Interpretare vis în care vezi afecțiune sau empatie

0
5

A visa afecțiune față de cineva semnifică faptul că în viitorul apropiat vei găsi persoana potrivită să-ți faci o relație. Visul este un semn că vei cunoaște oameni noi și că vei avea conversații plăcute cu aceștia. Afecțiunea în vis, din partea cuiva, semnifică nevoia ta de iubire, respect și prietenie.

A empatiza în vis cu un prieten înseamnă că ascunzi ceva de acesta, pentru a-l proteja și pentru a nu-l răni. Acest vis arată loialitatea ta în prietenia voastră, care se manifestă și din partea lui. A mângâia un coleg în vis arată de fapt rivalitatea cu acesta din viața reală.

Visele în care vezi afecțiune se interpretează astfel:

  • A visa că empatizezi cu un copil arată că ai talentul de a atrage oamenii, de a-i determina să țină la tine și să facă ceea ce spui.
  • Visul în care ești afectuos cu persoana iubită indică faptul că aveți o relație bună, care este greu să fie distrusă de cineva, de un om invidios.
  • Dacă în vis oferi afecțiune mamei semnifică sentimente de îngrijorare din partea ta pentru ea. Acest vis te avertizează că a venit momentul să-i acorzi mai mult timp și atenție, să ai conversații mai lungi cu ea.
  • Visul în care un prieten te îmbrățișează arată că ești nefericit și nesigur în relația de amiciție cu acesta. Acest prieten probabil are un comportament dificil și asta te face să fii mai rezervat.
  • Visul în care oferi afecțiune tatălui tău arată că ai avut anumite discuții neplăcute cu el, dar trebuie să lași supărarea în urmă și să ai o comunicare mai bună cu acesta.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi o menajeră

Alte interpretări ale viselor în care vezi afecțiune:

  • A vedea că persoana dragă te îmbrățișează în vis înseamnă că trebuie în viața reală să fii mai atent cu ea, deoarece în ultimul timp i-ai acordat prea puțin timp din cauza activităților tale.
  • Visul în care simți afecțiune și tristețe față de cineva drag – o persoană care a decedat – semnifică tristețe și dor față de pierderea aceasta din viața ta.
  • Dacă în vis vezi pe mama ta care îți oferă afecțiune, asta înseamnă că treci prin momente grele de singurătate și este momentul să vorbești cu cineva despre asta.
  • Visul în care tatăl tău empatizează cu tine indică faptul că încă ai de depus și alte eforturi la job pentru că nu se văd rezultatele muncii tale. Visul arată că dacă vei continua să muncești la fel, rezultatele mult așteptate vor veni în curând.
  • A visa un copil care te îmbrățișează în vis poate indica faptul că în familia ta cineva are nevoie de afecțiune, deci este cazul să arăți mai mult interes față de rude, dar și față de prieteni.

Dacă în vis vezi cum primești afecțiune de la cineva însă doar pentru o perioadă scurtă de timp, apoi acest lucru dispare, înseamnă că în curând, este posibil să dezamăgești pe cineva în viața reală. Acest vis indică și faptul că acea persoană pe care o vei răni se va supăra și se va distanța de tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.