Descendent în Berbec

0
2675
Descendent in Berbec

Nativul care are descendent în Berbec arată în general o relație de cuplu stabilă și o căsnicie bună, deși se văd la orizont și o serie de ieșiri mai temperamentale. Acest nativ va alege în viață ca partener o persoană sexy, agresivă într-un oarecare fel, puternică, energică, plină de inițiative și cu multă personalitate.

Pentru ei este bine să fie înconjurați de oameni care nu se sperie de nimic și de oameni care depășesc cu ușurință obstacolele vieții și care, nu în ultimul rând, să lupte cot la cot cu ei, ori poate chiar în locul lor, însă fără a se lăsa dominați total. Apare însă și un conflict care ar putea reprezenta căsnicia, deoarece atmosfera din cadrul cuplului va fi adesea plină de tensiune, din simplul motiv că unul dintre parteneri va încerca mai mereu să-și impună propriile păreri.

Nativul cu descendent în Berbec atrage doar parteneri siguri pe ei, activi, dominatori, dar însă de aici pot porni conflictele, pentru supremație, pentru autoritate, merite, deoarece mereu se va pune întrebarea „cine este liderul relației?”. Căsătoria unui nativ cu descendent în Berbec poate să fie puțin grăbită, motiv pentru care este recomandat să nu-și ia în calcul toate capriciile de moment, de unde evident va apărea și riscul de a face o greșeală fatală.

Acest nativ simte o permanentă nevoie să se afirme în cadrul relațiilor și astfel nu va accepta o poziție în care să fie condus. În cazul în care însă acest lucru se întâmplă, nativul cu descendent în Berbec va deveni nervos, mereu frustrat, agresiv, va da rost unor scandaluri de proporții care nu-și au rostul.

Citește și:  Compatibilitățile zodiei Capricorn cu toate zodiile

Din păcate, nativul va avea probleme de egoism într-o căsnicie, fiind adeptul ipotezelor care încep mereu cu „eu”, uitând că de fapt o relație înseamnă „noi”. El vrea și are nevoie de întâietate, să-i aparțină mereu ultimul cuvânt și să aibă puterea de decizie, deși în același timp simte nevoia să fie sub aripa protectorare a partenerului, de unde să poată trancăni în voie, deoarece nu știe și nici nu vrea să ofere nimic în schimb.

Nativul cu descendent în Berbec va acționa mereu la impulsul primar, este autoritar și încăpățânat, ceea ce înseamnă că va putea constitui o problemă în relațiile cu cei din jur, numai în cazul în care își va găsi apropiați născuți sub semnul zodiei Berbec, care vor ști să-i tempereze.

Având Descendentul în Berbec, poate apărea interesant să explori semnificații suplimentare legate de Berbec în diferite contexte. De exemplu, visele în care apare un berbec pot avea semnificații speciale. Visele cu berbeci pot fi interpretate ca simboluri ale inițiativei, curajului sau încăpățânării.

Dacă ai avut recent un astfel de vis, sau dacă ești curios despre cum acest simbol poate apărea în vise, te invităm să citești articolul nostru despre interpretarea viselor în care apare un berbec. Acesta îți poate oferi o înțelegere mai profundă a felului în care energia Berbecului se manifestă în subconștientul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.