Compatibilitățile zodiei Vărsător cu toate zodiile

0
274
Varsator

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Berbec

Foc și aer, asta da, o combinație de proporții. Ambii pot și vor să aibă, amândoi vor să cucerească lumea dacă își pun mintea la contribuție.

Ambii sunt explozivi și plini de idei, iar Vărsătorul, un geniu prin excelență, susținut de Berbec și de spiritul său inițiatic, vor porni la un drum lung și plin de succes, încununat cu multe realizări. Până și în pat apar artificii când un Berbec și un Vărsător se dezbracă de inhibiții, de parcă ar avea astfel de lucruri. Cert este că se unesc atât de bine încât soarele va orbi de strălucirea lor.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Taur

Vărsătorul se poate compromite pentru o perioadă scurtă în confortul Taurului, mai ales dacă i se permite în acel spațiu să creeze și să cerceteze. În caz contrar, dacă se va simți îngrădit, va zbura pe primul geam deschis, cât vezi cu ochii.

Taurul va ști să-l alinte, să-i gadile orgoliul, dar totodată va deveni și cam plictisitor pentru inventivul și nestăpânitul Vărsător. Desi au perceptii asupra bunurilor total diferite, Vărsătorul vrea bunuri intelectuale, iar Taurul vrea bunuri materiale. Amândoi sunt semne fixe și nu se vor lăsa până nu vor câștiga orice bătălie, mai ales împreună.

Compatibilitatile zodiei Varsator cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Gemeni

Se pare că Vărsătorii se potrivesc de minune cu aceasta zodie a Gemenilor, mai ales dacă ei încearcă să nu fie duali în gândire, deoarece amândoi sunt vânători de idei și se manifestă intelectual foarte bine. Atunci când idealul lor este comun, vor lupta până în panzele albe ca să-l obțină, și nu mai punem că atât de mult aer există între cei doi, încât vor putea mișca Pământul din loc dacă își propun. Dragostea dintre cei doi este de ordin mental și devine astfel o vibrație necesară pentru supraviețuire.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Rac

Se pare că astrele nu prea rad bine aici. Racul este o fire artistică, ce are nevoie de atenție și de multă dragoste, de mult romantism, pe care Vărsătorul i le poate oferi doar în treacăt. Cei doi sunt uniți, probabil, doar de spiritul artistic, dar nu și de cel ideatic, având în vedere că Racul vrea o familie mare, iar Vărsătorul vrea realizări mari. Racul vrea să aparțină cuiva, dar Vărsătorul are tot, ceea ce îl frustrează pe bietul Rac în momentul în care trebuie să împartă iubirea cu restul planetei.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Leu

Aici se poate produce o reacție de proporții. Lucrurile stau în felul următor: focul va arde foarte bine aerul, însă după ce-l consumă, acesta caută alte zări. Mai mult, dacă Leul va căuta adorație la Vărsător, va trebui să se obișnuiască cu puțin și să nu ceară ceea ce se cuvine întregii lumi din punctul de vedere al Vărsătorului. Probabil că, dacă Leul este într-adevăr un justițiar, așa cum ar trebui să fie un rege, îl va atrage pe Vărsător cu puterea lui deplină.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Fecioară

Desi aparent nu s-ar potrivi deloc, cele două zodii se pot completa perfect. Desi contrariile nu se atrag intotdeauna, o Fecioară cerebrală poate să țină alături un Vărsător idealist și, mai mult, să-l stimuleze să-și perfectioneze dorințele. În plus, spiritul critic al Fecioarei, fie îl va face pe Vărsător să abandoneze planuri irealizabile și să treacă la altele și mai irealizabile, fie îl va motiva să muncească mai mult pentru succes.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Balanță

Atâta rafinament între cei doi, încât abia îi poți cuprinde. Balanța îl va sprijini pe Vărsător în tot ce poate să ofere și-l va ajuta să prindă aripi și mai lungi și să zboare cât mai departe. Amândoi sunt realiști, dar totodată și idealisti, deși Vărsătorul întrece orice măsură. Vor da împreună petreceri de caritate, strângeri de fonduri sau orice poate să vină în folosul lumii și atât de bine vor da în societate încât lumea se va întreba dacă nu cumva sunt una și aceeași persoană.

Citește și:  Astrologia relațională: Știți cât de compatibili sunteți cu cei din jur?

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Scorpion

În niciun caz posesivitatea Scorpionului nu-l va ține aproape pe Vărsător. Acesta fie va fi atras la început de misterul și negativismul Scorpionului și impresionat de cât de mult poate călca acesta în picioare lumea, fie pur și simplu se va simți bine o noapte în brațele sale, dar după aceea va căuta prima ușă pe care să zboare.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Săgetător

Când cei doi se întâlnesc, nimic nu rămâne neștiut și nimic nu rămâne fără să fie descoperit. Ei pornesc împreună cu un plan bine stabilit de a cuceri lumea și au toate șansele să reușească. Formează un cuplu foarte sincer și foarte deschis, iar iubirea dintre ei se vede de la sute de kilometri depărtare și vor pune capăt relației numai de comun acord și în momentul în care s-a consumat tot. Scopul fix al Săgetătorului îl va ajuta pe Vărsător să-și atingă țelul.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Capricorn

Deși acest cuplu este unul foarte rar, atunci când se întâlnesc formează un subiect de scandal, atât de perfecți și de complementari pot fi. Ei reușesc să îmbrace perfect tradiția cu inovația, iar Capricornul va avea grijă să tempereze lipsa de măsură a Vărsătorului, iar acesta din urmă îi va arăta noi orizonturi partenerului său, pe care acesta le va gusta cu poftă.

Compatibilitatile zodiei Varsator

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Vărsător

Oare ce zodie nu se potrivește cu zodia sa? Atâta spumă în această relație și atât de necesară devine încât te gândești dacă nu cumva s-au unit toate planetele ca să formeze una singură. Ei se protejează reciproc de uzură, în cazul în care unul are tendințe de a încetini ritmul, celălalt îl ajută să-l ajungă din urmă și invers.

Pur și simplu ideile lor dau naștere unor noi orizonturi și atât de bine fac totul împreună, încât lumea poate să capete o altă formă. Pentru ei, mai excitant este să se stimuleze intelectual decât să facă sex pasional.

Compatibilitățile zodiei Vărsător cu zodia Pești

Un cuplu care deține definiția dăruirii necondiționate, un cuplu care luptă pentru salvarea omenirii, dar nu cumva Peștii trebuie să mai învețe de la Vărsători și să împrumute din pasiunea lor abstractă dacă vor să supraviețuiască? Peștii tind să se sacrifice de bună voie, pe când Vărsătorul va lupta până la ultima suflare ca să obțină totuși o victorie cât de mică.

Vărsătorul este unul dintre cele mai unice și inovatoare semne ale zodiacului. Cu o natură aeriană, sunt adevărați vizionari, având capacitatea de a vedea dincolo de convențional. Valorifică libertatea personală și adoră să fie înconjurat de oameni și idei noi. În dragoste, Vărsătorul tinde să fie un partener loial, dar și destul de neconvențional.

Căutând mereu să inoveze și să experimenteze în relație, e important să înțelegi cum gândește și ce își dorește de la un partener. Pentru o perspectivă mai detaliată despre trăsăturile și personalitatea acestui semn fascinant, citește mai multe despre zodia Vărsător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.