Compatibilitățile zodiei Taur cu toate zodiile

0
285
Taur

Compatibilitățile zodiei Taur cu Berbec

Două zodii cu coarne care se pare că nu se înțeleg deloc, numai dacă ajung la compromisuri. În relațiile amoroase, dacă iubirea e mare, se poate recurge și la astfel de metode pentru o derulare cât mai armonioasă a relației, însă se vor lovi cap în cap când le e lumea mai dragă. Taurul are nevoie de stabilitate, trofeu pe care Berbecul nu prea i-l poate oferi, și nu mai pui că au și obiective total diferite în viață.

Pe Berbec nu prea-l interesează partea materială, el vrea doar să aibă succes, indiferent pe ce plan, însă în cazul în care această stabilitate financiară îi este oferită de Taur, o va accepta dar fără îngăduiri și fără bariere impuse. Berbecul este motivat de mișcare, iar Taurul de stabilitate și de lucruri fixe, acesta fiind adesea împins de la spate către acțiune, dar de cele mai multe ori fără rezultat.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Taur

Se pare că astrele sunt de partea voastră, pentru că, ce poate să vrea mai mult un semn stabil de la cineva decât stabilitate, pe care de altfel și-o oferă reciproc? Plăcerile sunt comune și anume gustul fin pentru eleganță, pentru fizic, pentru exuberanță și pentru încredere, acestea vor fi și cele care ajută la stabilizarea unei relații perfecte.

Voi vă citiți din ochi, nici măcar nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a vă putea susține atât fizic cât și psihic. Ambii sunteți practici, adorați confortul și siguranța căminului și cel mai probabil veți trăi cele mai fericite clipe în interiorul sau.

Compatibilitatile zodiei Taur cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Taur cu Gemeni

Relațiile vor merge doar în cazul în care amândoi vă doriți din suflet asta. Sunteți atât de diferiți încât și astrele se miră cum ați ajuns împreună. Gemenii adoră călătoriile, schimbările de orice fel și pot dormi chiar și în trenuri, numai de dragul de a colinda lumea în lung și în lat și din dorința de a fi în continuă mișcare, înconjurat de prieteni.

Taurii, mai rezervați și mai comozi, nu prea se vor mulțumi cu acest spirit nomad și vor simți nevoia să facă modificări mari în caracterul său. La început se poate vorbi de o oarecare atracție, însă foarte discutabilă. Eventual Gemenii vor fi cei mai atrași de Tauri, dar și invers, însă atracția nu ține mult.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Rac

Aici se poate vorbi de cei care se respectă reciproc, împart aceleași gusturi, pasiuni și nevoia de siguranță și confort. Mai mult, simțurile dezvoltate ale Racului vor ghici foarte rapid nevoile Taurului, ceea ce-l va mulțumi la culme pe acesta. Ambii doresc stabilitate financiară și vor munci din greu pentru a o dobândi, ambii sunt cam zgârciți de fel, dar dacă au nevoie de ceva costisitor fac economii și vor strânge cureaua mai mereu dacă doresc să ajungă la un nivel mai ridicat, ambii împart idealurile de viață, deși le ating în feluri diferite.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Leu

Atât de multe lucruri vă unesc, dar tot atâtea vă și despart. Ambii vă doriți să străluciți, dar nu amândoi în același fel. Leul e stăpânul și, la urma urmei, este motivat de dorința de a ieși mereu în evidență, pe când Taurul, mai rezervat, nu-și dorește decât comoditatea căminului și buna stare financiară pe care să se poată baza mereu. Taurul știe să facă complimente, care pe Leu îl vor mângâia în cel mai fin mod, dar totodată va cere și mai multe, lucru care-l va deranja pe pamântean.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Fecioara

O relație perfectă s-ar spune, deoarece Fecioarele sunt cele care mereu își fac griji pentru orice, critică și au nevoie de susținere, iar Taurii, fiind cei care știu cum să își dramuiească lucrurile, le vor ajuta cu cel mai mare drag. Pe lângă asta, în momentele de slăbiciune ale Fecioarei, Taurul va ști cum să o consoleze. Ambii sunt uniți de dorința de a avea.

