Interpretare vis în care apare cătușe

0
5533
Interpretare vis in care apare catuse

Atunci când visezi cătușe ori că pui cătușe în vis, înseamnă că vei avea parte de promovare la locul de muncă. Dacă, în schimb, visezi că ție ți se pun cătușe, acest lucru simbolizează că vei avea unele altercații la locul de muncă, se poate să fii criticat de colegi, ori chiar de membrii familiei tale.

Când visezi că porți cătușele cu tine, înseamnă că prietenii ori rudele apropiate te vor ajuta într-o problemă. Cătușele însă simbolizează faptul că ți se pun piedici în realizarea planurilor tale, întâmpini multe obstacole și nu reușești să duci la bun sfârșit nimic din ceea ce ți-ai propus.

E posibil să te simți limitat și în relațiile cu cei din jur în momentul în care visezi că porți cătușe, mai ales în relația cu partenerul de viață și, în plus, e posibil să fii subjugat la locul de muncă, chiar dacă ai o poziție de conducere.

Pe de altă parte, atunci când visezi că porți cătușe, înseamnă și că ai timp limitat pentru a duce la final unele proiecte, nu știi încotro să o apuci sau ce metode să aplici ca să te descurci în continuare. În cazul în care visezi că te uiți la cătușe, înseamnă că vrei să te implici în multe activități, vrei să-ți limitezi timpul liber, să fii foarte activ și să-ți asumi noi angajamente.

Citește și:  Interpretare vis în care apar bezele

catuse

Dacă visezi că îți dai jos cătușele, înseamnă că reușești să lași la o parte toate angajamentele, te eliberezi de obstacole și uiți de tot ceea ce te frustra până acum. Oricum ți-ar apărea cătușele din vis, dacă le porți tu, înseamnă că cei din jur nu te lasă să te manifesti, îți îngreunează libertățile, fie că este vorba de părinți, fie că este vorba de colegi, prieteni sau iubit/iubită.

Cătușele pot simboliza și faptul că ești o persoană mult prea posesivă, extrem de geloasă și din acest motiv îți vei îndepărta toți prietenii și chiar perechea. Totodată, atunci când visezi că te uiți la cătușe și ai vrea să ți le pui, înseamnă că vrei să te implici în unele afaceri care prezintă multe riscuri, pe care tu le conștientizezi, însă îți asumi orice, numai de dragul aventurii.

Cătușele în visuri pot reprezenta o varietate de semnificații, de la sentimentul de a fi constrâns sau limitat, la teama de a nu putea evada dintr-o situație dificilă. Acestea pot reflecta, de asemenea, un sentiment de vinovăție sau de a fi prins în actul comiterii unui lucru greșit.”

Pentru a înțelege mai bine aceste sentimente și conexiunile lor cu justiția, te invităm să citești și articolul nostru despre interpretarea visului în care ești judecat la tribunal și ești condamnat la moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.