Cum seduci femeia Pești

0
3321
Cum seduci femeia Pesti

Pe lângă faptul că femeia Pești are un aer plin de mister încă din naștere, ea își dezvoltă această calitate pe parcursul vieții, vrand-nevrand. Ea este fascinantă prin simplul aer pe care-l respira, are ochi adânci care privesc dincolo de această sferă, nostalgici care simt tot ce n-a trăit sufletul, plini de o dorință angelică, de un dor nebanuit.

Femeia Pești niciodată nu va vorbi prea mult, iar atunci când o va face tot ceea ce spune va avea nu un sens, nu două, ci o întreagă serie, lăsând pe alții să interpreteze și să înțeleagă ceea ce a vrut să spună. Ea nu își pierde energia cu explicatii sau cu lucruri concrete. Ea este un Nostradamus care prin catrenele lui a spus cât prin romane de mii de pagini.

Cum seduci femeia Pesti1

Mereu va fi neclară, confuză, cu idei neterminate, având în vedere că în sufletul ei se poate ascunde o sensibilitate care a fost ultragiată sau o durere ce nu a fost dezvăluită, tocmai de aceea trebuie să fiți cu ochii în patru și să vă deschideți toate colțurile minții pentru a putea înțelege ceea ce vrea și ceea ce simte.

Femeia Pești este din toate timpurile, ea a simțit toate formele de dragoste și le simte în orice clipă a vieții ei, este o ființă ce aparține tuturor confuziilor din care în același timp s-a și născut, ea a trăit toate poveștile romantice și le trăiește încă cu o mare intensitate. Este discretă, aparține reveriilor, deși poate fi destul de obositoare, uneori prea galagioasă, în felul ei de a vorbi, de a exprima multe, deși totul rămâne ambiguu.

Nu minte niciodată, având în vedere că nu deosebește granița dintre ceea ce este adevărat și ceea ce este minciună, este mereu în alertă ca nu cumva cineva să îi divulge lumile interioare, să nu i le atace, va fi mereu sinceră cu sufletul ei, ceea ce are acolo poate ieși și pe gură, deci niciodată nu va spune neadevăruri, îi place să viseze uneori cu voce tare, chiar dacă nimeni nu o ascultă.

Atunci când este cucerită sau cochetată, femeia Pești pare să opună rezistență sau să fie inaccesibilă, dar de fapt ea pur și simplu este speriată pentru că vine în contact cu necunoscutul și astfel preferă să stea retrasă. După această retragere însă, va regreta amarnic și se va gândi dacă mai are vreo șansă și de ce oare a fost atât de stupidă încât să dea cu piciorul.

Femeia Pești se va zbate mereu pe un tărâm uscat care se numește granița dintre frica de a nu fi părăsită și teama față de păcat, față de ceilalți, iar din acest motiv ea va fi mereu fascinantă prin felul în care simte dragostea.

Acest aer de puritate pur și simplu te face să pătrunzi în altă sferă, starea ei de nostalgie te va duce către o iubire mistică dar și tandră, te va ajuta să depășești măcar limitele unei simple împerecheri umane. Însă asta numai dacă știi cum să o iei și cum să o descifrezi, ea se va lăsa purtată de val și încet-încet își va mai da jos câte un strat până când va rămâne goală, plină de iubire, de farmec și acolo te va învălui cu toate valurile oceanului în care se scalda.

Citește și:  Cum seduci bărbatul Pești

Dar cum un om nu-l poți cunoaște nici dacă ai mânca un sac de sare, e clar că pe femeia Pești nici măcar pe un sfert nu o vei ști, pentru că tot timpul va fi alta, mereu unică în misterele ei. Pentru a seduce femeia Pești trebuie, înainte de toate, să știi clar din ce categorie provii.

Asta înseamnă că dacă ești un aventuros, pasional, un macho man plin de el, nici măcar n-ai ce căuta lângă o astfel de femeie, deoarece ea nu te va observa oricât de mult te-ai strădui să-ți arăți mușchii. Pentru ea, fie ești un artist înzestrat, un filosof care moare pentru ideile sale, un savant nebun gata să inventeze o altă galaxie, o ființă compasivă, un poet neînțeles sau prea consacrat ca să mai poată exista etc.

Cum seduci femeia Pesti11

Mai exact, pentru această femeie nu trebuie să exiști în lumea palpabilă, în lumea aceasta din care îți tragi hrana, pentru ea trebuie să exiști dincolo de limitele vizibile, trebuie să știi cum să-i povestești decepții de care ai avut parte cu mult înainte de a o concepe pe ea, trebuie să îi arăți cum ai nevoie ca sufletul ei să se întregească cu sufletul tău.

Încearcă să o fascinezi prin imagini, prin pictura clasică și prin filme de epocă, puneți-i în casă oglinzi cât de multe, ea trebuie să se admire, deoarece de fiecare dată va observa altceva, are nevoie de oglinzi ca de un ocean, în care nu se vede pe ea, vede tot.

Având în vedere că este un semn de apă, pe această femeie trebuie să știi să o stimulezi, să nu uiți niciodată de preludiu, să fii cât mai lung, cât mai rezistent și apoi sigur vei avea parte de o noapte magică, deoarece mai mult noaptea îi place să elibereze energii sexuale ori măcar pe semintuneric.

Muzica este un subiect important atunci când interacționați cu această femeie, deoarece ea este mereu sonoră, aude și cel mai sensibil zgomot, parcă până și sclipirea unei stele răsună într-un anume fel în urechile ei, de aceea când sunteți în intimitate trebuie să abordați un gen muzical poate chiar cosmic, dar de epocă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.