Interpretare vis în care vezi un deget tăiat

0
391

Dacă visezi un deget tăiat sau rănit este semn că trebuie să te ferești de o persoană puternică din preajma ta, care te poate jigni cât de curând.

Visul arată că nu ai puterea să faci față acestei persoane rele, pentru că are un comportament dificil, pe care nu-l înțelegi, este plină de emoții negative, de invidie, mânie și vrea să se autoafirme. Cel mai bun sfat în acest caz este să te ferești de ea și să eviți conflictele și comunicarea.

deget taiat

Pentru o interpretare corectă contează anumite detalii din vis, cum ar fi tipul degetului:

 • Dacă în vis te-ai tăiat la toate degetele și ești bandajat la ele, poate înseamna că trebuie să stai puțin singur, să te izolezi, să eviți comunicarea cu alte persoane.
 • Dacă te-ai tăiat la degetul mare în vis, asta se referă la certuri cu rudele în vârstă, cum sunt de exemplu părinții.
 • Dacă ai visat că ai degetul arătător tăiat, înseamnă certuri la muncă, conflicte provocate de colegi.
 • Visul în care ai degetul mic tăiat prezice discuții cu copiii.
 • Dacă te-ai tăiat la degetul mjlociu în vis, asta este un semn de ceartă cu prietenii. Acest vis prevestește și un complot la drum lung și deci este posibil să faci o călătorie care se va dovedi dificilă.

Visele în care visezi un deget tăiat au diverse interpretări și anume:

 • Dacă ai visat că ai degetul mare de la mână tăiat, este semn de câștig financiar semnificativ. Un astfel de vis poate prezice chiar și un câștig la loterie.
 • Visul în care ai degetul tăiat și curge sânge arată că te vei confrunta cu o situație în care poți părea ridicol în public.
 • Dacă visezi tăieturi pe față sau pe cap, acest vis este un semn că muncești prea mult și ești extenuat.
 • Visul în care te-ai tăiat la deget cu un cuțit prezice un complot, creat de o persoană rea. Visul arată că este timpul să trăiești așa cum îți dorești, să preiei controlul asupra vieții tale.
 • O tăietură mică la deget în vis prezice oboseală, deci este timpul să îți reduci activitatea.
 • Visul în care ai degetul tăiat, dar rana este mică și totuși sângerează, poate arăta că vei avea mici necazuri, care vor trece, le vei depăși cu bine.
Citește și:  Interpretare vis in care apare o fetita rea care face prostii

 • Visul în care vezi că ai brațul rănit arată că te vei certa cu cel mai bun prieten. Pentru a evita asta, este bine să fii mai înțelegător și să te detașezi de oamenii care te deranjează.
 • Un vis în care ai degetul mare tăiat poate prezice o mărire de salariu sau primirea unei sume de bani mari, a unei moșteniri.
 • Visul în care te-ai tăiat la deget cu un ciob de sticlă arată că vei avea parte de intrigi, bârfe, vorbe urâte la adresa ta din partea unor oameni invidioși, care vor să-ți strice reputația. Acest vis îți arată că trebuie să fii atent, să selectezi cu atenție oamenii din preajma ta.
 • Sângele care provine de la o tăietură la deget, în vis, arată că vei primi informații false.
 • Dacă în vis ai un deget rănit, asta înseamnă că este posibil să ai parte de un divorț cu bani. Deci vei divorța și vei pierde banii.

Dacă în vis te-ai tăiat la deget cu o lamă este semn de boală. Dacă în vis te-ai tăiat la deget cu o sticlă este semn de probleme la locul de muncă.

Dacă un bărbat are un vis în care el s-a tăiat la deget dar s-a bandajat, înseamnă că va avea o perioadă nefericită în viața sa, dar în curând bucuria va reveni pe fața lui. Visul arată că el va face pașii necesari să-și schimbe viața, să-și rezolve problemele.

Un vis cu un deget tăiat poate părea alarmant la prima vedere, dar, ca în cazul multor vise, simbolismul său poate varia în funcție de contextul visului și de sentimentele asociate cu el. Aceste vise pot fi legate de sentimente de impotență, pierdere sau chiar de frică de a pierde controlul într-o anumită situație.

Totuși, nu este singura viziune traumatică pe care o poți avea în somn. Dacă ai visat și alte răni sau inflamații pe corp, te invităm să descoperi interpretarea detaliată a acestor vise pentru a obține o perspectivă mai amplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.