Interpretare vis în care apar bani

0
45420
Interpretare vis in care apar bani

Atunci când visezi că arunci bani, înseamnă că vei avea mici necazuri care îți vor cauza neplăceri foarte mari.

Dacă visezi că vei găsi bani pe drum, înseamnă că vei reuși să scapi de o serie de gânduri urâte care te consumă prea mult, iar dacă primești bani, înseamnă că vei auzi o serie de vorbe care nu-ți convin sau vei călători în viitorul apropiat împotriva voinței tale.

Dacă în vis zornăiești bani, înseamnă că vei avea o foarte mare supărare care nu îți va da pace pentru o perioadă de timp.

Totodată, se mai spune și că banii de hârtie sau monedele sunt cele care simbolizează energia sufletească a omului, iar cel care visează că găsește bani înseamnă că se va umple de energie, va fi plin de optimism și în niciun caz nu se va întrista din nimic.

Persoana care va visa că pierde bani, în caz contrar, își va pierde din energie, din putere, ori va pierde o calitate deosebită. Deci, aici totul se rezumă la valorile sufletești, la potență sau impotență, la pierdere sau la câștig, la sărăcie sau la bogăție.

Visele în care apar bani, de regulă, ne bucură, însă ar trebui să încercăm să ne gândim și la ceea ce ei reprezintă în legătură cu alte simboluri, ca să fim pregătiți pentru orice.

bani

În vis contează foarte mult și originea banilor, având în vedere că locul în care îi primim sau îi pierdem are o mare importanță pentru interpretarea cât mai exactă a visului. Deci, pentru a analiza mai bine visul, va trebui să consultați și restul cuvintelor ce vă apar în vis, să rețineți și culoarea sau numărul banilor, iar aici să vă interesați de cifre sau culori, de simbolistica lor.

În general, psihanalistii sunt de părere că banii, de regulă monedele de aur, sunt cele reprezentative pentru bărbați, arătând astfel capacitatea lor de a oferi afecțiune în viață, iar monedele de argint sunt reprezentantele femeilor și acestea reprezintă speculațiile erotice.

În același timp, dacă te visezi un om cu bani, mai înseamnă și că în viață te așteaptă o perioadă fără nicio grijă, iar atunci când visezi că găsești bani, dimpotrivă, te așteaptă o perioadă grea.

Banii mai pot însemna și faptul că vei fi cam neglijent în perioada următoare, ori dacă îi oferi reprezintă faptul că ești un om cu inimă mare, iar dacă visezi că numești bani, atunci norocul este de partea ta. Banii de argint mai pot indica și afaceri cu mult câștig în general, sau bunăstare la locul de muncă, dar în tradiția românească aceștia înseamnă că prevestesc ceartă multă, bârfe, jigniri, răutate.

Dacă visezi bani mulți, se mai spune că ești o persoană lacomă; dacă visezi că cineva îți aduce bani, înseamnă că vei fi implicat în scandaluri; dacă visezi că dai tu bancnote mari, înseamnă că vei avea noroc în viitorul apropiat și nu vei duce lipsă de bani; dacă visezi că îi aduni, înseamnă că vei avea parte de foarte multe necazuri, poate că îți pierzi și locul de muncă; dacă visezi că arunci bani, înseamnă că vei avea parte de foarte multe necazuri, dar acestea vor fi marunte și nici nu le vei simți.

Dacă visezi că ascunzi bani, înseamnă că vei avea nevoie de siguranță de sine, mai ales pentru că ești presat de alții, trăiești în tensiune și frică.

Bancnotele mai înseamnă și o stare financiară bună; dacă visezi că te capeți cu mulți bani, înseamnă că e posibil să pleci într-o excursie în care te vei distra; dacă visezi că te căsătorești pentru bani, înseamnă că vei avea un temperament foarte urât și oamenii te vor detesta; dacă visezi că câștigi bani, înseamnă că relațiile pe care le ai sunt incerte și nu vei reuși să le stabilești, mai ales cele de ordin sentimental.

