Descendent în Leu

0
1951
Descendent in Leu

Nativul cu descendent în Leu va fi mai ales în adolescență plin de aventuri, iar până se va așeza la casa sa își va vedea de toate legăturile amoroase pe care le leagă repede, însă la fel de repede le și desface.

Își va alege însă pentru căsnicie o persoană puternică, plină de personalitate, care poate chiar să-l și domine, această persoană fiind foarte ușor de remarcat pentru ceilalți, care în același timp să stârnească și invidie, pentru faptul că el are și alții nu. Acest nativ poate să fie atras de o persoană plină de viață, dinamică, cu un caracter de invidiat, care de fapt să îi oglindească propriul ego, ori propria ființă.

În relația de cuplu, apar foarte multe conflicte, încât ambii își vor aduce la cunoștință părerea într-un mod vizibil, deschis, riscând astfel să intre în polemică, mereu în contradicție, ambii fiind firi temperamentale, dar se pare că această postură nu le displace.

A avea Descendentul în Leu înseamnă că ai nevoie de recunoaștere și apreciere în relațiile tale. Fie că este vorba de o relație romantică, de prietenie sau de o colaborare profesională, te străduiești să fii în centrul atenției. Individul cu acest aspect astrologic caută parteneri care să îl admire și să îl prețuiască pentru calitățile sale unice.

Este posibil să existe și o nevoie subconștientă de a fi într-o poziție de conducere sau de a avea un cuvânt de spus în dinamicile relaționale. Cu toate acestea, este esențial să își amintească de importanța echilibrului și reciprocității în orice relație, pentru a evita eventuale tensiuni.

Nativul cu descendent în Leu vrea să se căsătorească numai și numai din dragoste, însă în același timp el va ține cont și de prestigiu, de faima pe care partenerul său o are, neacceptând un anonim lângă sine.

Citește și:  Cum seduci femeia Vărsător

Leu

Relația ideală a unui astfel de nativ este cu o persoană care are propria afacere, ori care are o anumită notorietate în viața publică, se ocupă cu administrarea unor afaceri ori a unor mari sume de bani.

În același timp își va întâlni partenerul la fel și fel de activități publice, la teatru, la concerte, la petreceri, în cadrul unor sporturi etc.

Nativul cu descendent în Leu nu va accepta lângă el un partener care să-i dea ordine, deși acesta trebuie să aibă personalitate, trebuie să știe că el este cel care deține controlul, dorind mereu să fie admirat, iubit, apreciat pentru ceea ce este, conștientizând că nu este un om oarecare, ci unul de vârf.

Dacă nu este apreciat așa cum își dorește, acest nativ poate să izbucnească și să ducă la adevărate tensiuni. Partenerul său trebuie să fie și plin de simțul umorului, alături de care să simtă că viața este mereu o zi de sărbătoare, putând fi tentat să aibă și un partener numai de ochii lumii.

Nativul cu descendent în Leu ține foarte mult la opiniile pe care cei din jur le au despre partenerul pe care îl va alege, acesta trebuind să iasă în evidență cu ceva, fie prin mintea sclipitoare, prin celebritate, statut social, avere mare etc. și acest nativ va încerca să-și mulțumească la maxim partenerul, el putând fi norocosul cu o căsătorie unică, plină de admiratie și de motivatii puternice, de a oferi și de a primi, simțind mereu nevoia de a-l face pe cel de lângă să fie mândru.

Partenerul ideal ar fi un nativ născut sub zodia Leului, având în vedere că acesta va fi exact pe măsura nevoilor sale, deci deosebit, intens, luminos, afectuos, cu o aură de unicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.