Pietre prețioase pentru Scorpion

0
1617
Acvamarinul

Zodia Scorpion este o zodie de apă, un Semn zodiacal feminin, guvernat de planeta Marte. Nativii din Scorpion sunt foarte energici, curajoși, îndrăzneți, plini de vitalitate, cu o puternică personalitate dar și foarte impulsivi și uneori egoiști. Spiritul răzbunător, violența și nervozitatea sunt, de asemenea, caracteristici ale Scorpionului.

Energia zodiei Scorpion este profundă și misterioasă, iar pietrele potențial corespunzătoare acestei zodii ajută la adâncirea introspecției și la amplificarea puterii interioare. Scorpionii sunt cunoscuți pentru pasiunea și determinarea lor, iar pietrele pot juca un rol crucial în sprijinirea acestor trăsături. Folosind aceste pietre în meditație sau purtându-le ca bijuterii, un Scorpion poate experimenta o conexiune mai profundă cu sine și cu energia universală.

În rândurile care urmează vă vom prezenta cele mai importante pietre prețioase pentru Scorpion.

Persoanele născute sub incidența acestui semn zodiacal sunt pasionale, ceea ce face ca pietrele prețioase care guvernează această zodie să fie în mare parte de culoare roșie. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante pietre prețioase pentru zodia Scorpion este acvamarinul, aceasta fiind considerată un adevărat talisman pentru nativii din Scorpion.

Hematit

Culoarea acvamarinului este verde-albăstrui, având un aspect cu adevărat deosebit. Se spune că această piatră prețioasă are un puternic rol protector asupra Scorpionilor și, mai mult decât atât, îmbunătățește relațiile cu cei din jur, crescând atât capacitatea intelectuală, cât și capacitatea de a comunica.

Citește și:  Numărul destinului

O altă piatră prețioasă destinată nativilor din Scorpion este coralul. Aceasta are culoarea potrivită zodiei datorită faptului că sugerează pasiunea, stimulând-o în același timp. Mai mult decât atât, coralul este o piatră prețioasă care stimulează imaginația, creativitatea, inspirația, este aducătoare de noroc, energie, veselie, rațiune și concentrare. Este perfectă pentru cei care susțin examene sau teste importante, dar și pentru cei care merg la întâlniri de afaceri și nu numai.

Hematitul reprezintă o altă piatră prețioasă specifică nativilor zodiei Scorpion. Este o piatră prețioasă aducătoare de noroc, însă are numeroase beneficii și asupra organismului, ajutând la vindecarea problemelor sistemului circulator. Se spune despre această piatră prețioasă că aduce norocul în dragoste și bani.

O piatră care ajută la alungarea gândurilor negre și la găsirea rapidă a unor soluții atunci când nativii se află în impas este jadul. Iar cei care simt că nu se mai regăsesc din punct de vedere spiritual, pot purta cu încredere cristalul de stâncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.