Uranus în semnele zodiacale

0
572

Când Uranus este în Berbec înseamnă că se află în peregrinaj, ceea ce amplifică destul de simțitor dorințele de a se autoafirma ale nativului. Berbecul este o zodie ce are semn de foc, iar asta înseamnă că Uranus îi stimulează și profesionalismul liber, individual, îi oferă manifestări nonconformiste pe care să le facă de unul singur și pentru toată viața.

Maniera în care nativul va aborda aceste calități oferite de Uranus va fi una agresivă, așa cum îi stă lui în fire, însă va fi relativă, fiind în pericol de a răni pe cei din jur în cazul în care o folosește în mod eronat.

În plus, această manifestație a planetei nu este una dintre cele mai potrivite, ceea ce înseamnă și că efectele sale pot să dea naștere unor schimbări de amploare sau chiar unor revoluții, la nivel spiritual sau în societate, iar în momentul în care vor întâlni această energie, nativii cu Uranus în Berbec vor deveni ceva mai progresiști față de felul autohton de a aborda lucrurile.

În același timp, idealurile lor au la bază și faptul că noua ideologie pe care aceștia o primesc este dată numai prin eforturile depuse în mod individual și prin inițiativele luate de capul lor.

Uranus in zodia Taurus

Uranus în Taur se află în cădere, ceea ce înseamnă și că romantismul de natură electrică pe care planeta îl dă nu prea se pliază după romantismul de ordin afectiv al zodiei Taur, mai ales că acesta este un pământean plin de lucruri materiale, care ar dori să facă o revoluție din ceea ce lucrurile aparent sigure înseamnă pentru ei, își schimbă părerea despre simțul proprietății și chiar față de fundamentele existenței de bază.

Acesti nativi se afla și în pericolul de a suferi față de dorința pe care o exprimă pentru libertate, iar asta numai până își dau seama că trebuie să se elibereze de tot ceea ce înseamnă pentru ei atașamente emoționale, puse în joc pentru lucruri materiale, iar atunci când vor învăța că trebuie să vadă natura la un alt nivel, vor observa și ei că cel biologic este cu mult inferior față de cel spiritual, profund.

Uranus în Gemeni poate să dea acestora o energie incredibilă, duce intelectualismul la cote maxime, ajungându-se până la cele mai mari genii, mai ales dacă ținem seama de faptul că aici Uranus se află în exaltare. Nativii pot ajunge și mari erudiți sau, de ce nu, și mari cercetători. De regulă, nativii care au Uranus în Gemeni sunt persoane extrem de ocupate, au mereu idei noi, îi interesează tehnologia nouă, ei devenind chiar cei care răspândesc toate aceste mecanisme în societate.

Ei se simt cu adevărat liberi numai atunci când reușesc să dezvăluie informațiile pe care le posedă, să le spună mai departe și celor din mediul lor social. Ei devin astfel foarte pasionați de tot ceea ce ia ființă în univers, de tehnologia nouă și mai ales de teoriile și de ideologiile care se nasc și influențează astfel progresul omenirii.

Uranus în Rac se află în peregrinaj. Asta înseamnă că vibrația lui Uranus care vizează intelectul și independența tinde să se manifeste mai ales pe planul emoțiilor, mai exact acolo unde tradițiile, familia, mediul de proveniență și amintirile sunt baza. Sub influența lui Uranus în acest semn zodiacal totul tinde să se schimbe enorm, intervenind astfel o nouă atitudine față de ceea ce era înainte, se descoperă și un alt punct de vedere asupra trecutului și astfel viitorul poate fi reformulat.

Uranus în Leu este în exil, ceea ce înseamnă că se află în opoziție cu semnul în care își are domiciliul, acesta putând fi afectat destul de grav de vanitate și de orgoliul în cazul în care acestea sunt manifestate. Nativii care au Uranus în zodia Leu încearcă să își impună idealurile caracterizate prin noblețe, însă riscă să devină chiar ei cei care ajung în cele din urmă să îi oblige pe cei din jur să facă numai ce vor ei, limitându-le libertatea.

Uranus in zodia Fecioara

Uranus în Fecioară se află în peregrinaj, dând nativului un mod liber de judecare, o critică originală, lipsită de inhibiții, așa cum nativul ar face în mod normal, recurgând și la diverse detalii din viață.

Oamenii născuți sub semnul lui Uranus în Fecioară au mereu dispoziție către lucruri noi, să învețe tehnologii, metode inovatoare de a trăi cu cei din jur, de a se alimenta corespunzător, de a se îngriji, toate pornind din dorința de a realiza procese perfecte de viață, de trai, de socializare, în același timp având și o mare dorință de a revoluționa tot ceea ce înseamnă servirea societății.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Balanță

Uranus în Balanță se află în trigonocratie și astfel în acest semn de aer își poate exprima marea independență, aceasta căpătând sensul unei formule prin care se înnoiesc relațiile cu semenii.

