Interpretare vis în care îți vinzi sau amanetezi bijuteriile

0
2329
Interpretare vis in care iti vinzi sau amanetezi bijuteriile

Interpretarea viselor în care îți vinzi sau amanetezi bijuteriile se referă la imaginea pe care vrei să o vadă ceilalți, ilustrează felul în care dorești să apari în ochii lumii sau, în particular, în fața celor apropiați. Visul în ansamblu reflectă paleta de măști pe care le porți în relațiile cu oamenii sau în diferite împrejurări.

Visul în care îți vinzi sau amanetezi bijuteriile poate simboliza sentimente legate de valoarea personală și sacrificiul. Bijuteriile în vise adesea reprezintă lucruri de mare valoare personală, fie că este vorba de valori materiale, emoționale sau spirituale. A vinde sau a amaneta aceste obiecte prețioase poate sugera că te confrunți cu situații în care te simți obligat să renunți la ceva important pentru tine, fie pentru a face față unor dificultăți financiare, fie pentru a obține altceva în schimb.

De asemenea, acest vis ar putea reflecta sentimentele de nesiguranță cu privire la valoarea ta personală sau la capacitatea ta de a te menține în fața provocărilor. Reflectând la emoțiile tale în timpul acestui act de vânzare sau amanetare și la modul în care acesta se raportează la experiențele tale de zi cu zi, poți obține o înțelegere mai clară a sentimentelor tale legate de valoare și sacrificiu în viața reală.

Dacă visezi că vinzi niște cercei de argint atunci înseamnă că te prefaci tot timpul că ești prieten(a) cu o persoană anume, ai un scop de a câștiga de pe urma acelei prietenii și astfel mimezi devotamentul în cel mai senin mod cu putință. În cazul în care îi amanetezi atunci sugerează doar o perioadă scurtă în care joci acest rol.

Dacă visezi că vinzi cercei de aur atunci vei trăda un prieten din interes ori, altfel spus, s-ar putea ivi o ocazie în care vei avea de câștigat ceva nefiind sincer(a) față de o cunoștință apropiată sau de un(ă) prieten(ă).

Visul în care vinzi inele de aur anunță că este foarte posibil să îți dezonorezi partenera – partenerul. Dacă le amanetezi doar atunci înseamnă că vorbele tale la adresa partenerului(ei) de viață nu vor fi măgulitoare.

Citește și:  Interpretare vis în care vrei să mănânci un măr dar e plin de viermi

amanatare de bijuterii

Se poate întâmpla să visezi că îți scoți inelul de pe deget pentru a-l vinde, iar în acest caz semnifică faptul că dorești să îți epatezi cunoștințele dându-te drept o persoană cu stare materială solidă. Dacă doar îl amanetezi atunci semnifică o ipostază asemănătoare dar de foarte scurtă durată, ceva asemănător cu situația în care dorești să cucerești o fată – un băiat – pe moment și te prefaci o persoană stilată și înstărită.

Dacă inelele sau cerceii vânduți în vis au pietre prețioase este un semn că îți atribui calități sublime în fața oamenilor, de exemplu vei dori să impresionezi pe cineva sau o întreagă asistență că ai un caracter sublim, șarmant(a), amabil(a), altruist(a), cam toată gama de calități pozitive pe care le-ai citit undeva sau pe care le-ai observat la alții.

Se poate să visezi că îți vinzi lanțul de aur, iar atunci este un semn că vei face tot ce îți stă în putință pentru a obține un loc de muncă mult visat, un post înalt într-o firmă sau într-o instituție. De exemplu, s-ar putea să îți încarci CV-ul cu date pompoase și neadevărate sau dacă ești chemat(a) la un interviu s-ar putea să spui lucruri neconforme cu realitatea și care să te propulseze în fața celorlalți.

De asemenea, dacă ești fată s-ar putea să visezi că îți vinzi o broșă, iar acest lucru semnifică faptul că ai putea să renunți la o naștere, să avortezi în viitorul apropiat. Dacă ești băiat și visezi așa ceva poate semnifica faptul că vei influența o persoană feminină pentru a face același lucru.

Visul în care îți vinzi o grămadă de obiecte de aur care pot avea și pietre semiprețioase, bijuterii de familie vechi și cu valoare sentimentală foarte mare, este un semn că s-ar putea în curând să îți pui familia într-o postură nedorită din cauza fățărniciei și a lăcomiei. Mai reprezintă și o posibilă despărțire pe motiv de necinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.