Interpretare vis in care apare „a spala”

1
46796
Interpretare vis in care apare a spala

Interpretarea viselor in care apare „a spala”. Atunci cand visezi ca speli inseamna ca ai prietenii sinceri, relatii stabile si sigure, daca visezi ca iti speli corpul inseamna ca vei reusi sa scapi de o serie de acuzatii, daca visezi ca speli cu sapun inseamna ca alegi cai necinstite, daca visezi ca speli chiloti inseamna ca vei avea un proiect de succes si de profit, iar atunci cand visezi ca speli dusumeaua inseamna ca mintea ta este limpede si senina si te va ajuta sa faci tot ce iti propui.

Daca visezi ca te speli in apa de mare inseamna ca vei avea bogatii, sanatate, libertate iar daca visezi ca speli o haina inseamna ca vei avea parte de foarte multe eliberari ale sufletului, iti vei lasa poverile deoparte, vei rezolva conflicte, vei avea parte de sanatate, de siguranta financiara si de iubire.

Atunci cand visezi o fata care se spala inseamna ca vei avea parte de o scurta tristete insa vei intalni un prieten care te ajuta sincer, daca visezi ca speli ceva in casa inseamna ca ai sanatate buna iar daca visezi ca te speli in lighean inseamna ca ai sentimente foarte mari pentru o persoana de sex opus.

Atunci cand visezi ca te speli intr-un lighean mare si frumos inseamna ca porti iubire cuiva si esti iubit la randul tau, iar daca visezi ca speli o lenjerie de pat inseamna ca ai secrete sexuale si atunci cand visezi ca speli oale inseamna ca ai greutati in familie.

masina spalata

Cand visezi ca te speli pe cap inseamna ca vei avea parte de bucurii, daca te speli pe corp in vis inseamna ca ai un prieten cinstit pe care te poti baza iar daca visezi ca iti speli fata cu sapun inseamna ca te caiesti pentru ce ai facut rau in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare polo

Daca visezi ca te speli pe maini inseamna ca vei avea surprize placute, vei scapa de griji, in schimb daca te speli in vis pe o singura mana inseamna ca nu acorzi ajutorul solicitat de alte persoane si este foarte rau.

Daca visezi ca te speli pe picioare in apa marii inseamna ca vei avea fapte deosebite care ii bucura si pe cei din jur iar daca visezi ca speli ceva cu peria inseamna ca vei avea parte de dificultati.

Atunci cand iti speli picioarele in apa curata inseamna ca vei reusi sa scapi de multe greutati si copii tai vor fi sanatosi, desi e posibil sa fii pedepsit si pentru o fapta pe care ai facut-o in trecut. Daca visezi ca speli podeaua inseamna ca vei trai o mica dezamagire iar daca visezi ca speli haine de femeie inseamna ca vei fi promovat la locul de munca.

Atunci cand visezi ca speli o tigaie inseamna ca esti pe punctul de a te revolta impotriva unei situatii imposibile prin care nu poti trece. Daca visezi ca tu te speli inseamna ca vei avea parte de fericire si de bucurie iar daca visezi ca te speli in urechi inseamna ca vei debuta intr-o relatie foarte fericita si profitabila, cand visezi ca speli un sort inseamna ca se anunta o noua dragoste in viata ta.

1 COMENTARIU

  1. Am visat ca spalam o tigaie care avea marginile indoite in interior si sub partea indoita era panza, spalam acea tigaie intr’un lighian, ce poate insemna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.