Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Pești

0
334
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Pesti

Pentru nativii din zodia Pești, problema compatibilității poate să fie puțin diferită, deoarece aceștia sunt dintre cei mai maleabili și toleranți nativi. Ei sunt capabili să-și înalțe sinele pentru motive sigure, să se transceadă în lumea oricărei persoane care le este alături și să participe la impulsurile vitale, rasiale.

Nativii Pești sunt adesea priviți ca visători și misticizatori, navigând prin viață cu o sensibilitate aparte. Guvernați de Neptun, planetă a inspirației și imaginației, Peștii au capacitatea rară de a se conecta la niveluri emoționale profunde. Acest lucru face ca relațiile lor să fie intense, pline de compasiune și înțelegere.

Desigur, pot apărea situații în care nativii din zodia Pești se vor izola și vor fugi practic de lângă persoanele a căror natură ei nu o înțeleg, oricât de mult le-ar păsa de acestea, însă nu o fac voluntar, ci în subconștientul lor se naște teama de a nu fi înțeleși la rândul lor, ceea ce îi duce în cele din urmă la frustrare.

Totuși, o compatibilitate foarte bună se poate realiza cu nativii născuți sub același semn și anume „apa”. Deci, Peștii se vor înțelege indiferent de situație cu nativii din zodia Scorpion, cât și cu cei din zodia Rac.

Peștii și Scorpionii au în comun dorința pentru taine, setea de mister și de interiorizare, ei se vor simți reciproc și pare că nici un fel de secrete nu vor exista în sufletul acestora. În plus, se testează reciproc, pe sine, dar ajung în final să aibă o percepere de cauze înalte, mărețe. Însă Peștii acceptă adesea limitele vieții, dar Scorpionii vor încerca să le depășească, ceea ce îi va face bine unui nativ în Pești, pentru a-și găsi o motivație.

Zodia Pesti

Pe de altă parte, însă, compatibilitatea redusă este cu zodiile Săgetător, Gemeni și Fecioară. Peștii pot face o echipă bună pe plan profesional cu nativii din zodia Săgetător, ei pot realiza împreună planuri mari, iar Săgetătorii vor ține mereu aprinsă flacăra din misterioșii neptunieni, reușind să îi facă să lupte.

Chiar dacă cu nativii din zodia Fecioară au o compatibilitate general redusă, cele două zodii se pot înțelege de minune, fiind perfect compatibili în căsnicie, dar și în relații partenere, care se pot realiza fie la locul de muncă, fie la școală, ori în diverse grupuri sociale.

Citește și:  Vibrația numărului 6 în numerologie

Relația Fecioară – Pești este o relație invidiată de mulți, atunci când vine vorba despre iubire, deoarece Fecioara întreține foamea de iubire a Pestelui, iar Peștele îi va oferi Fecioarei siguranța dragăstoasă de care are nevoie pentru a face față abuzurilor vieții. Chiar dacă cu zodia Gemeni, Peștii au o compatibilitate general redusă, aceștia se vor înțelege foarte bine pe plan emoțional.

Ei pot fi prieteni buni sau colegi, chiar dacă nu va avea loc nicio apropiere emoțională prea mare, însă ambele zodii au în comun dorința de a împlini marile idealuri, cât și dedicarea de sine, sau trezirea de sine, care poate să pornească din capitularea în fața temerilor lăuntrice.

Pe plan financiar, nativii din zodia Pești se vor înțelege mereu foarte bine cu cei din zodia Berbec, însă o relație amoroasă nu este deloc indicată, chiar dacă poate la început aceștia vor trăi amorul pur și nebunesc tipic adolescentin, în cele din urmă Berbecii vor vrea să fie mai independenți decât le pot permite Peștii și de aici se va isca un mic scandal, care va duce la o ruptură bruscă și permanentă.

compatibilitati zodia pesti

Pentru proiecte artistice sau pentru orice sarcină care ține de creație și de imaginație, nativii din zodia Pești fac o echipă foarte bună cu cei din zodia Rac, originalitatea lor fără margini se pare că are același scop și nimic nu îi va împiedica să parcurgă împreună etapele creației primordiale.

În lumea profesională, Peștii aduc o abordare creativă și inovatoare. Colaborările cu zodiile care recunosc și valorizează această creativitate pot deschide uși noi și pot aduce succesul dorit. Ei prosperă în medii care le permit să își exprime viziunea artistică și pasiunea.

Și ca să încheiem frumos, pentru nativii din zodia Pești care doresc să fie alături de cei din zodia Vărsător sau Scorpion, le putem spune să nu aibă nicio grijă, mai ales pentru că aceștia sunt perfect compatibili din punct de vedere spiritual, vor reuși împreună realizări profunde, ajungând chiar la o perfecționare de sine, prin cunoaștere reciprocă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.