Descendent in Leu

0
1932
Descendent in Leu

Nativul cu descendent in Leu va fi mai ales in adolescenta plin de aventuri, iar pana se va aseza la casa sa isi va vedea de toate legaturile amoroase pe care le leaga repede, insa la fel de repede le si desface. Isi va alege insa pentru casnicie o persoana puternica, plina de personalitate, care poate chiar sa-l si domine, aceasta persoana fiind foarte usor de remarcat pentru ceilalti, care in acelasi timp sa starneasca si invidie, pentru faptul ca el are si altii nu. Acest nativ poate sa fie atras de o persoana plina de viata, dinamica, cu un caracter de invidiat, care de fapt sa ii oglindeasca propriul ego, ori propria fiinta.

In relatia de cuplu, apar foarte multe conflicte, incat ambii isi vor aduce la cunostinta parerea intr-un mod vizibil, deschis, riscand astfel sa intre in polemica, mereu in contradictie, ambii fiind firi temperamentale, dar se pare ca aceasta postura nu le displace.

Nativul cu descendent in Leu vrea sa se casatoreasca numai si numai din dragoste, insa in acelasi timp el va tine cont si de prestigiul, de faima pe care partenerul sau il are, neacceptand un anonim langa sine. Relatie ideala a unui astfel de nativ este cu o persoana care are propria afacere, ori care are o anumita notorietate in viata publica, se ocupa cu administrarea unor afaceri ori a unor mari sume de bani.

In acelasi timp isi va intalni partenerul la fel si fel de activitati publice, la teatru, la concerte, la petreceri, in cadrul unor sporturi etc. Nativul cu descendent in Leu nu va accepta langa el un partener care sa-i dea ordine, desi acesta trebuie sa aiba personalitate, trebuie sa stie ca el este cel care detine controlul, dorind mereu sa fie admirat, iubit, apreciat pentru ceea ce este, constientizand ca nu este un om oarecare, ci unul de varf.

Citește și:  Astrologia karmica - un drum de lumina spre noi insine

Leu

Daca nu este apreciat asa cum isi doreste, acest nativ poate sa izbucneasca si sa duca la adevarate tensiuni.  Partenerul sau trebuie sa fie si plin de simtul umorului, alaturi de care sa simta ca viata este mereu o zi de sarbatoare, putand fi tentat sa aiba si un partener numai de ochii lumii.

Nativul cu descendent in Leu tine foarte mult la opiniile pe care cei din jur le au despre partenerul pe care il va alege, acesta trebuind sa iasa in evidenta cu ceva, fie prin mintea sclipitoare, prin celebritate, statut social, avere mare etc. si acest nativ va incerca sa isi multumeasca la maxim partenerul, el putand fi norocosul cu o casatorie unica, plina de admiratie si de motivatii puternice, de a oferi si de a primi, simtind mereu nevoia de a-l face pe cel de langa sa fie mandru. Partenerul ideal ar fi un nativ nascut sub zodia Leului, avand in vedere ca acesta va fi exact pe masura nevoilor sale, deci deosebit, intens, luminos, afectuos, cu o aura de unicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.