Interpretare vis în care primești un inel de logodnă

1
28455
Interpretare vis in care primesti un inel de logodna

Interpretarea viselor în care primești un inel de logodnă se referă în general la loialitate și atașamentul față de cineva sau față de o idee pe care o urmezi.

Dacă visezi că primești un inel de logodnă, atunci te așteaptă vești bune, se spune. Vei avea întâlniri plăcute și vei stabili relații foarte trainice. Visul reflectă faptul că te vei dedica în întregime unui proiect mai amplu sau vei pune tot sufletul într-o relație de prietenie.

Dacă visezi că primești un inel de logodnă și îl pui pe alt deget decât pe inelarul de la mâna stângă, poate sugera nerespectarea unei promisiuni sau a unei înțelegeri avute cu cineva.

Dacă cumva în realitate te bazezi pe astfel de înțelegeri cu cineva, o să ai surprize neplăcute.

inel de logodna

Primești un inel de logodnă în vis, și acest lucru poate sugera o etapă nouă în viața ta, un angajament față de un proiect sau față de o relație. Fiecare detalie a visului, de la designul inelului la persoana care ți-l dă, poate oferi indicii suplimentare despre înțelesul acestuia.

De asemenea, contextul în care primești inelul poate avea o importanță deosebită. Dacă dorești să afli mai multe despre interpretarea viselor legate de logodnă în general, poți explora interpretarea viselor în care te logodești.

Dacă visezi că primești un inel de logodnă împodobit cu o piatră frumoasă, simbolizează noroc neașteptat, împlinirea unei dorințe și semnifică multă șansă în lupta cu problemele mari. În această ipostază, visul este un semn de victorie, de izbândă, poate reprezenta finalul unei mari încercări în urma căreia vei ieși învingător(are).

Pentru persoanele feminine, un astfel de vis reprezintă, de asemenea, aspecte foarte pozitive și poate fi un semn de cerere în căsătorie sau de legare a unei prietenii foarte trainice. În orice caz, reflectă un eveniment deosebit și frumos, cu implicații de natură sentimentală.

Citește și:  Interpretare vis în care cineva încearcă să îți vorbească la telefon

În alte interpretări se spune că a primi un inel de logodnă semnifică renunțarea la suspiciuni într-o relație, respectiv față de soțul, soția, amantul, amanta. Dacă te-ai certat în urmă cu ceva timp și au rămas dubii referitoare la fidelitatea partenerului(ei), atunci visul este un semn de împăcare și clarificare a tuturor aspectelor dubioase.

În cazul în care recunoști persoana care îți oferă inelul de logodnă în vis, de regulă ar trebui să fie o persoană de sex opus, atunci este de așteptat ca persoana respectivă să-ți facă o mărturisire sinceră și să începeți o relație bazată pe încredere totală.

Dacă îți pui inelul pe degetul arătător, atunci exprimă angajamentul de a-ți lua în serios o treabă. Poate sugera faptul că urmează să iei o decizie personală importantă cu ajutorul cuiva de a te focaliza pe niște aspecte esențiale din viața ta. O să te impui cu hotărâre și o să-ți urmezi ideea sau interesul până la capăt.

inel de logodna

Dacă visezi că primești un inel de logodnă și îl pui pe degetul mijlociu, atunci este posibil să-ți dai seama în sfârșit de responsabilitatea pe care o ai față de cineva sau ceva și să te dedici serios.

Dacă în vis primești un inel de logodnă și îl pui pe degetul inelar, s-ar putea ca în realitate să faci un parteneriat în condiții mai speciale cu o persoană și să ai rezultate pozitive ce decurg din această înțelegere.

În cazul în care îți pui inelul primit pe degetul mic, s-ar putea ca în scurt timp să începi o relație foarte interesantă cu cineva deosebit. Indică comunicarea excelentă, mai ales pe teme spirituale și intelectuale.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ! Am visat in seara de sf.Andrei ca dansam imtr-o multime de oameni si o femeie cu o rochie verde mai inchis mi-a zambit , m- a prins de mana si am continuat hora . Tot in acea seara am visat ca eram intr-o biserica in care erau 2 preoti catolici si inelul de logodna se afla pe degetul unuia din ei . Persoana careia trebuia sa-i dau inelul era o iubita cu care am refuzat sa ma casatoresc acum 22 de ani . Am chemat-o in balcon si i-am spis ingrijorat unde este inelul de logodna . Poate sa ma lamureasca cineva care cunoaste bine aceste semne din vis , ce ar putea reprezenta ? Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.