Interpretare vis in care primesti un mesaj de la cineva mort

0
5135
Interpretare vis in care primesti un mesaj de la cineva mort

Interpretarea viselor in care primesti un mesaj de la cineva mort reflecta in general momente norocoase in activitati mai vechi sau in legatura cu anumite intreprinderi de la care nu mai asteptai mare lucru.

Daca visezi ca primesti un mesaj de la cineva care a murit inseamna ca in realitate o sa ai un moment norocos in scurt timp. Se poate referi la o afacere in care o sa ai norocul sa scapi de niste pierderi iminente, se poate sa fie vorba de o simpla intamplare in care o sa ai norocul de a afla niste lucruri folositoare, sau se poate intampla sa ai norocul de a intalni o persoana care sa te ajute cu ceva la un moment dat.

Daca visezi ca primesti un mesaj scurt de la cineva care a murit si pe care nu il intelegi s-ar putea ca in realitate sa te lovesti in curand de o situatie in care nu o sa poti pricepe de la bun inceput anumite aspecte, o sa trebuiasca sa ramai pe ganduri si sa analizezi despre ce este vorba cu adevarat.

Visul in care primesti un mesaj de la un parinte care este mort ilustreaza faptul ca in scurt timp o sa ai de-a face cu afaceri sau situatii de mult timp uitate, s-ar putea sa revina in actualitate anumite aspecte din trecut si la rezolvarea carora o sa trebuiasca sa iti aduci aportul.

Uneori asemenea vis reflecta legaturi intre tine si persoana pe care o visezi moarta, s-ar putea sa fi ramas anumite angajamente nerezolvate, anumite intelegeri sa fie in suspans inca si in aceasta situatie visul este un semn ca trebuie sa duci la bun sfarsit o treaba comuna sau o intelegere pe care ati avut-o.

Citește și:  Interpretare vis in care D-zeu iti transmite un mesaj

mesaje de la cineva care e mort

Daca visezi ca primesti un mesaj de la o ruda care este acum moarta s-ar putea ca in realitate sa te intalnesti cu o cunostinta comuna cu care o sa fie nevoie sa discuti ceva sau sa faci un anumit lucru.

Totodata visul acesta face trimitere la obligatii pe care persoana respectiva nu a reusit sa le indeplineasca in timpul vietii si este nevoie de multa atentie la lucrurile sau actele personale pe care le-a lasat in urma.

Daca primesti in vis un mesaj de la o persoana moarta necunoscuta atunci s-ar putea ca in viata reala sa te intalnesti cu cineva care sa te surprinda cu niste vorbe, o sa faci legatura cu alte lucruri si evenimente petrecute si o sa iti trezeasca o anumita curiozitate sau suspiciune.

Visul in care primesti un mesaj indescifrabil de la o persoana decedata poate ilustra faptul ca te asteapta un castig in curand, o sa primesti niste bani sau o sa ai castig de cauza intr-o disputa cu cineva.

Visul mai poate sugera si ideea ca in scurt timp o sa ai schimbari in viata personala, de regula se spune ca asemenea vis anunta un trai destul de linistit si imbelsugat.

Daca visezi ca primesti un mesaj de la un mort s-ar putea ca in realitate sa ai o scurta bucurie din partea cuiva apropiat sau cu ocazia unui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.