Interpretare vis în care vezi furtună cu fulgere si tunete

0
15757
Interpretare vis in care vezi furtuna cu fulgere si tunete

Interpretarea visului în care vezi furtună cu fulgere și tunete face aluzie la viața ta din punct de vedere social, viața ta privită dintr-un spectru mai larg care implică și societatea. Poate simboliza raporturile sociale pe care le ai cu firme, cu organizații, cu instituții sau grupuri de oameni.

În acest vis, dacă vezi că se apropie de tine o furtună, atunci este un semn de mare primejdie. Simbolizează niște confruntări majore în care poți fi implicat și tu. Se referă la schimbări dramatice, răsturnări masive de situații conflictuale. Mai este un semn de pagube și răni sufletești pe termen mai lung.

În unele interpretări se mai spune că acest gen de vis anunță schimbări de sistem, mișcări populare foarte ample care afectează o comunitate la fundamentul ei. Dacă în vis doar privești de la o anumită distanță această desfășurare de forțe a naturii, înseamnă că nu te va implica în mod direct, ci doar vei fi martor la o anumită confruntare majoră care implică mulți oameni.

furtuna

Dacă însă în vis te vezi în mijlocul furtunii, atunci cu siguranță poți să te aștepți la niște schimbări dramatice în viața ta. Nu este însă neapărat un semn de ghinion, nicidecum, mai degrabă indică faptul că ceva vechi și perimat, o stare de situații, are nevoie de o zdruncinătură puternică pentru a se reașeza într-o ordine pozitivă, mai nouă.

Fulgerele și tunetele simbolizează stările de conflict și frecușurile la care o să asisți sau la care o să participi activ.

Dacă te vezi luminat de vreun fulger, atunci cu siguranță te vei afla și tu în lumina reflectoarelor.

Iar dacă auzi vreun tunet lângă tine, se poate chiar să fii ținta unui scandal răsunător.

Dacă ai la locul de muncă o asemenea stare de tensiune generală, poate să însemne că în curând vor avea loc schimbări de funcții acolo, ședințe tensionate și conflicte între șefi și angajați, care s-ar putea să te afecteze și pe tine într-un mod deloc plăcut. Însă după ce toate se vor liniști, există posibilitatea de a te remarca într-un mod surprinzător în fața companiei.

Citește și:  Interpretare vis în care ești lângă o biserică și nu poți intra

Această turnură însă nu exclude și posibilitatea ca între timp să suferi anumite pierderi financiare ori pagube morale. Toate fac parte din acest mare ciclu al schimbării.

Într-adevăr, o astfel de furtună văzută în vis nu exclude deloc ideea că ești în pericol de a avea pierderi financiare, de a avea imaginea afectată ori de a cădea într-o anumită stare deplorabilă de stres și depresie morală.

furtuna cu fulgere

Mai poate însemna război și alte conflicte puternice de ordin social în care te vei implica, mai poate simboliza și o perioadă foarte fragilă în care te străduiești să-ți îmbunătățești un statut sau poate semnifica o situație zbuciumată de a reclama niște drepturi și astfel poți să te aștepți la niște dispute directe și deschise cu anumite autorități.

Dacă vei visa că furtuna trece și totul se calmează în jurul tău, atunci este un semn cât se poate de pozitiv. Ești pe cale să depășești toate greutățile și situațiile complicate.

Furtunile cu fulgere și tunete în vise pot fi intimidante și pot lăsa o impresie profundă asupra celui care visează. Aceste fenomene meteorologice puternice sunt adesea simboluri pentru emoțiile tumultuoase sau evenimentele neașteptate din viața noastră.

De exemplu, fulgerele pot simboliza o revelație sau o idee bruscă, în timp ce tunetele pot fi legate de voci sau mesaje puternice care ne afectează. Dacă te-ai întrebat și despre alte fenomene meteorologice din vis, cum ar fi ploaia sau vântul puternic, te invităm să explorezi articolul nostru despre interpretarea viselor în care vezi vreme rea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.