Interpretare vis în care îți deschizi dulapul și găsești broaște

0
256
Interpretare vis in care iti deschizi dulapul si gasesti broaste

Interpretarea viselor în care îți deschizi dulapul și găsești broaște pe haine reprezintă în general o schimbare ce are legătură cu tine și cu felul tău de a fi în societate. Dacă visezi că îți deschizi dulapul, simbolizează niște decizii pe care dorești să le iei în ideea de a impresiona pe cineva, este un semn că te prefaci pentru a obține ceva. Hainele reprezintă măștile pe care le alegi în funcție de situație, sau altfel spus, fețele pe care le expui cu scopul de a părea altceva decât ești tu în realitate.

Visul în care îți deschizi dulapul și găsești broaște poate simboliza surprize neașteptate sau transformări în viața ta. Dulapul în vise adesea reprezintă aspectele ascunse sau personale ale vieții tale. Găsirea broaștelor în acest spațiu poate sugera că te confrunți cu sentimente sau aspecte ale sinelui care sunt neașteptate sau care necesită adaptare.

Broaștele, fiind simboluri ale transformării și regenerării, pot indica și o perioadă de schimbare sau evoluție personală. Acest vis ar putea fi un semn că ești pe punctul de a experimenta o creștere sau o schimbare semnificativă. Reflectând la modul în care reacționezi la prezența broaștelor în dulap și la sentimentele tale în timpul visului, poți obține o perspectivă mai clară asupra modului în care te raportezi la schimbările din viața ta.

Faptul că vezi broaște pe hainele tale simbolizează momente de cinste și apreciere pozitivă din partea cuiva sau din partea oamenilor în general.

Din această perspectivă, visul în care îți găsești hainele acoperite cu broaște în vis semnifică faptul că vrei să ai un comportament de parvenit în realitate, în colțurile cele mai ascunse ale minții tale te gândești să apară în fața lumii ca un personaj plin de eleganță și mister, dorești cu adevărat să îi faci pe alții să creadă că ești o persoană de seamă, ai un caracter decent, ai succes în toate și, mai presus de orice, ești acoperit de glorie.

Asta este imaginea pe care vrei să ți-o construiești în societate. Visul în speță exact asta simbolizează după impletirea tuturor simbolurilor. În viața reală, tinzi să îți creezi un statut superior față de ceilalți, un statut care, însă, are la bază doar iluzii pe care ți le imaginezi tu, gânduri de preamărire și glorie deșartă. Se poate să fi suferit din pricina lipsei de atenție în trecut, iar acum ai găsit modalitatea prin care să îți creezi un „film” în care să joci rolul principal în fața celorlalți.

Citește și:  Interpretare vis în care ești la o nuntă și dansezi de unul singur

broasca

În același timp, acest vis mai poate semnifica și faptul că ai decis să-ți destăinui cuiva niște secrete ale tale, însă există riscul ca persoana căreia vrei să îi vorbești despre tainele tale să își dea seama că totul nu este altceva decât niște laude, lucruri de suprafață.

Dacă se întâmplă să visezi că în dulap se află broaște care orăcăie și fac zgomot neplăcut, atunci poți să te aștepți la bârfe, vorbe urâte și ironii din partea cuiva. Și totul va avea legătură cu felul în care te comporți, cu felul în care vrei să pari pentru ceilalți.

Acest vis poate însă să aibă și un mesaj oarecum diferit dacă este să-l analizăm imparțial. Broasca este văzută în anumite interpretări ca un factor de transformare interioară deoarece ea din mormoloc devine o viețate cu picioare care se poate deplasa și pe uscat.

Asta arată o devenire din ceva elementar în ceva mai complex, mai adaptabil. Așadar, privit din această perspectivă, visul în care te uiți în dulap și vezi broaște pe haine poate să semnifice o hotărâre pe care o vei lua în scurt timp, o decizie în sensul schimbării felului în care vrei să te prezinti în fața celorlalți.

Dacă până acum ai fost un amator în a te infiltra în anumite cercuri de influență de valoare mică sau medie, de acum înainte vei încerca să intri în grupuri mai selecte de oameni cu ajutorul cărora poți fi și tu propulsat mult mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.