Interpretare vis în care îți cresc coarne

0
1139
Interpretare vis in care iti cresc coarne

Interpretarea viselor în care îți cresc coarne insinuează într-un fel dorința de putere pe care tânjești să o ai asupra unor situații sau persoane și reflectă puterea de gândire și de acțiune.

Visul în care îți cresc coarne poate fi interpretat ca simbol al puterii, al forței sau al unui aspect „sălbatic” al personalității tale. În multe culturi, coarnele sunt asociate cu virilitatea și ferocitatea, sugerând că acest vis ar putea reflecta o creștere a încrederii în sine sau dorința de a-ți impune autoritatea în anumite situații din viața reală.

Pe de altă parte, coarnele pot simboliza și sentimente de agresiune reprimată sau aspecte ale personalității tale pe care le percepi ca fiind „întunecate” sau negative. Acest vis poate fi o manifestare a conflictelor interioare sau a luptei de a accepta părți ale sinelui pe care le-ai putea considera nedorite sau periculoase. Este important să reflectăm asupra sentimentelor provocate de acest vis și asupra modului în care acestea se pot reflecta în viața noastră de zi cu zi.

Dacă visezi că îți cresc coarne, atunci este un semn că în realitate o să ai posibilitatea și mijloacele să te impui într-o activitate și o să dai dovadă de autoritate.

Coarnele apărute în vis semnifică indârjire și furie în alte interpretări și sugerează ideea de a abuza de cineva în cel mai grosolan mod cu putință. Este un semn că în curând o să jignești pe cineva sau o să ai un comportament arogant și nemilos.

În cazul în care visezi că îți cresc coarne de taur, atunci s-ar putea ca în realitate să începi să pui la cale un plan laborios de activitate și să dovedești multă răbdare în punerea la punct a tuturor detaliilor dintr-o acțiune. Acest vis înseamnă că o să ai tenacitate și voință puternică în a demonstra ceva față de alte persoane.

coarne pe craniu uman

Dacă cumva ai de gând să faci un plan de afacere, atunci visul îți arată că doar pregătindu-te cu meticulozitate vei avea șanse mari de reușită și o să trebuiască să ai răbdare și să nu te arunci aiurea în orice acțiune financiară.

Citește și:  Interpretare vis în care se tot ard becurile din casă sau apartament

În situația în care visezi că îți cresc coarne de cerb, atunci s-ar putea ca în viața reală să existe un risc de a-ți pierde din imaginea construită cu atâta trudă ani de zile. Se poate spune că vei trece printr-o situație jenantă, iar ceilalți se vor amuza de poziția în care te vei afla. Asemenea vis sugerează faptul că nu ești luat(ă) în serios, iar tot ceea ce vei face în viitorul apropiat are șanse mari de eșec.

Dacă visezi că îți cresc coarne, s-ar putea să aibă legătură și cu valențele intelectuale. Asemenea vis denotă o putere neobișnuită de a judeca și interpreta situațiile și realitatea înconjurătoare, iar în scurt timp ai putea avea o înțelegere deosebită în ceea ce privește o chestiune importantă, ceea ce va impresiona pe cei din jurul tău.

Totodată, în unele circumstanțe, asemenea vis sugerează faptul că ai sentimente agresive față de cineva și ai tendința de a răni o persoană apropiată, un coleg, un partener sau o cunoștință. Se referă la agresivitatea pe care o vei manifesta într-o situație viitoare. În această ipostază, visul prevestește certuri și animozități, iar s-ar putea să ai de suferit în urma acțiunilor tale necugetate. Visul acesta te avertizează că ar fi mai bine să-ți ții în frâu pornirile sălbatice și să nu dai curs niciunei provocări.

Dacă visezi că îți cresc coarne mari și amenințătoare, semnifică multă răutate și agresivitate, denotă dorințe nestăvilite și nesupunere și sugerează faptul că în realitate vei avea de-a face cu niște inamici ai tăi și îți vei dori din toată inima să rezolvi o dată pentru totdeauna divergențele. Visul în această postură simbolizează o hotărâre pe care o vei lua în scurt timp și în urma căreia îți vei delimita foarte clar granițele spațiului vital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.