Interpretare vis în care te descalți și ai ciorapii rupți

1
10741
Interpretare vis in care te descalti si ai ciorapii rupti

Interpretarea viselor în care te dezcalți și ai ciorapii rupti reflectă stilul abil în care te mulezi pe diferite situații, scăpând de toate încorsetările unei gândiri înguste și de multe ori paguboase.

A te dezcalța în vis înseamnă a scăpa de rigorile unor concepte exclusiviste și plăcerea de a te bucura de viață așa cum este ea, naturală și simplă.

Dacă îți vezi ciorapii rupti, atunci este un semn de noroc, se spune că îți vor merge afacerile.

Dacă te dezcalți de niște pantofi vechi și îți vezi ciorapii rupti, este un semn că vei renunța la tabieturile tale și obișnuințele care îți aduc doar pace și liniște, pentru a alege o viață mai aventuroasă și plină de neprevăzut.

În vis, dacă te descalți de pantofi noi și îți vezi ciorapii rupti, atunci se poate spune că vei renunța la niște perspective luminoase în favoarea unui trai mai simplu, dar care te împlinește mai mult din punct de vedere sentimental și spiritual.

ciorapi rupti

Se poate întâmpla ca în vis să îți vezi pantofii de culoare albastră, iar atunci se poate spune că renunți la o viață ternă pentru a experimenta relații mai nonconformiste.

Dacă ciorapii sunt de culoare albă și sunt rupti, atunci este un semn că vei avea niște dificultăți în plan sentimental, însă se vor rezolva cu bine în curând.

Ciorapii verzi, dar rupti în vis semnifică faptul că vei renunța la siguranța ta materială și la sănătate doar de dragul activităților exotice pe care o să le practici.

Asemenea vis mai semnifică și renunțarea la unele condiții mai bune în favoarea aventurii și a noului, în favoarea experiențelor noi și interesante care ți se deschid în față. De asemenea, a vedea ciorapii rupti în vis mai face trimitere și la capacitatea ta de a înțelege lucrurile în ansamblul lor, ești capabil să ai o imagine holistică a întregului din viață, însă, dat fiind faptul că sunt rupti, denotă anumite lacune în această privință.

Citește și:  Interpretare vis în care fumezi țigară după țigară și este plin de fum

Mai reflectă și o posibilă situație care s-ar putea să se întâmple, și anume vei lua decizia de a fi sincer(a) cu o persoană apropiată, însă în cele din urmă tot vor rămâne aspecte ale problemei discutate care vor rămâne ascunse.

A vedea ciorapii rupti după ce te dezcalți mai semnifică și maleabilitatea de care dai dovadă în relațiile cu ceilalți, o maleabilitate care însă nu este dusă până la capăt și vor apărea momente în care o să ai acces de personalitate.

ciorapi rupti

Poate să ilustreze foarte bine o viitoare postură în care vei fi nevoit să lași după cineva, să te aliniezi deciziilor acelei persoane cu scopul obținerii unor avantaje în final. Însă „colaborarea” nu va fi imaculată deoarece nu te vei putea abține să nu-ți impui și tu punctul de vedere.

Dacă îți vezi ciorapii și murdari și rupti în vis, atunci este un semn că vei avea de trudit o bucată de timp până vor ieși rezultatele pe care ți le-ai propus. În cele din urmă, visul acesta mai denotă și pofta de extravagante sexuale sau deficiențe ale activității sexuale.

De-a lungul timpului, ciorapii au fost simboluri culturale și sociale, având diverse semnificații care variază de la modestie la confort. Faptul că sunt rupeți în visul tău poate fi un simbol al instabilității sau neîmplinirii.

Într-un astfel de context, este valoros să înțelegi și alte simboluri legate de încălțăminte în vise. Dacă ești curios să afli mai multe despre ce înseamnă apariția ciorapilor în general în vise, te invităm să citești acest articol aici.

1 COMENTARIU

  1. De-aş visa că sunt desculţ, ar fi un vis frumos. Iar dacă – Doamne fereşte ! – m-aş visa încălţat, ar fi un adevărat coşmar. De asta-i mulţumesc întotdeauna lui Dumnezeu că nu m-a înzestrat cu „plăcerea” pentru încălţăminte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.