Cristale norocoase pentru zodia Scorpion

0
413
Cristale norocoase pentru zodia Scorpion - Obsidian

Pentru nativii din zodia Scorpion, cristalele norocoase sunt cele de apă, ca și pentru cei din zodia Rac sau Pești, acestea fiind zodii de apă, însă și cristalele de foc pot reprezenta un talisman norocos pentru ei. Totuși, cristalele norocoase sunt obsidianul fulg de nea, acvamarinul, coralul și granatul, iar printre pietrele prețioase caracteristice Scorpionilor se numără și hematitul și topazul. Ca și metal prețios pentru cei din această zodie avem atât fierul, cât și oțelul.

Legătura dintre zodia Scorpion și cristalele sale este una magică. Aceste pietre nu sunt alese la întâmplare, ci sunt cele care rezonă cel mai bine cu energia Scorpionului, amplificându-le trăsăturile distinctive. Prin interacțiunea cu aceste cristale, nativii zodiei pot atinge un echilibru emoțional și spiritual mai profund.

Obsidianul fulg de nea este un cristal caracteristic pentru cei din zodia Scorpion, fiind considerată de către azteci în trecut, a fi o piatră a divinității. Obsidianul fulg de nea este o piatră benefică, fiind guvernată de planeta Saturn.

În general, cristalele care au culoarea neagră sunt și cele care sporesc puterea de seriozitate, de atenție, induc nevoia de a se ancora în realitate a celor care au tendințe de a visa mereu, de a trăi în fantezie, îi ajută să-și facă un scop în viață sau să-și creeze un destin favorabil.

Obsidianul fulg de nea
Obsidianul fulg de nea

Obsidianul fulg de nea ajută și la limpezirea minții, la purificarea sufletului, alungând sentimentele urâte, dorința de răzbunare. Este foarte indicat celor născuți în zodia Scorpion din acest punct de vedere, deoarece ei au tendințe de răzbunare atunci când li se pare că cineva nu este suficient de corect cu ei sau dacă se simt trădați în dragoste. Această piatră îi poate ajuta să treacă cu vederea, să fie mai iertători, să aibă o atitudine mai pozitivă.

Obsidianul fulg de nea ajută și la mărturisirea adevărului sau îi face mai bine zis pe cei care au probleme să fie sinceri cu propria persoană cât și cu cei din jur, să fie mereu onești și deschiși, alungă visele rele, imaginația rea, oferind un fel de siguranță psihică, stabilitate, o oarecare doză de maturitate, de a lua decizii potrivite pentru propria persoană cât și pentru cei dragi.

Citește și:  Pietre prețioase pentru Vărsător

Obsidianul fulg de nea îi ajută pe cei din zodia Scorpion să își tempereze toate pornirile negative, să aibă o perspectivă mai luminoasă asupra vieții, să fie mai pozitivi, să se controleze pe sine, deoarece sunt persoane foarte vicioase, îi ajută să se detaseze atunci când este nevoie, pentru că ei suferă foarte mult în urma unei dezamăgiri.

În plus, este o piatră foarte potrivită pentru meditație, ajută la concentrare pentru cei care au nevoie de ea, mai ales dacă lucrează într-un mediu stresant. De asemenea, această piatră inhibă răutatea, furia, scade frustrările, în plus fiind foarte benefică pentru ochi, așezată constant pe aceștia ajută la o vedere mai bună. Pe de altă parte, obsidianul fulg de nea mai are și unele valori spirituale puternice, îi face pe cei care îl poartă să se energizeze, cât și să se simtă protejați.

Coralul
Coralul

Coralul este o piatră norocoasă pentru cei din zodia Scorpion, aceasta apără de blesteme cât și de deochi, alungă ghinionul și gândurile rele. Acvamarinul, așa cum am precizat și în cadrul cristalelor norocoase pentru alte zodii, este o piatră care induce o stare de spiritualitate, ajută la cunoașterea propriei persoane și la acceptarea calităților și defectelor, întărind în același timp și puterile parapsihice. Granatul este considerat o piatră a prieteniei și a relațiilor bune cu semenii, deci vă ajută să legați prietenii strânse și sincere.

Când un Scorpion se conectezi cu cristalul potrivit, se produce o sinergie care amplifică energia sa interioară. Aceasta este magia și forța unică pe care o aduc cristalele. Indiferent dacă ești în căutare de protecție, claritate sau amplificarea intuiției, există un cristal special pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.