Dacă visezi că cineva fură bani de la tine, înseamnă că exagerezi prea mult, duci la extrem iubirea față de cineva; dacă visezi că cheltuiești foarte mulți bani, înseamnă că o vei duce prost cu finanțele din cauza exagerărilor și extravagantei; dacă visezi că daruiți bani cerșetorilor, înseamnă că vei avea un viitor frumos, fără lipsuri; dacă visezi că datorezi cuiva bani, înseamnă că te vei reintâlni cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și te vei împăca, posibil cu o veche iubire.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bicorn

Dacă daruiți monede în vis, înseamnă că vei trece printr-o perioadă mai nefastă.

Banii de aramă din vis reprezintă mult efort fără fundament, cei de argint reprezintă succes în chestiunile financiare și la locul de muncă, banii falși înseamnă că vei fi jignit, cineva te va înjosi și de aceea te vei rușina foarte tare; dacă visezi că găsești bani acasă la tine, înseamnă că viața ți se va îmbunătăți, totul va merge bine, mai ales cu partenerul de viață, iar dacă găsești bani în drumul tău, înseamnă că reușești să scapi de o pacoste, de un necaz ce te apasă.

monede

Dacă visezi că găsești bani, însă îți este frică să-i ridici de jos, înseamnă că ai planuri malefice; vrei să câștigi bani prin căi necinstite. Dacă visezi că iei bani de pe jos și te vede cineva, înseamnă că te simți înconjurat, amenințat, vorbit de rău, în primejdie.

Dacă visezi o grămadă de bani, înseamnă că vei avea parte de multă cinste, iar dacă visezi că iei bani de la morți, înseamnă că vei intra în dispute foarte mari.

Dacă visezi că iei bani dintr-o cutie, se spune că vei avea certuri cu copiii și cu partenerul de viață; în familia ta va fi un mare scandal. Dacă visezi că împarți bani, înseamnă că trebuie să fii mai atent să nu te alături unor oameni răi, să te păzești de necazuri, mai ales pentru că e posibil să suferi o dramă din pricina unei persoane în care aveai încredere.

Dacă visezi că primești bani în dar, înseamnă că vei merge într-o excursie în curând, poate de afaceri, care nu te prea bucură, însă în cele din urmă te va înveseli. Dacă visezi că înapoiezi bani, înseamnă că vei reuși să-ți recapete încrederea în propriile forțe.

Când visezi că ai un sac de bani, înseamnă că vei avea parte de necazuri, de supărări, de tristețe. Mulți bani în vis mai înseamnă și respect din partea celor apropiați. Dacă visezi că îi numeri, înseamnă că vei reuși să-ți mărești veniturile.

Dacă visezi că îți cere un orb bani, înseamnă că trebuie să fii mai atent la acțiunile tale. Banii pierduți înseamnă iluzii, speranțe ce nu se vor împlini, iar banii puțini înseamnă că destinul vă este favorabil. Dacă îi primiți, înseamnă că veți depune eforturi considerabile, însă nu veți avea nici un câștig prea mare.

Un portofel cu bani înseamnă că veți face cheltuieli fără folos, sunteți o fire extravagantă și vă place să vă dați mare în fața altora. Dacă visezi însă că dai bani înapoi în monede, înseamnă că nu ai încredere în prietenii tăi sau în cunoscuți, te ferești de ei foarte tare. Atunci când ți se dau bani, se mai spune că este posibil să aveți în curând un copil, iar acesta vă va aduce mult noroc.

Bani în vise adesea reflectă sentimentele noastre legate de încredere, valoare și merite. E posibil ca subconștientul tău să proceseze temeri legate de stabilitate financiară sau poate aspirații de a avea mai mult. Uneori, poate fi legat de sentimente de valoare proprie sau de cum te percepi în societate.

Dar nu toate visele cu bani sunt la fel. De exemplu, există o diferență mare între a visa că găsești bani și a visa că îi pierzi. De asemenea, există interpretări speciale pentru momentele în care visezi că câștigi o sumă mare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.