Cum seduci bărbatul Berbec

0
3826
Cum seduci femeia Berbec

Bărbatul Berbec este un specialist în iubirea din prima clipă, el fiind cel care imediat se îndrăgostește și își pune inima pe tavă, iar dacă vrei să seduci un bărbat Berbec, atunci trebuie să știi să spui mereu da, deoarece el nu va accepta niciun refuz și în niciun caz amânarea.

În plus, bărbatul născut în zodia Berbecului poate să-și imagineze instant o serie de proiecte de viitor în care va fi inclusă și aleasa inimii sale din acel moment, chiar dacă pare că se grăbește, el o face din inimă cu multă onestitate.

Altfel spus, un nativ născut sub acest semn zodiacal va surprinde mereu, ducându-și aleasa în cele mai neprevăzute locuri și făcând-o să trăiască bucuriile cele mai fine sau cele mai explozive, însă trebuie să ținem seama și de faptul că pe lângă satisfacții, bărbatul Berbec oferă și multe aventuri în­cununate cu peripeții, viața alături de el fiind adesea explozivă, totul petrecându-se cu rapiditate, partenera sa putând fi chiar copleșită, simțind nevoia să își obțină destul de repede și o condiție fizică care să o ajute în toate aceste călătorii, pe care Berbecul i le croiește.

barbatul Berbec

Însă, spre dezamăgirea amorțelilor acestui nativ, el se consumă la fel de repede pe cât se și aprinde, luând foc, iar apoi rămânând numai cenușă. Apoi, când găsește momentul, o ia de la capăt, îndrăgostindu-se iar. Acest nativ născut în zodia Berbec nu se va feri să inițieze o căsnicie de la o vârstă fragedă, el putând chiar să aibă prea multe căsnicii de tânăr, dacă trebuie.

Cum bate vântul, acolo e și el. Totuși, cât de zgomotos și de agitat ni s-ar părea bărbatul Berbec, el are o sensibilitate aproape de nesimțit, fiind genul care își caută în parteneră un fel de imagine a mamei care trebuie să-l ocrotească. Iar dacă va fi suficient de abilă încât să atingă acea parte, atunci sigur nu-l va avea doar pentru o aventură.

Berbecul este adeptul femeilor pline de spirit, al femeilor independente, care totodată îi mângâie orgoliul, însă laudele trebuie oferite cu grijă, deoarece dacă se exagerează, atunci nu vei provoca decât dezgust. Trebuie să ținem seama și de faptul că bărbatul Berbec este un semn de foc, iar dacă pui prea multe lemne în foc, atunci cenușa va fi și mai multă.

Cum să seduci totuși bărbatul Berbec? Iată o provocare pe care măcar o dată în viață trebuie să o accepți și anume, pentru a seduce bărbatul Berbec, trebuie să încerci să fii mereu directă, mereu dinamică, plină de entuziasm și să te lași curtată, deoarece lui îi place la nebunie să curteze. Nu ceda însă din prima, dar nu te lăsa nici prea greu, iar dacă totuși nu se aruncă prea repede să facă primii pași, atunci ai putea destul de ușor să-l inviți amical la un pahar, după ce își termină treburile.

Citește și:  Descendent în Berbec

Iar dacă ai reușit să obții o întâlnire cu el, indiferent prin ce mijloace, atunci nu te jena să porți cei mai strâmți pantaloni din garderobă și să îți iei și o bluză decoltată. În momentul întâlnirii, poți să-l atingi fugitiv pe buze ori pe ureche cu degetele, iar dacă nu te simți în stare să mergi până la capăt cu el, atunci mai bine lasă întâlnirea pentru altcineva.

Și dacă ai ajuns și după punctul culminant al întâlnirii, deci la el acasă sau, de ce nu, la tine acasă, atunci tot ce poți face este să te ții bine, să vii cu imaginație multă, cu fantezie, afecțiune și nu în ultimul rând toleranță cât cuprinde. Nu uita nici de mijloacele contraceptive, pe care bărbatul Berbec le va uita în toată agitația, el fiind cel care aduce energie în cuplu, în dormitor mai exact, iar dacă încearcă să fie posesiv, atunci mai bine bate puțin în retragere.

Bărbatului Berbec îi place mai mult să aibă lângă el o femeie căreia să îi acorde respect decât una care îi face pe plac fără ezitare. E mai bine să arunci cu puțin jar pe foc câteodată. Să seduci bărbatul Berbec implică și o îmblânzire de gradul întâi a unui nativ care trebuie învățat să accepte egalitatea între parteneri, însă dacă știi cum să-l iei, cu siguranță vei avea parte de o dragoste unică.

Seducerea unui bărbat Berbec nu se oprește doar la gesturi individuale. Este esențial să înțelegi modul în care energia Berbecului interacționează cu alte zodii pentru a avea o imagine completă a compatibilităților.

Fie că te întrebi cum se potrivește Berbecul cu alte semne zodiacale sau cum să abordezi relațiile pe diferite niveluri, informațiile despre compatibilități sunt esențiale.

Dacă dorești să te aprofundezi în această temă și să afli mai multe despre compatibilitățile Berbecului, te invit să citești compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Berbec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.