Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa – zodia Gemeni

0
101
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

În prima lună a anului 2013 se pare că nativii din zodia Gemeni au parte de o serie de piedici din cauza propriei lor dorințe. Ei se implică cu toată ființa în tot ceea ce fac, își dau silința să ajungă la perfecțiune, din păcate însă nu este felul lor de a fi, deci trebuie să se tempereze. Gemenii nu sunt ființe tocmai raționale, ei fac lucrurile să meargă mai mult din instinct, ceea ce desigur se va face simțit și în anul 2013, oricât ar încerca aceștia să fie lucizi, să facă totul ca la carte.

Anul 2013, sub influența Șarpelui de Apă, a adus o energie specială în astrologie. Fiecare zodie a fost influențată într-un mod distinct, descoperind noi dimensiuni ale personalității și abordând provocări care au modelat cursul anului.

Totuși dau dovadă și de irascibilitate, au parte de obiecții, de obstacole, banii promiși nu vor ajunge la timp sau sarcinile nu vor fi îndeplinite atunci când s-a cerut.

Totuși în aceste impedimente se pare că se face și puțină lumină, deoarece dacă acționează așa cum am spus, deci pe baza instinctului, nativii din zodia Gemeni vor da peste o serie de soluții cu adevărat geniale, vor lăsa toate obstacolele în urmă și se vor bucura de companii utile, cât și plăcute, mai ales din partea unor persoane de sex opus, vor avea șansa să se facă și ei mai populari, să lumineze, să exceleze, dacă până acum anumite umbre le-au mânat destinul.

Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa - zodia Gemeni

Trebuie totuși avut în vedere și faptul că dacă se chinuie să ajungă la rezultate raționale, toate beneficiile create de Venus cel puțin în prima perioadă a anului se vor stinge cu o repeziție incredibilă. La locul de muncă sau în societate se pare că aceeași energie este emanată, nativii din zodia Gemeni au parte de obstacole dacă nu știu să acționeze din proprie experiență sau dacă se încăpățânează să aplice altă metodă de rezolvare.

Citește și:  Compatibilitățile zodiei Taur cu toate zodiile

Ei vor avea foarte mult de câștigat mai ales pentru că Marte este acolo să le dea putere, să îi ajute să persevereze, sau mai degrabă în cazul Gemenilor, se folosește adesea vorba „să îi încăpățâneze”. Roadele vor fi și ele pe măsura muncii depuse, pe măsura eforturilor, iar nativii trebuie să fie lucizi în fața eșecului și să nu bagă în seamă micile succese, deoarece acestea le vor lua mințile.

În toată această luptă, este posibil să se producă și un dezechilibru interior foarte puternic, motiv pentru care recomandăm nativilor din zodia Gemeni să aibă mai multă grijă de alimentație, să încerce să se relaxeze prin exerciții fizice ușoare și să nu epuizeze timpul liber cu somn prea mult sau cu activități de rutină.

În plus, anul 2013 le mai aduce nativilor un impas, o grea încercare, ei vor trebui să dea dovadă de multă toleranță, să fie cât mai respectuoși cu cei din jur, în special cu cei de la conducere, cei care le sunt superiori lor, deși se poate spune că impasul cel mai mare va fi stresul, faptul că Gemenii vor fi nevoiți să facă față lui, de vreme ce acești nativi sunt cunoscuți ca având o natură nervoasă foarte sensibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.