Interpretare vis în care apare o armă

0
22928
Interpretare vis in care apare o arma

Dacă visezi o armă sau o persoană înarmată înseamnă că vei păți un necaz, te așteaptă o nenorocire, poate un accident, iar în cazul în care visezi că vei cumpăra o armă înseamnă că vei avea parte de necazuri și certuri cu cei apropiați.

Același lucru se aplică și în cazul în care visezi că vinzi o armă. Totuși, în tradiția românească, atunci când visezi o armă, în niciun caz nu înseamnă ceva de bine, poate doar că vei primi o veste, în cel mai bun caz neutra.

În același timp, arma înseamnă ruină, complot împotriva ta, pericol apropiat, primejdii. Dacă arma pe care o visezi este albă, atunci înseamnă că vei avea parte de o despărțire, poate vei rupe relația cu persoana iubită.

arma

Dacă visezi că apeși pe un trăgaci înseamnă că vei avea un beneficiu de câștigat, iar dacă visezi că achiziționezi o armă înseamnă și că vei fi amestecat în niște treburi destul de dubioase, cu mai multe fațete.

Dacă visezi o armă de foc înseamnă că ești în niște situații ce vor avea efecte favorabile, iar dacă visezi o armă de vânătoare înseamnă că o idee pe care o ai nu se va materializa, nu se va concretiza.

Dacă visezi un om care ține o armă în mână înseamnă că vei face o serie de schimburi care te avantajează, iar atunci când în vis tu manuiești o armă înseamnă că vei pierde bani sau că vei avea necazuri în finanțe.

Dacă visezi că pierzi o armă înseamnă că vei pierde unul dintre protectorii tăi principali, iar atunci când porți armă asupra ta în vis înseamnă că ești privit cu stimă de cei din jur.

Dacă visezi un om care poartă o armă înseamnă că acesta îți poate oferi protecție, iar atunci când visezi că ești rănit de arme înseamnă că vei primi o promovare sau avansare la locul de muncă sau în societate.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un kalașnikov

Dacă visezi că sfărâmi o armă înseamnă că vei rămâne fără apărare în anumite circumstanțe, iar atunci când visezi că vinzi arme înseamnă că ești înconjurat și de tentații periculoase, care te vor duce la pierzanie.

Dacă visezi că zdrăngănești o armă înseamnă că ești o persoană fricoasă sau că te temi de ceva anume, vei comite o nedreptate sau ți se va comite o nedreptate, vei avea foarte mult de suferit din cauza unor persoane, nu ești sigur pe tine.

Arma din vis mai poate simboliza și faptul că ai nevoie să fii mereu în defensivă, mai ales pe plan emoțional, având și simboluri de natură sexuală, mai ales dacă este visată de bărbați, sugerând agresivitate, o modalitate libertină de a arăta trăirile și gândurile.

arma

Când arma din vis este încărcată înseamnă că trebuie să încercați să vă temperați, să vă autocenzurați, să aveți mai multă grijă la tot ceea ce faceți și să nu vă mai consumați energia în zadar.

Dacă visați că răniți grav sau chiar omorâți pe cineva cu arma înseamnă că sunteți mult prea agitați, prea frustrați de circumstanțele actuale din viață, nu știți cum să acționați, cum să vă purtați ca să nu fie rău pentru nimeni, sunteți sufocați și înghețați de pretențiile celorlalți, poate vă veți implica în unele situații care nu-și au niciun rost, nu vă ajută cu nimic.

Este demn de menționat că, în cultura populară, armele sunt adesea asociate cu revolte sau schimbări majore. Într-un vis, apariția unei arme poate fi și un semnal că te pregătești de o schimbare semnificativă în viața ta sau că simți nevoia de a te apăra împotriva unei situații inconfortabile.

Dacă ai visat o armă, s-ar putea să fie interesant de analizat și interpretarea visului în care apare o armată. Acest articol oferă o perspectivă complementară despre simbolismul legat de luptă și conflict.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.