Interpretare vis în care vrei să mănânci un măr dar e plin de viermi

0
1274
Interpretare vis in care vrei sa mananci un mar dar e plin de viermi

Visul în care vrei să mănânci un măr, dar este plin de viermi, este plin de înțelesuri. Mărul în primul rând simbolizează dragostea, tocmai de aceea, în primul și în primul rând, visul în care apare mărul trebuie legat de aspectele amoroase, legături profunde de prietenie cu o fată (sau un băiat), reprezintă dorința nestăvilită de a te înfrupta din această latură a vieții.

Dacă mărul este roșu și este plin de viermi, s-ar putea să-ți pui speranțele într-o relație care se va sfârși dureros, o relație fără roade, o uniune cu cineva care nu se va ridica la așteptările tale. Dacă mărul este roșu aprins, atunci vei fi păcălit(a), înșelat(a) de partenera(ul) ta și vei suferi.

Dacă cumva mărul este verde, atunci vei fi tentat să intri în afaceri cu cineva care te va înșela de asemenea. Dacă mărul este încă necopt, este un semn că acțiunile tale nu vor da roade, deoarece nu este momentul potrivit pentru ceea ce vrei să faci, cu alte cuvinte, vrei să te bagi într-o relație pentru care încă nu ești pregătit(a) și ar trebui să mai aștepți o perioadă până te maturizezi.

Dacă vezi viermii la suprafața mărului, atunci este un semn bun, deoarece îți vei da seama din timp de unele lucruri în legătură cu partenera de viață, soția, soțul, sau vei observa cum ești păcălit în afaceri de către parteneri, ceea ce reprezintă cât de cât un aspect pozitiv al visului.

mar cu vierme

Dacă muști din măr și abia apoi vezi viermi, este un semn că deja ai fost tras pe sfoară de către cineva și încă nu este timpul pierdut pentru a renunța la o colaborare sau la o relație de dragoste.

În cazul în care ai mușcat din măr și au ajuns viermi și în gura ta, este un semn că te-ai compromis cu cine nu trebuia, ai ales persoana sau persoanele greșite alături de care te-ai hotărât să trăiești sau cu care să colaborezi. Această situație aduce cu sine de regulă griji, simbolizează tristețea, anunță pe viitor situații de ceartă și dezamăgire totală în relație sau parteneriat de afaceri.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un idol

De asemenea, visul în care apare mărul mai are și o altă semnificație mai profundă și face trimitere la tradiția ezoterică din Orient, și anume dorința de a cunoaște, a ști, a înțelege mai mult decât te lasă ochii să vezi. În această ordine de idei, mărul în vis poate simboliza și dorința ta de a învăța și a cunoaște mai mult în viață, de a înțelege mai profund realitatea în comparație cu ceilalți.

În acest caz, dacă vezi viermi, atunci este un semn clar că ceea ce tânjești tu să înveți sau să înțelegi s-ar putea să-ți dăuneze, nu pentru că neapărat ești o persoană cu intenții negative, ci mai degrabă pentru că nu ești pregătit(a) spiritual pentru asemenea cunoștințe și aplicarea lor în viața reală. Te avertizează că încă ești imatur pentru a face contact cu anumite informații.

Visul în care încerci să mănânci un măr dar descoperi că este plin de viermi poate fi destul de tulburător. Acesta adesea reflectă temerile și anxietățile ascunse, precum și sentimentul de dezgust sau trădare într-o situație din viața reală. Este important să te gândești la contextul visului și la sentimentele tale personale față de mere și viermi. Un astfel de vis poate sugera nevoia de a examina mai atent situațiile sau relațiile din viața ta, pentru a descoperi probleme ascunse sau aspecte neglijate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.