de televizor mai poate sugera și faptul că ești mult prea implicat în viața socială; este posibil să fie vorba și de multe bârfe și de certuri cu cei apropiați, având în vedere că la televizor vedem știrile.

Însă atunci când visezi un ecran, se mai poate spune și că acesta reprezintă faptul că vei intra în posesia unor informații foarte valoroase pentru tine, care te pot bucura ori întrista; acest lucru poate fi interpretat în funcție de starea pe care ți-o dă în vis prezența ecranului.

ecran

Dacă visezi că ecranul este stins, înseamnă că vestile pe care le vei afla nu-ți vor fi de niciun folos, iar dacă este alb-negru, înseamnă că vestile te afectează doar din punct de vedere social, însă nu te ating la nivel personal, deoarece auzi lucruri despre persoane străine ție, te șochează pur și simplu felul de a se purta al oamenilor.

Pe de altă parte, ecranul din vis mai poate simboliza și un fel de ecran al vieții, deci ne putem raporta și la lumea cealaltă atunci când visăm un ecran, mai ales pentru că el de fapt ne arată o altă lume în momentul în care îl privim, nu arată lumea din imediata noastră apropiere. La un ecran de TV putem privi diverse emisiuni, concursuri, filme, cronici, știri, reportaje, documentare și multe altele.

Ecranele, în lumea modernă, reprezintă o poartă către informații, distracții și conexiuni sociale. Visul în care apare un ecran poate sugera nevoia de a vedea o imagine mai clară a situației din viața ta sau de a îți reconsidera perspectiva. De asemenea, poate simboliza distanța sau separarea dintre tine și lumea exterioară, reflectând posibil sentimente de izolare sau dorința de a te reconecta.

Desigur, interpretarea unui vis depinde adesea de detaliile specifice ale acestuia. De exemplu, un ecran de televiziune poate avea o semnificație diferită față de un ecran de computer sau unul de telefon. Dacă te-ai gândit la ecrane mai sofisticate sau moderne, poți citi și despre interpretarea visului în care apare o plasma.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un computer/PC/calculator

Acest lucru înseamnă că visul în care îți apare un ecran poate să fie interpretat și în funcție de ceea ce ți-ai amintit că ai privit prin el. Totuși, contează foarte mult și dimensiunea ecranului; aici ne putem referi la faptul că, dacă visezi un ecran enorm în aer liber, înseamnă că ai o viziune foarte distorsionată asupra lumii; totul te impresionează, totul ți se pare ciudat. Însă acest lucru se poate întâmpla și din cauza că nu prea ești ieșit în lume, nu cunoști multe, ești un om modest și rămâi șocat în fața minunățiilor naturii când dai de una.

ecran

Ecranul însă nu este doar al televizorului, având în vedere că el poate să fie ori perete sau planșă pe care se face o proiecție, deci puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „perete” și „planșă” sau chiar „proiecție” ori „cinema”. Se mai poate vorbi în acest sens și de sensibilitatea celui care visează, de nevoia de a se proteja sau de a se ascunde în spatele unor imagini sau a unor idei.

În acest sens, mai putem spune și că cei care visează un ecran, de oricare ar fi el, înseamnă că sunt persoane care se ascund în spatele imaginației, își creează o lume în care realitatea nu are ce face și, în plus, refuză să trăiască după regulile impuse de adevăr. Ecranul poate să fie interpretat și din punct psihologic mult mai adânc, având în vedere că se poate vorbi astfel despre un temperament distant, rece, frivol.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că ecranul poate să reprezinte și temerile omului, lipsa de curaj în fața vieții și în fața greutăților care apar, însă puterea de a crea unele idei pe care totuși nu le poate exprima în mod deliberat. Deci, e posibil ca cel care visează un ecran să fie în stare să observe propria existență, cât și a celor din jur, dar să nu fie în stare să se implice în adevăratul sens.

1 COMENTARIU

  1. Eu am visat un televizor negru cu ecran spart.. si din curiozitate parca am incercat sa-l pornesc iar imaginea(ecranul) isi revenea din ce in ce mai bine ..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.