Interpretare vis in care dai foc la o cladire

0
1787
Interpretare vis in care dai foc la o cladire

Interpretarea viselor in care dai foc la o cladire se refera la schimbari bruste in viata ta cand este foarte probabil sa iti abandonezi planurile vechi pentru a incepe altele noi.

Daca visezi ca incendiezi casa ta personala inseamna ca in realitate doresti din tot sufletul sa renunti la o parte din trecutul tau sau nu mai vrei sa ai de-a face cu anumite aspecte familiale.

A visa asa ceva denota spirit inovator in unele cazuri, arata faptul ca esti o persoana careia ii place tot timpul sa reinnoiasca lucrurile sau anturajele, nu iti place sa stai prea mult intr-un loc.

A visa asa ceva poate sa ilustreze de fapt ca te-ai saturat de conditiile actuale de viata sau de munca, te-ai plictisit enorm de relatiile pe care le ai si simti nevoia sa schimbi ceva major in viata ta.

Se mai poate spune ca scena in care iti dai foc la locuinta inseamna abandonarea unor proiecte personale in legatura cu latura ta intima.

Daca visezi ca incendiezi o alta cladire, cea unde lucrezi de exemplu, inseamna ca in viata reala vrei sa iti schimbi locul de munca, doresti o schimbare pe plan profesional, poate ai vrea chiar sa iti schimbi domeniul in care activezi, orice altceva doar sa nu mai lucrezi ceea ce lucrai pana acum.

casa in flacari

In acelasi scenariu se poate spune ca nu esti de acord cu palnurile care ti s-au impus de catre sefi sau de catre colectivul de munca, nu iti plac relatiile de munca, esti certat sau in curand te vei certa cu cineva la serviciu.

Citește și:  Interpretare vis in care esti jefuit de hoti

Cu atat mai mult, daca in vis dai foc la o cladire veche ilustreaza nevoia stringenta de a te desprinde de trecut, de cele mai multe ori este vorba de aspecte neplacute ale unui trecut indepartat, lucruri cu care nu mai vrei in ruptul capului sa mai ai de-a face.

S-ar putea ca in viata reala sa stagnezi la un proiect sau intr-o afacere, sau chiar intr-o relatie, din cauza unor greseli vechi.

Stadiul respectiv impune o schimbare dramatica de paradigma pentru a putea continua astfel ca vei lua in curand hotararea sa analizezi pe fata cauza tututor neajunsurilor si sa pui afacerea sau proiectul pe un nou fundament, unul mai corect, transparent si benefic pentru toata lumea.

La fel se pune problema si in cazul unei relatii de dragoste sau de amicitie, s-ar putea ca in viata reala sa iei decizia de a “rupe pisica in doua”, adica sa vezi de ce nu merg anumite treburi asa cum se cuvine. In acest caz nu este exclus ca sa ai o discutie sincera cu persoana iubita si sa luati impreuna o alta hotarare.

Visul in care incendiezi o cladire mai sugereaza si procesul de refacere, de revitalizare, de renastere a unui sentiment puternic. Daca in realitate ai sentimente care lancezesc sau iti lipseste vointa sau cedinta in ceva atunci visul acesta te anunta ca in scurt timp exista sansa sa ti se reaprinda flacara credintei sau focul dragostei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.