Interpretare vis in care esti intr-un oras noaptea si nu ajungi la adresa dorita

0
908
Interpretare vis in care esti intr-un oras noaptea si nu ajungi la adresa dorita

Visul in care ratacesti intr-un oras fara sa gasesti o destinatie este un vis care in general arata dorinta ta de a te regasi in cadrul social si personal, dorinta de a gasi un loc intr-o anumita ierarhie sociala sau o pozitie convenabila in societate. Inseamna dorinta ta de a ajunge la o implinire.

Toate acestea simbolizeaza actiunea constienta. Orasul este o metafora a tot ce este organizat, alcatuit dupa anumite reguli si legi, cutume si pozitii prestabilite. A rataci printr-un oras nu inseamna altceva decat incercarea constienta de a gasi o logica si o ordine la care sa iei si tu parte, sa contribui la o organizare mai ampla in folosul tau.

Faptul ca ratacesti fara a gasi o destinatie reprezinta esecul, inseamna si esuarea unor planuri, a unor idealuri in viata pe care le-ai ratat din cauza ca nu ai inteles cum functioneaza de fapt intregul mecanism in care te-ai implicat. Reprezinta deasemenea nevoia de cautare permanenta si provocari noi in viata. Daca orasul este necunoscut inseamna ca te asteapta niste probleme mai semnificative.

Ratacind intr-un oras necunoscut prevesteste o perioada critica in care ar trebui sa iei niste decizii importante insa este nevoie de putina relaxare si luciditate deoarece esti anuntat ca inca nu esti pregatit(a) sa faci acest pas si ar fi bine ori sa mai astepti o perioada ori sa ceri sfatul sau sprijinul cuiva mult mai experimentat ca si tine.

noaptea pe strada

Este un simbol al oportunitatilor si sanselor vazut dintr-o alta perspectiva insa nu te lasa amagit(a) si incearca mai intai sa intelegi in ce te bagi pentru ca s-ar putea sa urmeze un esec. Neintegrare in societate, neintelegerea regulilor jocului la care participi sunt mesaje pe care acest vis le trimite.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Iisus Hristos

Daca orasul este familiar sau este chiar orasul in care traiesti inseamna ca ar fi cazul sa renunti la felul tau de viata pentru ca nu te duce nicaieri, trebuie sa renunti la modul in care ii tratezi pe ceilalti din jurul tau, incearca sa schimbi chiar tu regulile. Schimba setul de valori la care te raportezi, abordeaza lucrurile diferit fata de cum le-ai abordat pana acuma deoarece se poate sa nu iti atingi telurile.

Indiferent cum ai privi acest vis sa fi sigur(a) ca problema majora o reprezinta intelegerea fata de ceva la care te raportezi – un lucru, o situatie, un sistem de valori etc. Mai pot aparea si diverse personaje in timp ce ratacesti prin acel oras.

In functie de ce simti fata de ele in timpul visului poate sa sugereze anumite piedici facute intentionat de persoane reale sau, dimpotriva, daca simti afectiune si o stare generala optimista fata de anumite persoane intalnite in acest vis inseamna ca exista oameni de buna credinta si oneste care pot sa iti ofere ajutorul si chiar sa o faca fara sa iti ceara nimic in schimb. In acest caz visul are o latura pozitiva si plina de speranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.