Interpretare vis în care bați persoana iubită aparent fără motiv

0
6149
Interpretare vis in care bati persoana iubita aparent fara motiv

Interpretarea viselor în care bați persoana iubită aparent fără motiv reflectă într-o oarecare măsură nenorocul pe care îl ai în relațiile sentimentale.

Dacă visezi așa ceva, este foarte posibil să simți în realitate cum îți alunecă printre degete norocul în dragoste. S-ar putea să ai defecte de caracter pe care nu le înțelegi deloc. Visul în care îți bați persoana iubită semnifică o doză de răutate, însă nu neapărat față de o persoană anume, ci față de o situație, de o stare de lucruri care te deranjează foarte mult.

Visul în care îți bați iubita poate să semnalizeze faptul că în scurt timp nu o să ai noroc în unele afaceri sau în unele relații mai speciale.

violenta domestica
violenta domestica

Dacă îți bați aparent fără motiv iubita în vis, se poate întâmpla ca în viața reală să ai un anumit dezechilibru emoțional pe care nu știi cu exactitate cum să-l rezolvi. Nu ai stabilitate, ești labil(a) uneori și conștientizezi acest lucru.

Visul reflectă o animozitate interioară mai degrabă decât una exterioară în legătură cu cineva anume. S-ar putea ca în realitate să ai mari supărări din cauza că nu beneficiezi de afecțiunea celorlalți, te simți părăsit(a) și nebagat(a) în seamă.

Totodată, visul este un semn că nu îți iese un plan așa cum ai stabilit la început, reflectă o frustrare interioară vizavi de o persoană sau un lucru.

De cele mai multe ori, a visa așa ceva semnifică o stare interioară de frustrare maximă. Este o refulare din cauza că în realitate nu ești stăpân pe o situație, nu reușești să controlezi o persoană sau un sentiment puternic care te macină în interior.

Nu ar fi de mirare că în scurt timp să pierzi controlul unei relații de colaborare sau de coabitare. Semnifică lipsa soluțiilor reale în a trata o problemă mai veche.

De asemenea, visul în care îți bați persoana iubită poate avea legătură și cu o problemă din viața ta pe care speri să ți-o rezolve o persoană apropiată: un părinte, un frate, o soră sau chiar partenera(ul) de viață.

Citește și:  Interpretare vis în care ești pe țărm și desenezi în nisip

În această ipostază, visul reflectă imposibilitatea ta de a te ajuta singur. Simți nevoia să apelezi la cineva cunoscut și în care ai mare încredere.

Dacă visezi această scenă, este foarte posibil ca în viața reală să ai nevoie urgentă de un ajutor din partea familiei sau a persoanei iubite.

iti bati persoana iubita

Este vorba de o problemă destul de delicată și în scurt timp o să ceri cuiva sprijinul discret. Dacă în realitate ai probleme cu locul de muncă sau cu banii, s-ar putea să ceri ajutorul părinților sau fraților. În unele cazuri, poate chiar al cunoștințelor sau prietenilor apropiați.

În cazul în care ai o problemă de natură emoțională, există șansa să ceri ajutorul unei confidente. O să îi spui că ai nevoie de niște sfaturi pentru a-ți clarifica unele aspecte sentimentale care te apasă.

În unele situații, se mai poate întâmpla să ceri persoanei de lângă tine – iubita – iubitul – să te înțeleagă măcar pentru o perioadă, că ai nevoie de puțină relaxare și singurătate, deoarece te simți prea sufocat(a).

Bătutul în vis, în special persoanei iubite, poate părea derutant și neliniștitor. Cu toate acestea, astfel de vise adesea au mai mult de-a face cu propriile noastre sentimente decât cu actele reale de violență.

Ele pot reflecta frustrările, temerile sau sentimentele de vinovăție pe care le avem în legătură cu relația. De asemenea, este important să ne reamintim că visele sunt simbolice și nu ar trebui interpretate literal. Dacă vrei să înțelegi mai multe despre temele legate de violență în vise, aruncă o privire aici despre violență în general în lumea viselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.