Interpretare vis în care apare un wigwam indian

0
876

Wigwamul este cunoscut ca fiind cortul specific al indienilor, confecționat din piele.

Se spune că dacă visezi într-un astfel de cort, mai ales dacă stai liniștit, înseamnă că cineva îți va face o surpriză plăcută, e posibil să primești ceva în dar de la o persoană dragă.

Având în vedere că wigwam-ul este un cort, poți miza pentru interpretarea visului și pe simbolurile cuvintelor „cort”, „casă”, „locuință”, însă fără să uiți și de specificul triburilor indiene și anume acela de a crede, de a fi una cu spiritul și de a respecta foarte mult natura.

Wigwamurile, deși sunt adesea asociate cu cultura nativă americană, au fost folosite de multe triburi indigene din diferite părți ale lumii. Aceste structuri semisferice, acoperite cu materiale organice precum piele sau iarbă, reprezentau mai mult decât doar adăposturi.

Erau simboluri ale comunității, securității și conexiunii cu natura. Visul în care apare un wigwam poate indica o nevoie profundă de protecție, de apropiere de natură sau de reconectare cu rădăcinile și tradițiile.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un dig

În multe culturi native, wigwamul avea un loc sacru, fiind centrul activităților cotidiene și ritualurilor spirituale.

A visa la un astfel de loc sacru poate sugera că subconștientul tău își dorește un spațiu de meditație sau reflecție. Este, de asemenea, posibil să indică un sentiment de apartenență sau o căutare a originilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.