Citește și:  Uranus în relație cu Neptun

Compatibilitățile zodiei Taur cu Balanța

Probabil se produce doar o invazie în cadrul relației celor două zodii, având în vedere că Balanța este semn de aer și simte nevoia constantă de a călători, măcar cu mintea, măcar cu gura, dacă nu cu picioarele, iar Taurul, semn de Pământ, nu prea se va mulțumi cu această tracotanala, având nevoie de liniște. Balanța cântărește prea mult situațiile, iar Taurul nu o va ajuta prea bine să găsească un rezultat concret, deși echilibrul acestuia e posibil să tempereze oarecum nehotărârea Balanței.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Scorpion

Ambii sunteți caracterizați de entuziasm și de multă hotărâre, iar în cazul în care Scorpionul își va manifesta nevoia de posesivitate, Taurul nu va fi deloc deranjat, dimpotrivă, va ști că această nevoie are la bază și multă stabilitate, care cu siguranță îi va oferi în cele din urmă ceea ce contează cel mai mult pentru el.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Săgetător

Poate merge, poate nu. Săgetătorul este un semn mobil, îi place mult să călătorească și nu stă locului de fel. Simte nevoia de cunoaștere, pe când Taurul este stabil și foarte dependent de lucrurile fizice, materiale. Însă având în vedere că Săgetătorul este un semn flexibil, se poate adapta foarte ușor la viața alături de Taur, dar numai în cazul unei iubiri adevărate și dacă el va considera că efortul merită pe deplin, altfel, de ce să nu-și vadă de treaba lui?!

Compatibilitatile zodiei Taur

Compatibilitățile zodiei Taur cu Capricorn

Pământ peste pământ, iată o combinație reușită. Taurul este inspirat mult de Capricorn, care reușește să-i ofere acestuia exact lucrurile esențiale, de care are nevoie în viață: stabilitate financiară și reușite pe toate planurile, deoarece Capricornul nu se va lăsa până nu-și va îndeplini idealurile, deși va lupta ușor și meticulos alături de tovarășul său – Taurul.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Vărsător

Deși Taurul este fascinat de misterul Vărsătorului, aceștia nu fac deloc o echipă bună. Vărsătorul are o menire în viață și nu-și va pierde timpul cu fleacurile Taurului, care nu este pasionat decât de treburile casnice și fixe. Vărsătorul, prin definiție, este un aer fin, care trebuie să creeze, să ofere și să schimbe. Mai mult decât atât, poate fi de multe ori rece și analitic, lucru care-l va deranja pe bietul Taur, chiar și în cele mai banale situații.

Compatibilitățile zodiei Taur cu Pești

Deși Peștii aparent sunt cam lunecoși, ei se vor plia destul de bine pe nevoile Taurului, având în vedere că apa ia forma vasului în care este pusă. Taurul va fi fascinat de poezia și de pasiunea Peștilor, care, de asemenea, se vor complace în orice situație care le oferă un spațiu propice pentru a se dezvolta, indiferent care ar fi acesta, deoarece nu prea știu ce vor, iar când găsesc un Taur, acolo poate fi menirea lor, în căldura căminului, unde pot să se manifeste în voie.

Zodia Taur este recunoscută pentru persistența și loialitatea sa. În relații, Taurul caută securitate, fidelitate și un partener care să îi aprecieze natura practică și afecțiunea profundă. Nu este surprinzător faptul că Taurul, fiind guvernat de Venus, planeta dragostei, este în căutare constantă a armoniei în relații.

Cu o atracție naturală către lucrurile fine din viață, acest semn de pământ valorizează stabilitatea și confortul. Dacă ești curios să afli mai multe despre trăsăturile dominante ale Taurului și cum acestea influențează deciziile și comportamentul său, te invit să citești aici despre zodia Taur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.