Astrologi din țara noastră

3
5301
Astrologi din tara noastra

Chiar dacă în țara noastră astrologia este luată într-o oarecare măsură asemenea unui joc de cauzalitate și consecință, mai ales în cadrul revistelor mondene, care adesea includ o pagină de horoscop ce nu este actualizată și nici măcar veridică, există și câteva publicații, chiar dacă majoritatea sunt online, care pun accentul pe relația umană cu astrele. De asemenea, o serie de astrologi din țara noastră devin tot mai talentați și mai înțelepți în ceea ce privește știința stelelor.

Astrologia, în ciuda scepticismului unora, continuă să joace un rol vital în viețile multora dintre noi. Fie că e vorba de a înțelege dinamica personală sau de a anticipa schimbările viitoare, această artă străveche are rădăcini adânci în cultura și tradițiile noastre.

Din acest motiv, există o cerere mare pentru astrologi competenți în țara noastră, iar acești profesioniști contribuie în mod constant la dezvoltarea și înțelegerea acestei discipline. Cu previziuni precise și interpretări adânci, acești astrologi au devenit puncte de referință pentru cei pasionați de stele și de înțelesul lor.

astrologie

Câteva nume cunoscute deja în mediul online, clasificați ca fiind astrologi celebri, sunt de pildă: Minerva, Valeriu Panoiu, Veres Zoltan, precum și Andreea Talmazan. Cu siguranță, faima lor nu a depășit însă faima Uraniei, un astrolog de prestigiu care citește în astre mai ceva ca o ghicitoare în ghioc.

Și să nu uităm nici de Neti Sandu de la ProTV, care, deși pare că nu spune prea multe noutăți sau lucruri impresionante, este la fel de consacrată printre astrologii din țara noastră. Chiar dacă aceste nume atât de sonore au devenit ceea ce sunt doar datorită mediatizării, merită menționați și alți astrologi pe care îi vom discuta puțin mai jos.

În România, există și o asociație care aduce în același loc mai mulți astrologi, numită Asociația Astrologilor Români, cu prescurtarea AAR. Aceasta este însă o asociație formată mai mult din cei pasionați de astrologie în sine, ca amatori, și nu neapărat ca profesioniști.

Aici se promovează foarte mult și se susțin principiile astrologiei, interesele celor pasionați de această știință. De asemenea, adună pe cei care sunt conduși în viață de o pasiune comună: știința stelelor și influența lor asupra oamenilor.

Citește și:  Horoscop 2013 - Aspecte generale pentru fiecare zodie

Printre principalele scopuri ale astrologilor și ale Asociației se numără aducerea la cunoștința la un nivel internațional a astrologilor români și a practicării astrologiei în România, dezvoltarea cât mai potrivită a astrologiei în țară, perfecționarea acesteia pe meleagurile mioritice, obținerea de fonduri și de orice fel de resurse pentru a crea un domeniu astrologic cât mai atractiv în țara noastră.

Printre activitățile care au loc în cadrul Asociației Astrologilor Români se remarcă: colocvii la nivel național, conferințe de presă și întâlniri între membrii asociației, participarea la manifestări și simpozioane, toate ținute atât la nivel național, cât și la nivel internațional. În plus, Asociația are și o platformă de dezvoltare online și scris, în cadrul căreia se publică foarte multe articole, scrise de către astrologi români.

Aceștia sunt și principalii realizatori ai buletinelor periodice. Conținutul și punctul de interes al acestora se îndreaptă atât către o evoluție personală, cât și către o evoluție obiectivă, care să propulseze întreaga populație română către o știință ocultă, care ascunde multe taine de o incredibilă veridicitate.

Valeriu Panoiu
Valeriu Panoiu sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.com/2019/02/video-horoscopul-lunii-februarie-2019.html

Printre astrologii din țara noastră se mai numără și Mariana Cojocaru, cea care a vorbit despre finalizarea crizei economice în România și care, de altfel, a realizat și o hartă astrală a întregului ținut românesc.

Și nu în ultimul rând, Firicel Ciarnău, un profesor din Simeria, cunoscut la nivel național, un astrolog român controversat care a reușit să deslușească întregul program politic al României în momentul modificărilor ce aveau loc între Băsescu și Geoană. Totuși, astrologii din țara noastră nu sunt atât de vestiți, în ciuda faptului că în mediul online funcționează foarte bine.

În cele din urmă, orice astrolog, fie el expert sau pasionat, poate deveni cunoscut prin intermediul unui blog, iar această știință nu este atât de imposibil de cunoscut, iar cunoștințele de bază sunt accesibile până și celor mai simple minți umane. Astfel că ne putem raporta, în cadrul astrologilor din țara noastră, la o mare varietate, chiar dacă nu luăm în seamă numele de la sfârșitul unor nesemnificative articole care reprezintă horoscopul zilnic.

3 COMENTARII

  1. Mie sincer imi place si de Antonia Dragomir, am vazut-o la TV si apoi am avut o sedinta cu ea. Are un site in care este explicat ce si cum

  2. Vorbiti aici de astrologii care apar a tv . Aveti idee cati nu vor sa-si bata joc de astrologie si nu apar la mizerii astea de emisiuni? Va spun eu – multi, foarte multi. Unii sunt pe net si sunt foarte buni. Nu vreau sa numesc pe nimeni sa nu fiu considerata partinitoare. Cat cateva bloguri pe care le citesc des. Fara ele astrologii ce apar la tv v-ar spune numai regurgitatisme. Si ei se documenteaza de acolo. La tv fac bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.