Interpretare vis in care apare un bec

0
8311
Interpretare vis in care apare un bec

Interpretarea viselor in care apare un bec. Atunci cand in vis iti apare un bec inseamna ca ai o idee geniala, esti o fire creativa si foarte entuziasta, iti vei folosi energia in scopul crearii unor idei prolifice, a unor planuri noi, care sa te propulseze intro lume frumoasa, in care meriti sa fii.

Un bec stins in vis reprezinta exact contrariul si anume faptul ca treci printr-o perioada de plictis, de oboseala, nu ai nici un chef sa faci ceva, esti banal, monoton si te pierzi in nimicuri, pierzi vremea aiurea.

Daca visezi un bec spart inseamna ca in realitate vei avea parte de esec, ori pur si simplu renunti singur la ceea ce ti-ai propus sa faci pana la acel moment pentru ca simti ca nu ai alternative.

In cazul in care visezi un bec colorat inseamna ca mintea ta este foarte dezvoltata si faci multe lucruri frumoase care te bucura pe tine si pe cei din jur, esti o persoana originala si, ideile tale, oricat ar fi de neconventionale, dau roade bune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare icoana

Becul din vis mai poate reprezenta si faptul ca ai o minte clara, esti deschis la idei si in plus ai o mare deschidere catre nou iar energia te ajuta foarte tare.

In cazul in care visezi ca achitionezi un bec inseamna ca in realitate vei avea parte de o discutie aprinsa cu o persoana cu care ai lasat unele conflicte neincheiate sau pur si simplu vreti sa puneti la cale impreuna un plan, vreti sa lamuriti anumite detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.