Interpretare vis în care intra mascații peste tine

0
4363
Interpretare vis in care intra mascatii peste tine

Interpretarea viselor în care intră mascații peste tine poate să reflecte per ansamblu teama de o corecție sau teama de a nu fi descoperit(ă).

Dacă visezi că intră peste tine mascații noaptea, s-ar putea că în realitate să-ți fie frică de niște dezvăluiri și de eventualele pedepse ce pot să apară în urma lor. Ascunzi ceva de ceilalți, teama de scandal. S-ar putea că relațiile cu cineva să fie întinse la maxim și să existe posibilitatea unei confruntări mai aprinse, gânduri de răzbunare sau gânduri negre.

trupe politie

Visul în care intră mascații peste tine ziua ar putea să simbolizeze o eventuală descoperire pe care cineva o să o facă în legătură cu tine. Te simți amenințat(ă) de un grup de persoane care caută prea mult în viața ta sau în activitatea ta. Evenimente neașteptate care te vor zdruncina puțin. Ai dușmani care spun vorbe despre tine, persoane nesincere. Evenimente care te pun în încurcătură, te dezorientează. Întâmplări care survin pe neașteptate și îți dau de furcă deoarece nu le înțelegi.

Dacă visezi că intră mascații peste tine în casă, atunci se poate ca în realitate să-ți apară ceva probleme în afaceri. Neînțelegeri în casă din cauza unor lucruri pe care le-ai ascuns de ceilalți, deși ar fi trebuit să îi informezi la timp. Nesiguranță din cauza unor duplicități în care te-ai implicat. Schimbare bruscă în viața ta pentru care nu ești pregătit(ă). Cineva sau mai multe persoane duplicitează împotriva ta.

Visul în care intră peste tine mascații într-un loc familiar ar putea să exprime, de altfel, personaje cunoscute din viața ta care joacă un rol dublu. În acest sens, visul este un semn că trebuie să fii atent(ă) la jocurile pe care le faci și la persoanele cu care te însoțești la un moment dat. Există pericolul să te trădeze cineva, posibilitatea de eșec într-o activitate în care nu ai siguranța partenerilor.

Dacă locul în care intră mascații este total necunoscut, atunci înseamnă că te aventurezi prea departe în viața reală. Pășești pe tărâm necunoscut și te-ar putea costa. Te aventurezi în afaceri pe care nu le prea înțelegi, stai de vorbă cu persoane care te păcălesc. La serviciu se pot întâmpla încurcături care vor supăra șefii.

Citește și:  Interpretare vis în care simți un cutremur puternic de pământ

trupe speciale

Interpretațiile viselor sunt adesea subiective și pot varia în funcție de contextul și emoțiile personale. Visele cu mascați pot fi declanșate de evenimente recente din viața ta, fie că ai văzut știri despre intervenții ale forțelor de ordine, fie că ai avut interacțiuni directe sau indirecte cu ele.

În unele cazuri, aceste vise pot reflecta sentimente de neliniște, teamă sau chiar sentimentul de a fi controlat. Dacă te-ai simțit recent supravegheat sau intimidat, este posibil ca visul să-ți exprime acele emoții. De asemenea, este util să analizezi și alte simboluri legate de autoritate sau control care pot apărea în visele tale, cum ar fi visul în care este plin de poliție și jandarmi.

Dacă visezi că ești undeva într-o clădire administrativă și intră mascații, atunci este posibil să ai încurcături cu legea. Există pericolul să încalci niște regulamente sau niște reguli impuse de altcineva. Ceea ce faci este în contradicție cu legile morale sau firești ale societății. Nu respecți regulile jocului pe care le-ai stabilit tu împreună cu alte persoane.

Visul în care ești într-un magazin și intră mascații brusc reflectă nereguli cu planurile pe care le ai sau pe care te gândești să le pui la cale. Atitudinile tale deranjează pe cineva. Există șansa să te confrunți cu o persoană pe care nu ai înțeles-o corect de la început.

Dacă visezi că intră mascații peste tine, atunci ceva nu faci corect. Nu ești corect(a) față de cineva. Ai o teamă inexplicabilă de a te confrunta cu o situație ce te-ar putea pune în dificultate reală. Îți este frică să dai ochii cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.