Interpretare vis în care primești bătaie

3
47032
Interpretare vis in care primesti bataie

Interpretarea viselor în care primești bătaie se referă la animozități din partea unora sau dușmanii pe față, invidii și răutăți în măsură să-ți creeze stări tensionate.

Visele în care suntem agresați sau primim bătaie pot fi extrem de tulburătoare. Acestea pot fi legate de situații reale de conflict, de teama de respingere sau de o posibilă pierdere a controlului. De multe ori, aceste vise sunt o manifestare a tensiunilor interioare sau a anxietăților pe care le simțim în viața de zi cu zi.

A visa că primești bătaie în primă instanță simbolizează aversiune din partea cuiva. O persoană din anturaj, poate un prieten, o cunoștință sau o rudă, te dușmănește de moarte și se gândește extrem de agresiv la adresa ta. Este posibil ca în viata reală să te întâlnești cu o asemenea adversitate în curând și să nu fii capabil(a) să-ți dai seama care este motivul real ce stă la baza aversiunii față de tine.

Dacă în vis cineva se repede și te lovește, arată că în realitate vei simți efectul unor acțiuni dușmănoase sau invidii extreme.

bataie

Dacă visezi că te lovește peste cap, înseamnă că cineva este deranjat de imaginea bună pe care o ai în societate, este invidios(oasă) pe ideile tale și pe felul tău de a gândi. S-ar putea ca multă lume să te placă din această cauză și, totodată, să stârnești invidia multora.

Dacă visezi că te lovește cineva peste mâini, atunci, mai mult ca sigur, motivul real al invidiei este munca pe care o faci sau roadele de care te bucuri în urma muncii tale. În realitate, s-ar putea să ai o meserie foarte bănoasă și să stârnești gelozia celorlalți, dar în special a unei persoane apropiate ție, poate chiar un coleg de serviciu sau un partener de afaceri.

Picioarele, dacă îți sunt lovite în vis, denotă răutatea cuiva cauzată de abilitatea cu care reușești să ieși din probleme și talentul cu care îți programezi viața în general. Nu toată lumea se pricepe să facă planificări de lungă durată și să urmeze pas cu pas anumite obiective. Aceasta este o calitate rară și poate constitui, la un moment dat, un motiv de răutate din partea cuiva care nu poate ajunge la asemenea performanțe.

Citește și:  Interpretare vis în care te spovedești și îi spui preotului cele mai mari păcate

Dacă visezi că ești bătut până la sânge, înseamnă că îți vei învinge dușmanii într-un mod absolut hotărât. Va avea loc mai devreme sau mai târziu o confruntare decisivă în care vei avea și de pierdut, dar la final îți vei anunța triumfător(oare) victoria.

iei bataie de la cineva

Acest gen de vis are termeni generali de explicație și ilustrează în același timp și faptul că ai un dezechilibru existențial. Viața ta nu este cumpătată deloc, și este nevoie să faci ajustări pe ici pe colo. Luat din această perspectivă, visul în care ești bătut sugerează că este nevoie să iei măsuri pentru a corecta anumite aspecte ale vieții tale.

Dacă visezi că te bate o femeie, este un semn că în viața reală nu acorzi destulă atenție aspectului emoțional în raport cu persoanele de sex opus. În cazul în care ești căsătorit(ă), ar trebui să acorzi mai multă tandrețe și înțelegere partenerului(ei).

Există și vise mai specifice în această categorie, precum cele în care primești doar o palmă. Deși impactul poate părea mai mic, sentimentul de trădare sau umilință poate fi la fel de puternic. Pentru o interpretare detaliată a acestui tip de vis, te invităm să citești aici.

Dacă nu ești căsătorit și nu ești nici implicat(ă) într-o relație de iubire, atunci visul îți semnalează nevoia de a încheia o astfel de relație.

Dacă visezi că te bate cineva din familie, înseamnă că s-ar putea ca în viața reală să ignori unele obligații familiale sau să nu te impui suficient în fața celorlalți membri.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.