Interpretare vis in care apare un baiatel care plange

0
1896
Interpretare vis in care apare un baiatel care plange

Interpretarea viselor in care apare un baiatel care plange se refera la entuziasmul pe care il ai si care nu este satisfacut.

Daca visezi ca iti apare in vis un baietel care plange atunci cu siguranta ceva te deranjeaza, ai frustrari mari in legatura cu lucruri pe care nu le poti indeplini si pe care ti le doresti cu tot dinadinsul.

Un baiat mic in vis simbolizeaza de regula energia tinereasca si spiritul “temerar” in ideea ca orice este posibil fara prea multa judecata initiala, visul sugereaza faptul ca o sa te avanti prea necugetat inspre activitati ce iti pod dauna, reflacta actiunea fara finalitate concreta sau fara o satisfactie minima.

Daca visezi ca iti apare in casa un baietel care plange atunci este posibil sa regreti sau sa tanjesti inca dupa timpurile cand aveai libertate totala si faceai exact ceea ce doreai, visul arata dorul de “actiune”.

baietel care plange

In alte ipostaze mai poate sa sugereze si lipsa de afectiune din partea cuiva, faptul ca nu esti bagat in seama sau cineva nu te trateaza cu seriozitate.

Daca visezi ca iti iese un baietel in fata pe o strada si incepe sa planga atunci se poate ca in realitate sa nu ai satisfactii intr-o cauza majora ce tine de viata ta, o sa te simti nedreptatit de cineva in planurile tale.

Citește și:  Interpretare vis în care ți se ia curentul și rămai pe întuneric

De asemenea, visul simbolizeaza si acumularea multor tensiuni ce necesita degajarea de cauzele unor probleme, in caz contrar s-ar putea sa explodeze in directia nedorita.

Chiar daca in viata reala simti presiunea unor probleme apasatoare sau te simti apasat(a) de timp sau de alti factori nu trebuie sa te lasi influentat(a) ci mai bine iti dai curs liber imaginatiei si unicitatii, naturaletea are puterea de a surclasa in orice situatie greutatile inerente.

Daca visezi ca oriunde ai fi in vis nu poti scapa de un baietel care plange si se tine dupa tine oriunde ai merge atunci s-ar putea ca sa fie nevoie de o rezolvare rapida a unor probleme, trebuie sa te mobilizezi in curand si sa pui capat unor aspecte ce nu mai necesita amanare.

Totodata baietelul in vis mai semnifica si partile nedezvoltate ale personalitatii sau alte aspecte care asteapta de mult timp sa fie puse in practica sau folosite, visul este un semn ca evolutia nu mai poate astepta mult timp, ar trebui sa treci la un alt stadiu de gandire si actiune mai complex si mai matur, visul te zoreste sa schimbi ceva de urgenta in comportament sau atitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.