Interpretare vis în care apare un clește

0
1185
Interpretare vis in care apare un cleste

Atunci când visezi un clește înseamnă că vei avea parte de multă trădare, de nedreptăți care se fac la adresa ta, iar dacă în vis îți apare că tu folosești un clește sau că îl ai înseamnă că vei primi consolare din partea unei persoane după un anumit necaz.

Când folosești cleștele în vis pentru a repara ceva anume, mai înseamnă și că locul de muncă va veni cu condiții mult mai bune pentru tine, afacerea îți va prospera. Totodată, dacă visezi că ai un clește, acesta mai poate reprezenta și ajutorul pe care îl poți primi când ai foarte mare nevoie de el, însă numai dacă îl ceri.

Dacă visezi că folosești un clește ca să repari ceva înseamnă că în realitate vei avea bucuria succesului pe plan financiar, însă mai poate însemna și că cei dragi te mint, te trădează. Dacă visezi că ai un clește înseamnă că cineva își va oferi sprijinul după ce te-ai aflat într-un mare impas, deci vei primi ajutor în caz de nevoie, vei vedea că nu ești singur.

Cleștele din vis mai poate să sugereze și faptul că te simți blocat, nu prea știi cum să comunici cu cei din jur, adopti o atitudine rece și distantă, devii frivol, nu mai ai încredere în nimeni, tot ceea ce te înconjoară îți provoacă tensiune, constrângeri, deziluzii, te simți prins la mijloc și nu știi cum să evadezi. Adopti până la urmă o izolare în sine, nu mai vorbești cu nimeni și devii un om frustrat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o jachetă

clesti

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi un clește mai înseamnă și că te iei de unele principii foarte stricte, ceea ce îți va limita toate șansele de câștig și de acțiune. E posibil să fii atât de încăpățânat și de perseverent încât în cele din urmă să ajungi să scoți profit din orice, călcând pe toată lumea în picioare.

Cleștele din vis mai poate sugera și faptul că ești prea încrezător în tine și nu accepți nicio părere din exterior. Atunci când visezi un clește de zahăr înseamnă că vei afla unele noutăți care nu te bucură deloc, îți provoacă o mare durere și nu te lasă să trăiești fericit.

Nu trebuie să ignorăm nici faptul că dacă visăm o persoană apropiată cu un clește în mână, acea persoană se poate să fie cea care ne limitează libertățile, oricât de dragă ne-ar fi, pur și simplu ne manipulează, ne seduce din punct de vedere emoțional, nu ne lasă să acționăm după propriul plac, ceea ce va duce la o mare ceartă în final.

În același timp, cleștele în visul tău poate indica și necesitatea de a aborda o problemă în mod direct, de a „prinde” esența unei situații. Poate sugera că trebuie să iei măsuri ferme sau decisive pentru a rezolva o problemă sau pentru a face față unei provocări. Este posibil să fie un semn al nevoii de a acționa cu determinare și claritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.