Descendent în Rac

0
2164
Descendent in Rac

Nativii cu descendent în Rac implică, înainte de toate, o foarte mare doză de romantism, atractia fizică fiind esențială în relațiile amoroase, având și un rol primordial în acordarea atenției unui partener de sex opus. Deși cel mai mult este apreciată într-o astfel de situație siguranța afectivă ce poate fi oferită, fără a avea parte de frustrări cauzate de nesiguranța împărtășirii dragostei.

Având în vedere că acest nativ va deveni foarte atașat de partenerul său de viață, acesta ajungând chiar să depindă de el, își va face viața în funcție de nevoile celui de lângă el, iar nativul cu descendent în Rac va simți nevoia să își croiască drumul alături de acesta, să își dea sens vieții, dând sens celui de lângă.

Descendentul în Rac aduce o abordare mai protectivă și îngrijitoare în relații. Fiind guvernat de Luna, acest semn zodiacal este asociat cu emoții profunde, grija față de ceilalți și un simț puternic al familiei.

Astfel, persoanele cu acest descendent tind să caute parteneri care le pot oferi siguranță și un sentiment de apartenență. Ei valorizează intimitatea și conexiunile emoționale profunde, deseori având o capacitate inerentă de a înțelege și de a se conecta cu emoțiile altora.

rac

Acești nativi sunt foarte afectuoși, plini de tandrețe, dar vulnerabili în același timp, având nevoie de un punct de legătură cu pământul, deoarece ei se pot și schimba foarte repede, pot da înapoi ca racii, dispoziția devenind astfel o enigmă.

Acești nativi vor fi atrași în primul rând de persoane care le pot oferi dragoste, care sunt plini de dulceață, plini de tandrețe, care le pot oferi sentimentul de ocrotire, ținând seama de faptul că toată viața lor vor fi niște copii care simt nevoia de protecție, de afecțiune, chiar dacă relațiile cu cei din jur vor întâmpina mereu schimbări de o amploare mai mică sau mai mare.

Însă aceste schimbări din viața nativilor cu descendent în Rac pot fi considerate și ca o schimbare permanentă de sentimente, deci o relație de interdependență, ca de la un părinte către un copil și invers, din simplul motiv că le place să fie răsfățați, învăluiți de atenția celui de lângă.

Citește și:  Vibrația numărului 2 în numerologie

Acest nativ este foarte dedicat cuplului, el va avea o căsnicie plină de fluctuații, dar legăturile stabilite între el și partener vor deveni foarte puternice de-a lungul vieții, toate având la bază nevoia de securitate și sentimentul de stabilitate pe care aceștia îl vor găsi unul în celălalt.

Nativii cu descendent în Rac vor avea un partener de viață sensibil, care nu dorește nimic altceva decât un trai bun, decent, dar în urcare, un cămin armonios, plin de echilibru, iar valorile familiale, care pot sta la baza acestora, să fie din cele mai pașnice și pline de căldură. Se vor atașa foarte mult de partener, mai ales de copiii pe care îi vor avea cu aceștia, clădindu-și o casă plină de frumusețe interioară în același timp.

rac1

Acest nativ își poate cunoaște partenerul prin rude, prin cunoștințe, prieteni, colegi, prin persoanele cunoscute în copilărie. Trebuie însă avut grijă cu un astfel de nativ, deoarece el va suferi înzecit atunci când este rănit, ceea ce nu este indicat, deoarece sufletul lor firav riscă să nu mai fie întregit, odată ce a avut accidente grave.

Oferiți-i doar liniște, siguranță și armonie, iar el va da în schimb tot ce are mai bun: un suflet plin de iubire.

Nativului cu descendent în Rac îi cam displace să aibă casa plină de musafiri, de oaspeți, mai ales dacă aceștia nu sunt poftiți, el preferă să se bucure mai mult de tihnă familială.

Există însă și cazuri cu acești descendenti, ce nu se vor căsători deloc, ori o vor face foarte târziu, atunci când familia insista, deoarece ei se pot dedica cu ușurință și unei cauze nobile, care să le ofere împlinire emoțională și siguranță în viață, însă dacă își aleg un partener ar face bine să își aleagă un nativ în zodia Rac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.