În aceeași situație se poate vorbi și despre manifestarea dreptății, a spiritului de justițiar prin intermediul independenței, nativii ajungând în cele din urmă să devină mari reformatori ce se conduc numai după idealuri mărețe, ce vizează societatea, având la bază relațiile dintre oameni, toți având mari șanse să devină inițiatorii unor noi ideologii care vizează justiția, căsătoria, toate pentru a găsi un echilibru în societate și o armonie perfectă.

Uranus în Scorpion se află în stare de exaltare, având în vedere că și planeta are o parte ascunsă, ocultă de care Scorpionul poate profita din plin, reușind să se exprime mai bine, cu mai multă putere, în același timp intențiile de a se elibera fiind evidențiate. Se poate vorbi mai ales despre manifestațiile care vizează ocultismul și cunoașterea sublimă, subtilă.

Nativii cu Uranus în Scorpion devin mult mai receptivi la ceea ce înseamnă științele metafizice, sacre având o mare dorință de a-și experimenta și exprima libertatea intelectului, influențând astfel și viața la cele mai subtile nivele, în cele mai ascunse forme ale sale, iar la baza tuturor stă împlinirea dorințelor într-o modalitate mai ascunsă, inovatoare totuși.

Uranus în Săgetător se află în cădere și tocmai de aici reiese și faptul că vibrația inovatoare, revoluționară a lui Uranus este în stare să se certe cu spiritul religios și greu de dărâmat al Săgetătorului. Din această cauză, nativii cu Uranus în Săgetător au mari șanse să fie respinși de societate atunci când încearcă să-și impună idealurile mărețe, însă noi, străine lor, mai ales dacă nu știu să le formuleze într-un mod corespunzător, care să fie acceptat și înțeles de toată lumea.

Uranus în Capricorn se află în peregrinaj, ceea ce înseamnă că va călca tot în picioare pentru a-și atinge scopurile și pentru a realiza cele mai mari idealuri, însă în feluri pragmatice, uitând de interesele individului în parte. Nativii care au Uranus în Capricorn vor deveni niște insensibili în fața nevoilor umane, în fața individualității și vin cu idei globale, cu soluții universale care trebuie să se împlinească făcând multe sacrificii, ce vin și cu lipsuri de mare amploare.

Din același motiv se poate vorbi și despre o viziune care nu este apreciată mai niciodată, însă numai timpul va fi de partea lor ajungând să demonstreze pe viitor că au avut dreptate și că lumea trebuia să le dea crezarea la momentul oportun.

Uranus in zodia Varsator

Uranus în Vărsător se află la el acasă, deci în Domiciliu, unde va susține cu multă putere tot ceea ce înseamnă revoluție, idei noi, spirit de inovație, ideologii, tehnologii noi, care în același timp trebuie să fie puse în favoarea umanismului.

Nativii care au Uranus în Vărsător sunt cei care de regulă vor accepta noul fără nici cea mai mică rezervă, ei devin chiar deschiși, îmbrățișează totul cu sete. Totul se va așeza în favoarea lor și astfel vor reuși să inițieze și să promoveze erele noi ale modernismului, care par să fie lipsite de orice prejudecăți și vor veni mereu cu ceva interesant care implică neprevăzutul.

Uranus în Pești se află în peregrinaj, motiv pentru care vibrația de care dă dovadă Uranus poate să ajungă în cele mai bizare forme, venind astfel cu propunerea de a rezolva contradicții prin cele mai originale și extreme modalități.

Nativii care au Uranus în Pești nu se vor atașa de credințele pe care le are majoritatea, ei vor avea propria modalitate nonconformistă de a vedea universul în care se află și astfel, pe baza experiențelor și a trăirilor care se ascund în sufletul lor, vor deveni capabili să rupă toate barierele, să taie chiar nodul gordian, cum s-ar mai spune, și să ajungă la soluții pe care nu mulți le au la îndemână.

Uranus, adesea numit „planeta schimbării”, joacă un rol crucial în modul în care ne abordăm inovațiile și transformările în viața noastră. Fiecare semn zodiacal are o relație unică cu această planetă, determinând modul în care abordăm schimbările și cum răspundem la forțele externe.

Când Uranus traversează diferite semne zodiacale, aduce cu el o serie de provocări, dar și oportunități. Fie că este vorba de o schimbare bruscă sau de o trezire lentă, Uranus ne invită să ne reconsiderăm perspectivele și să îmbrățișăm noul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.