Interpretare vis în care apare un copac ars sau veștejit

0
3024
Interpretare vis in care apare un copac ars sau vestejit

Interpretarea viselor în care apare un copac ars sau vestejit este foarte complexă, deoarece simbolistica pomului sau copacului este extrem de diversă.

Copacul apărut în vis are o multitudine de semnificații, începând de la credința omului, muncă, prieteni, intelect, profituri, relații etc. Visând că arde un copac reprezintă o schimbare de substanță, focul în sine semnificând ardere și renaștere, transformare totală.

Dacă visezi că arde un copac, atunci este posibil să te transformi tu ca și persoană, aspectul general al visului împingând către o astfel de teorie.

copac ars

Dacă apar în vis alte semnalmente, cum ar fi soiul copacului, forma, starea etc., atunci cu siguranță și interpretarea devine din ce în ce mai încărcată.

Dacă în vis îți apare un stejar, de exemplu, care este ars, atunci s-ar putea ca în realitate să treci peste o umilință din partea cuiva. Cineva o să-ți calce în picioare mândria, onoarea ta va avea de suferit.

De asemenea, copacul ars mai face trimitere și la sentimente mistuitoare, dorințe neîmplinite sau faptul că ceva te arde pe dinăuntru. Ar putea să fie vorba, într-adevăr, de pasiuni puternice pe care nu ți le poți îndeplini și astfel te ard încet, încet.

Dacă visezi un copac înfrunzit care a ars, ar putea să semnifice pierderi importante pe care o să le ai în perioada imediat următoare. Nu o să-ți iasă afacerile, cineva o să-ți provoace o pagubă semnificativă.

Totodată, mai poate să prevestească și pierderea averii, arderea la propriu a unor bunuri, risipirea banilor pe vicii.

În cazul în care visezi un copac vestejit, atunci îți pui speranțele în cine nu trebuie, semnifică irosire și „îmbătrânire”, acțiuni neroditoare, fapte necinstite, singurătate.

Visul în care îți apare un copac vestejit poate să ilustreze propria ta înfrângere și tristețe, situații din viața reală care te-au doborât și te-au secatuit.

Citește și:  Interpretare vis în care te urci într-un copac și ai rău de înalțime

Un copac vestejit apărut în vis reflectă, în ansamblu, un final mai mult sau mai puțin natural, prieteni falși care te înconjoară, spiritualitate falsă, arată faptul că te bazezi sau îți tragi seva spiritualității din ape otrăvite, îți pui încrederea în lucruri neadevărate care, în cele din urmă, te vor rătăci.

copaci arsi in desert

Dacă îți apare în vis un copac vestejit, se poate ca în viața reală să ai o boală de care nu ești conștient(a), înseamnă sărăcie, fapte nedemne, lipsa respectului din partea celor apropiați, jale.

Dacă în vis îți apare un copac vestejit și culcat pe o rană, mai poate să anunțe și decesul cuiva, o pierdere ireparabilă, ceva pierdut pentru totdeauna, o persoană care a murit pentru tine sau propriile sentimente care au murit definitiv față de o persoană dragă.

Pentru persoanele îndrăgostite, un astfel de vis reprezintă o dezamăgire și o tristețe fără margini; nu se va împlini dragostea visată, totul se va duce de râpă în viitorul apropiat.

Dacă în realitate ești o persoană înstărită și cu afacerile la cheie, atunci visul te anunță că nu vei reuși să-ți păstrezi statutul, ci vei pierde tot ce ai agonisit sau au agonisit alții pentru tine.

Un aspect interesant al viselor cu copaci este modul în care aceștia pot simboliza diferite faze sau sentimente din viața noastră. Un copac ars sau vestijit poate fi o reprezentare a pierderii sau a tristeții, dar ce se întâmplă când visăm la detalii specifice ale copacilor, cum ar fi rășina?

Rășina, de exemplu, poate fi văzută ca o legătură sau ca o metoda de vindecare. Dacă ești curios să afli mai multe despre cum aceste detalii pot influența semnificația visului tău, te invit să consulți interpretarea visului în care vezi rășina de copac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.