Interpretare vis in care nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine

0
3581
Interpretare vis in care nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine

Interpretarea viselor in care nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine se refera in general la nevoia de a-ti imbunatatii modalitatea de comunicare cu ceilalti, nu mai esti sigur(a) de intentiile celorlalti, blocaj comunicational.

Daca visezi ca nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine atunci s-ar putea ca in realitate sa nu poti sa intelegi dorintele celorlalti sau in mod specific sa nu intelegi ce ar dori o persoana anume de la tine.

Mai poate avea legatura si cu o inhibare fata de cineva, te simti neputincios(oasa) in fata cuiva, nu stii exact cum sa transmiti niste informatii pentru a fi intelese in mod corect.

Visul in care nimeni din familia ta nu mai vrea sa vorbeasca cu tine releva aspecte din sanul familiei care ar trebui reluate si rediscutate din alta perspectiva, ilustreaza neintelegere sau neconcordanta asupra unui subiect specific, nu va puteti intelege si sa cadeti la pace in unanimitate asupra unei teme, este posibil ca tu sa fii cel(cea) care impiedica acest lucru datorita imposibilitatii de a cadea la un acord clar.

Daca visezi ca nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine la locul de munca atunci relatiile cu colegii ar putea sa fie intr-un impas major, ori datorita unor probleme tematice, profesionale, ori unor incompatibilitati de gandire sau viziune, mai poate sa reflecte si suspans, neliniste in privinta unor comunicari pe care le astepti si nesiguranta rezultatului te nelinisteste.

nimeni nu vorbeste cu tine

Visul mai poate simboliza frica de a nu putea face fata unora, nu esti pregatit(a) inca pentru confruntari sau discutii in legatura cu ceva important.

Citește și:  Interpretare vis in care construiesti ceva cu mainile tale

Daca visezi ca nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu tine undeva la o intrunire, la o receptie sau la o petrecere inseamna ca in viata reala s-ar putea sa te astepti la vesti proaste, te gandesti inca de pe acum la faptul ca stirile pe care cineva o sa ti le dea in scurt timp nu prea sunt de bun augur.

Daca in vis nimeni nu vrea sa vorbeasca cu tine intr-o imprejurare deosebita cand ai nevoie de un ajutor poate sa semnifice ca nu o sa primesti un suport de la cineva deoarece nu ai convins pana acum, cineva nu este convins ca ajutorul dat tie va fi folosit cu bune intentii, nu are cineva incredere in tine si in ceea ce spui.

Daca esti la scoala si niciun coleg nu mai vrea sa vorbeasca cu tine exista posibilitatea ca sa nu poti repara o greseala facuta, nu o sa te dezveti de niste lucruri rele, o sa trebuiasca sa iti revizuiesti comportarea fata de cineva si o sa dai gres iarasi, sperantele tale ca starea generala de lucruri se va schimba in bine sunt nefondate, nu o sa poti trece de unele diferente de opinie pe care le ai fata de altcineva, nu o sa iei in considerare sfatul bun si prietenesc al cuiva apropiat, unele probleme pe care le ai cu banii inca vor persista o vreme, nu esti capabil(a) inca pentru a evolua si nimeni nu este dispus sa te ajute momentan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.