Interpretare vis în care vezi că ești lovit

0
3

Dacă în vis vezi un om, care este lovit, înseamnă că ai rănit în viața reală pe cineva și trebuie să-ți ceri scuze. În caz contrar, dacă nu faci nimic, este posibil ca sentimentul de regret să te afecteze și asta să te facă să gândești mai mult negativ. A fi călcat în vis (de tren, mașină, autobuz) are legătură cu modul în care reacționezi, cum îți atingi obiectivele și planurile.

Dacă în vis ceva te-a lovit din greșeală arată că trebuie să fii mai atent la colegi, la concurență, să iei decizii bune în orice situație. Visul înseamnă să rămâi calm și concentrat pentru ca să-ți atingi toate obiectivele.

A fi lovit sau rănit în vis are diferite interpretări și anume:

  • A visa că ești lovit arată de fapt capacitatea ta puternică de a-ți atinge obiectivele pe toate planurile.
  • A da peste un străin în vis, care îți oferă informații importante pentru viața ta, semnifică faptul că trebuie să fii mai rezervat și să nu spui secretele despre tine și ceea ce vrei să faci la oricine.
  • Dacă în vis vezi copilul tău lovit, asta poate fi un semn rău, că în viața reală copilul tău trebuie protejat mai mult, sau că în familia ta pot apărea probleme dificile.
  • Visul în care te urmărește un câine are legătură cu modul cum tratezi o persoană care este toxică și care îți ia toată energia. Un câine în vis arată faptul că vei avea o relație bună cu oamenii la muncă. Dacă acel câine este negru, asta este un semn de griji, probleme, necazuri.
Citește și:  Interpretare vis în care mănânci ceva și apoi prinde viață

Interpretări ale viselor în care vezi că ești lovit sau accidentat:

  • Visul în care te lovește un autovehicul poate arăta că te supără unele situații din viața ta, pe care deocamdată nu le poți rezolva.
  • A fi lovit de tren în vis poate indica probleme financiare, necesitatea de a evita cheltuielile de prisos.
  • Un autobuz în vis care te-a accidentat arată că trebuie să fii mai nepăsător față de oamenii care te judecă, care îți analizează relațiile, munca și felul cum te comporți.
  • Visul în care trece o barcă peste tine în apă poate fi un semn că ești puțin mai sensibil cu privire la faptul cum te-ai comportat într-o situație și în care trebuie să înfrunți totul într-un mod mult mai simplu, direct și rațional.
  • Dacă ai visat mai multe persoane care sunt lovite, înseamnă că anumite probleme vor apărea în viața ta.
  • Visul în care te-a lovit o motocicletă semnifică temerile tale legate de conferințe, adunări de oameni, mai ales că ești pe cale să ai un succes pe plan profesional.

A visa că ești călcat de mașină și în zonă sunt mulți oameni speriați semnifică nevoia ta de a fi mai atent la schimbările din viața ta. Coșmarul din vis nu va avea loc și în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.