Interpretare vis în care arați ca un culturist și pe urmă te vezi gras și cu muschii lăsați

0
1261
Interpretare vis in care arati ca un culturist si pe urma te vezi gras si cu muschii lasati

Interpretarea viselor în care arăți ca un culturist și apoi te vezi gras și cu mușchii lăsați reflectă în bună parte niște viitoare conflicte cu dușmani sau situații de impunere în fața altora fără succes.

Dacă visezi așa ceva, este un semn că vor urma niște dispute cu persoane destul de puternice, dar în prima fază vei reuși să te impui. Problema pe care visul o arată este ceea ce urmează după succes, deoarece se pare că în viața reală, deși vei izbândi în prima fază, urmează o decadere bruscă, o pierdere de bani sau o înfrângere pe care o vei suferi în fața dușmanilor.

Dacă te visezi musculos, iar apoi ți se lasă mușchii, este un semn că vei avea evenimente în curând, evenimente schimbătoare care te vor ridica la înălțime și te vor coborî apoi în cel mai modest loc cu putință.

Visul acesta poate simboliza faptul că nu ți-ai ales bine adversarul în viața reală, îți vei pune mintea cu cineva care în final te va înfrânge și te va umple de rușine.

În cazul în care visezi că ești gras și cu mușchii lăsați după o perioadă de tonus în care ești plin de mușchi, atunci s-ar putea ca în viața reală să ajungi la un compromis cu persoane care îți sunt potrivnice.

fost culturist

Se poate ca în viața reală să ai niște divergențe majore cu cineva și să fii pe cale să pierzi lamentabil, însă spiritul tău întreprinzător va da dovadă de iscusime și va întoarce un posibil eșec într-o victorie relativă.

Visul poate simboliza un compromis în care cineva îți înduplecă voința și regulile rigide oferindu-ți ceva în schimb, s-ar putea să te înduplece cineva dându-ți bani sau alte foloase materiale, poate ți se va propune astfel o poziție mai bună.

Citește și:  Interpretare vis în care te joci și câștigi la loto potul cel mare

Visul privit din această perspectivă are o logică mult mai bună și clară, descrie de fapt niște împrejurări prin care este foarte posibil să treci într-un viitor apropiat. Nu ar fi mare mirare să renunți la certuri inutile cu o persoană în schimbul unor lucruri mai pozitive, e ca și cum ți-ai călca pe inimă cu un scop dublu, pe de o parte nu îți mai irosești energiile certându-te înutil, iar pe de alta parte ai și niște beneficii.

Visul arată însă și faptul că vei pierde în plan moral, din moment ce accepți un compromis, este de înțeles că onoarea ta nu va mai sta la fel de dreaptă ca și înainte.

Visul în care ți se lasă mușchii și ești gras arată și lăsare din pricină unei bunăstări temporare, nu este exclus să prinzi o perioadă bună în care să nu îți mai pese de nimic altceva decât de castigurile pe care le ai, dând astfel la o parte spiritualitatea.

Dacă în vis apari ca un culturist în plină formă denotă o imagine foarte bună pe care o ai despre tine, precum și păreri și aprecieri pozitive la adresa ta și a reușitelor tale personale. Faptul că te îngrași și decazi fizic mai poate simboliza o stricăre bruscă a imaginii publice pe care o ai.

Multe persoane raportează vise în care apar transformări fizice marcante, cum ar fi trecerea de la o condiție fizică impresionantă, asemenea unui culturist, la o stare în care se simt nesatisfăcuți de propria imagine, percepută ca fiind grasă și lipsită de tonus. Aceste vise pot reflecta temeri legate de auto-imagine, schimbări ale stării de sănătate sau dorința subconștientă de a îmbunătăți stilul de viață. De asemenea, ele pot simboliza fluctuații în încrederea de sine și modul în care ne percepem forța interioară în diferite etape ale vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.