Cum seduci femeia Săgetător

0
3044
Cum seduci femeia Sagetator

Femeia Săgetător are vise foarte mari, vise imense chiar, care vizează cele mai profunde descoperiri, cele mai ciudate spații, ea va fi într-o continuă căutare alături de persoana iubită, dacă persoana respectivă va ști să o poarte pe culmi nebanuite.

Ea nu are ambiții umane, deoarece ea visează cu ochii deschiși și tot ceea ce visează se rezumă la lucruri frumoase, nu vrea bani, averi, ea vrea împliniri având o serie de trăiri pline de drame, umplute cu energie cosmică sau cel puțin dintr-o galaxie îndepărtată.

Femeia Săgetător este vesnic interesată de persoana care a descoperit America sau de noile știri apărute la TV în colțurile îndepărtate ale lumii, ori de noile curente religioase, ea reușind să farmece de la prima întâlnire.

Are o aspirație frenetică prin intermediul căreia vrea să-l descopere pe Dumnezeu cu adevărat și va fi mereu bucuroasă să primească ajutor în cazul în care cineva vrea să o ajute să-l descopere în intermediul unei cărți de geografie sau într-o carte de limbi străine.

Sagetator

Însă nu trebuie să confundați nevoia femeii Săgetător de informație cu nevoia femeii Gemeni, care vizează strict informațiile din jurnale, noutățile. Săgetătoarea va vrea să pătrundă în toate semnele cosmice ale universului, ea va vrea să cuprindă galaxia în brațele ei, să poarte pe culmile norilor dragostea ei față de tot, pasiunea ei pentru nimic, drama ei de a fi și de a nu putea exista.

Această femeie este dinamică, însă nu are aceeași energie debordantă ca femeia Berbec, ea este gata mereu să se sacrifice, nu vizează împliniri materiale, adore să călătorească, să descopere, să afle povești și să ajungă să le spună mai departe, tot mai departe. Ea este pasionată de schimbările de tradiție, îi plac legile, politica, schimbările radicale pe care le comentează cu sete, știe și să se distreze, adorând petrecerile nebune, are un aspect fizic plăcut și un suflet cât o țară întreagă.

Ca să cucerești femeia Săgetător trebuie doar să știi să îi oferi confort mental, să o îmbrățișezi cu sete atunci când cere, să o aprobi în lungile ei călătorii imaginare și să profiți de puterea ei solară, focoasă, care te va încălzi atâta timp când consideră că meriți.

Citește și:  Astrologia în Evul Mediu

Pentru a seduce o astfel de femeie, fie o duci pe vârf de munte și o faci să experimenteze mai aproape universul, îi spui câteva vorbe de duh în timp ce plouă și o strângi în brațe, fie o duci la cele mai renumite festivaluri din care să aibă cu ce să se hrănească și mai mult decât atât să și împartă experiențe.

zodia Sagetator

Asta înseamnă că în zodia Săgetător avem de-a face cu două tipuri ale reprezentantelor sexului frumos. Pe de o parte, avem femeia hedonistă, care preferă locurile mai strălucitoare, iar pe de altă parte, avem femeia focoasă care se rezumă pur și simplu la natură.

Asta înseamnă totuși că ambele au nevoie de univers și de un om alături pe care să-l îmbrățișeze. Una este dispusă să facă cheltuieli imense pentru a-și lărgi orizonturile, cealaltă este dispusă să colinde marea în lung și în lat pentru a cunoaște.

Femeia Săgetător, indiferent din care categorie face parte, este foarte dulce din fire, va accepta provocările, de fapt, din ele trăiește, va ieși entuziastă la o plimbare prin ploaie rece de vară și va adora și excursiile în locuri exotice.

Trebuie doar să știți să îi oferiți cât mai multe experiențe și astfel o veți avea pe viață alături, iar odată cu ea veți gusta și foarte multe plăceri trupești și sufletești. Totodată, pentru o astfel de femeie, trebuie să fiți dispuși mereu să faceți față provocărilor și să nu uitați să vă înarmați cu multă imaginație sau cel puțin să încercați să vi-o cultivați alături.

Femeia Săgetător este cunoscută pentru spiritul său liber, aventuros și dorința sa de a explora lumea. Oricare ar fi metoda ta de abordare, trebuie să înțelegi că ele prețuiesc sinceritatea și dorința de a împărtăși noi experiențe. Pentru a crea o conexiune autentică cu o femeie Săgetător, este esențial să îi oferi libertatea de care are nevoie și să îi arăți că poți fi partenerul ei de aventură.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să te comporți într-o relație cu o femeie Săgetător sau cum să îți maximizezi șansele în funcție de semnul tău zodiacal, te invităm să descoperi compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Săgetător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.