Interpretare vis in care apare un copac ars sau vestejit

0
2996
Interpretare vis in care apare un copac ars sau vestejit

Interpretarea viselor in care apare un copac ars sau vestejit este foarte complexa deoarece simbolistica pomului sau copacului este extrem de diversa.

Copacul aparut in vis are o multitudine de semnificatii incepand de la credinta omului, munca, prieteni, intelect, profituri, prieteni, relatii etc. Visand ca arde un copac reprezinta o schimbare de substanta, focul in sine semnificand ardere si renastere, transformare totala.

Daca visezi ca arde un copac atunci este posibil ca sa te transformi tu ca si persoana, aspectul general al visului impinge catre o astfel de teorie.

Daca apar in vis alte semnalmente cum ar fi soiul copacului, forma, starea etc atunci cu siguranta si interpretarea devine din ce in ce mai incarcata.

Daca in vis iti apare un stejar de exemplu care este ars atunci s-ar putea ca in realitate sa treci peste o injosire din partea cuiva, cineva o sa-ti calce in picioare mandria, onoarea ta va avea de suferit.

De asemenea, copacul ars mai face trimitere si la sentimente mistuitoare, dorinte neimplinite sau faptul ca ceva te arde pe dinauntru. Ar putea sa fie vorba, intr-adevar, de pasiuni puternice pe care nu ti le poti indeplini si astfel te ard incet incet.

Daca visezi un copac infrunzit care a ars ar putea sa semnifice pierderi importante pe care o sa le ai in perioada imediat urmatoare, nu o sa-ti iasa afacerile, cineva o sa-ti produca o paguba importanta.

copaci arsi in desert

Totodata mai poate sa prevesteasca si pierderea averii, arderea la propriu a unor bunuri, risipirea banilor pe vicii.

Citește și:  Interpretare vis in care faci de mancare in bucatarie si nu iti iese mancarea

In cazul in care visezi un copac vestejit atunci iti pui sperantele in cine nu trebuie, semnifica irosire si “imbatranire”, actiuni neroditoare, fapte necinstite, singuratate.

Visul in care iti apare un copac vestejit poate sa ilustreze propria ta infrangere si tristete, situatii din viata reala care te-au doborat si te-au secatuit.

Un copac vestejit aparut in vis reflecta per ansamblu un final mai mult sau mai putin natural, prieteni falsi care te inconjoara, spiritualitate falsa, arata faptul ca te bazezi sau iti tragi seva spiritualitatii din ape otravite, iti pui increderea in lucruri neadevarate care, in cele din urma, te vor rataci.

Daca iti apare in vis un copac vestejit se poate ca in viata reala sa ai o boala de care nu esti constient(a), inseamna saracie, fapte nedemne, lipsa respectului din partea celor apropiati, jale.

Daca in vis iti apare un copac vestejit si culcat pe-o rana mai poate sa anunte si decesul cuiva, o pierdere ireparabila, ceva pierdut pentru totdeauna, o persoana care a murit pentru tine sau propriile sentimente care au murit definitiv fata de o persoana draga.

Pentru persoanele indragostite asemenea vis reprezinta o deceptie si o tristete fara margini, nu se va implini dragostea visata, totul se va duce de rapa in viitorul apropiat.

Daca in realitate esti o persoana instarita si cu afacerile la cheie atunci visul te anuta ca nu o sa reusesti sa iti pastrezi statutul ci o sa pierzi tot ce ai agonisit sau au agonisit altii pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.