Interpretare vis în care faci dragoste

0
14456
Interpretare vis in care faci dragoste

Interpretarea viselor în care faci dragoste reflectă dorința de a-ți reechilibra viața sentimentală sau de a integra contrastele din viața ta.

Dacă visezi că faci dragoste, atunci se poate ca în realitate să ai o dorință mare sau stringentă de a contopi niște aspecte contrare ale naturii tale. Simți nevoia de a relaționa cu o persoană în cel mai intim și complet mod, să echilibrezi toate aspectele. Momentan, nu ești pe deplin satisfăcut(a) de noua ta căsnicie sau relație, lipsește ceva din viața ta, încerci să te apropii de cineva.

Visul în care faci dragoste reflectă posibilitatea obținerii unui avantaj în viitorul apropiat. O să te folosești de cineva sau o să reușești prin intermediul cuiva să obții niște beneficii sau să răsucești o situație nefavorabilă în avantajul tău. Ai o imaginație foarte bogată și tendința de a intra în legătură cu o persoană pe care o placi foarte mult, ai un acord armonios cu altcineva.

Dacă visezi că faci dragoste, atunci este un semn că trebuie să fii mai receptiv(a) la ceea ce ți se spune. Trebuie să asimilezi ceva și să realizezi că doar armonia te poate aduce la starea pe care ți-o dorești. Stările conflictuale nu duc nicăieri dacă nu se materializează într-o înțelegere deplină.

Poate că în realitate chiar simți lipsa afecțiunii sau partea sexuală a fost lăsată prea mult timp în așteptare. Trebuie să revigorezi această latură. Dacă visezi că faci dragoste cu cineva anume, este posibil să fie nevoie să ajungeți la o înțelegere deplină cu persoana respectivă. Aveți nevoie de o relație armonioasă.

Visul în care faci dragoste poate simboliza nevoia de intimitate, de conexiune emoțională și de exprimare a dorințelor tale. Acest tip de vis poate reflecta dorința ta de apropiere, de a fi înțeles și acceptat într-o relație. A face dragoste în vis poate indica, de asemenea, unirea aspectelor masculine și feminine ale personalității tale, sugerând un echilibru între diferite părți ale sinelui tău.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi o ramură

cuplu de indragostiti

Pe de altă parte, acest vis poate sugera și explorarea propriilor dorințe și nevoi sexuale. Experiența de a face dragoste în vis poate fi o manifestare a subconștientului tău care încearcă să-ți comunice nevoi nesatisfăcute sau dorințe refulate. Reflectând asupra partenerului de vis și a emoțiilor tale în timpul experienței, poți începe să înțelegi mai bine propriile tale sentimente legate de intimitate, relații și auto-exprimare.

Dacă visezi că faci dragoste într-un anumit loc care simbolizează o stare anume sau îți amintește de ceva, s-ar putea să fie o legătură directă atunci cu acel loc. Dacă faci dragoste într-un loc public, atunci este posibil ca în realitate niște secrete legate de viața ta intimă să iasă la iveală sau să ai nevoie de exteriorizarea nemulțumirilor tale pentru a putea primi ajutor.

Visându-te făcând dragoste cu altă persoană decât perechea ta, ar putea ilustra fantezii nevinovate, nutrești în ascuns dorința de a diversifica plăcerile tale, te gândești să-ți colorezi puțin viața.

Visul în care faci dragoste cu șefa sau cu șeful tău ar putea să semnifice dorința de control și autoritate. Tinzi să te impui în fața cuiva sau o să fie necesar în curând să adopți o poziție mai fermă într-o relație sau într-o împrejurare aparte. Te simți plin(a) de energie și putere.

Dacă faci dragoste cu o fostă sau un fost prieten, atunci îți este frică să te ancorezi prea mult într-o nouă relație sau îți este teamă să te implici în vreun fel cu o altă persoană într-o relație amoroasă de durată. În alte cazuri, ar putea exprima nevoia de a te apropia de cineva, ai nevoie de o relație bazată pe încredere și respect.

Visul în care faci dragoste denotă nevoia de a te exprima liber(a), nevoia de a lăsa sentimentele sau nevoile trupești să se desfășoare armonios și fără opreliști. Există o atracție deosebită între tine și o altă persoană pe care te temi să o recunoști deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.