Interpretare vis in care esti un caine, pisica sau alt animal de casa

0
399
Interpretare vis in care esti un caine, pisica sau alt animal de casa

Interpretarea viselor in care esti un caine, pisica sau alt animal de casa releva ipostaze in care demonstrezi calitati sau trasaturi comune cu anumite animale de casa.

Spre exemplu, daca visezi ca esti caine s-ar putea ca in viata reala sa simti nevoia de a-ti arata loialitatea fata de cineva apropiat, poate sa reprezinte nevoia ta de a demonstra recunostinta fata de o persoana care te-a ajutat sau te va ajuta in curand.

Daca visezi ca esti caine pe langa o casa necunoscuta atunci este ilustrata dorinta de a te face util cuiva, probabil in curand s-ar putea sa se iveasca ocazia ca cineva sa iti ceara ajutorul si prietenia sincera.

La fel de bine s-ar putea ca o cunostinta sa aiba nevoie de un confident – o confidenta. In unele cazuri visul mai arata si necesitatea ca tu sa ai pe cineva devotat(a) langa tine, ai nevoie de sprijin si sinceritate pana la capat.

Daca visezi ca esti pisica de casa inseamna ca ai un caracter foarte instabil, iti place sa te simti alintat(a), uneori pozezi intr-o persoana docila pe cand in realitate nu este deloc asa.

Visul in care esti o pisica blanda si lingusitoare este un semn de parsivitate, probabil in realitate ai de gand sa actionezi cu viclenie ca sa iti atingi scopurile. S-ar putea ca in viitorul apropiat sa iti doresti foarte mult ceva si sa nu poti in conditii normale asa ca vei adopta fel de fel de tactici subtile cu scopul de a manipula alte persoane.

esti o pisica

Aceasta ipostaza poate sa se aplice cam in orice situatie, intr-o relatie sentimentala – daca ai pus ochii pe cineva, intr-o relatie de afaceri – daca vrei sa profiti de banii cuiva sau intr-o profesie la locul de munca – in situatia in care o sa trebuiasca sa te lingusesti pe langa sefii tai.

Citește și:  Interpretare semne si simboluri in forma de animale ce apar la ghicitul in cafea

Daca visezi ca esti pisica poate avea legatura cu sentimente false din partea cuiva, mai precis ai impresia ca cineva in care ti-ai pus toata increderea te inseala, te duce subtil de nas. s-ar putea ca in viata reala perechea de langa tine sa iti trezeasca banuieli.

La fel de bine visul acesta poate sa implice si o persoana din preajma ta care este foarte linistita, binevoitoare insa o percepi la nivel subconstient foarte periculoasa.

In cazul in care te visezi un soricel denota multa modestie si perceptii extrem de realiste asupra vietii, se poate ca in viata reala sa ai nevoie de mai multa modestie si mai multa seriozitate in ceea ce faci.

Exista sansa ca in curand la locul de munca sau in familie sa ti se atraga atentia ca este nevoie sa te straduiesti mai mult pentru a pretinde respect din partea celorlalti.

Daca visezi ca esti un soarece mai simbolizeaza si perceptia pe care o ai tu despre alta persoana, este posibil ca in preajma ta sa fie cineva care te sapa binisor si aproape imperceptibil in fata sefilor sau in fata cunostintelor tale. Nu ar fi de mirare chiar sa afli despre o astfel de atitudine din partea cuiva apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.