Interpretare vis in care te ineci cu apa sau cu mancare

0
2619
Interpretare vis in care te ineci cu apa sau cu mancare

Interpretarea viselor in care te ineci cu apa sau cu mancare se refera in general la unele situatii primejdioase pentru tine.

Daca visezi ca te ineci cu apa atunci este posibil sa intri intr-o situatie care nu iti convine deloc, poate sa fie vorba de un stres care o sa apara in scurta vreme si nu o sa stii ce sa faci sau cum sa procedezi pentru a depasi o anumita situatie.

Daca la locul de munca te simti prea incarcat(a) de sarcinile pe care le-ai primit atunci visul este un indiciu clar ca trebuie sa te relaxezi si sa iti acorzi putin timp si vietii personale.

Totodata, asemenea vis poate sa fie un semn ca anumite boli sunt in proximitatea ta si este bine sa iti iei masuri de precautie.

Daca visezi ca bei apa si te ineci atunci s-ar putea ca in realitate sa doresti sa indrepti o situatie sau o relatie si sa nu reusesti, ba mai mult, este posibil sa o strici si mai tare treaba si sa suferi din cauza asta.

Daca visezi aceasta scena este posibil ca in scurt timp sa iti dai seama ca nu trebuia sa te bagi in mijlocul unor situatii conflictuale sau nu era cazul sa acorzi sprijinul cuiva care nu o sa te aprecieze pentru asta.

Visul in care bei apa reprezinta in unele cazuri si incercarea de a rezolva o problema personala stringenta si totodata esecul de a reusi.

te inneci

Daca in viata reala ai de gand sa pui la punct aspectele personale din planul profesional atunci este posibil sa nu alegi calea sau modalitatea potrivita si sa incurci si ma tare treburile. In aceasta ipostaza mai bine este sa ceri sfatul cuiva care are o experienta mai bogata in domeniul respectiv.

Citește și:  Interpretare vis in care iti deschizi dulapul si gasesti broaste

La fel se aplica si in cazul problemelor familiale sau de alta natura. Daca visezi ca te ineci cu apa s-ar putea ca in realitate sa fie nevoie sa pui capat de urgenta unor situatii care nu duc nicaieri, este posibil sa trebuiasca sa pui capat unei relatii care nu mai merge sau sa scapi de un aspect negativ care se manifesta in viata ta de ceva timp.

Visul in acest caz reflecta o nereusita, arata faptul ca nu o sa reusesti sa scapi de un comportament sau o atitudine daunatoare pe care o ai.

Daca visezi ca te ineci cu mancare inseamna ca in realitate o sa te doboare o stare de depresie sau de tristete accentuata ce dureaza de mai mult timp.

Faptul ca in vis mananci simbolizeaza un necaz sau o situatie destul de incomoda prin care o sa treci.

Daca in vis simti ca te ineci cu mancare s-ar putea ca in viata reala ai de-a face cu persoane care iti pot provoca neplaceri majore in viata de zi cu zi.

Daca visezi ca te ineci cu mancare s-ar putea ca in viata reala anumite situatii sau imprejurari sa iti dauneze foarte mult, este posibil ca unele castiguri pe care le ai sau o sa le ai in scurta vreme sa se dovedeasca total inoportune pentru statutul tau social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.