Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Fecioară

0
303
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Fecioara

Portret spiritual – zodia Fecioară

Zodia Fecioară reprezintă o extindere pură venită cu intenție, cu o siguranță de sine deplină, care se pare că degajă încheierea realizării planurilor afective și materiale. Zodia Fecioară are ceva din farmecul care pornește dincolo de inclinațiile sale abstracte, marginind poate cele mai ascunse dorințe. Chiar dacă acești nativi par aparent a fi dintre cei mai critici, ei – cu cât critică mai mult, cu atât pot accepta și mai mult defectele celor din jur, iar spiritul lor analitic îi ajută să cunoască oamenii și să-i apropie, nicidecum să fugă de defectele lor.

Zodia Fecioară, guvernată de Mercur, este cunoscută pentru atenția sa la detalii și natura sa meticuloasă. Cu toate acestea, în relații, Fecioara caută adesea parteneri care să îi completeze și să îi echilibreze aceste trăsături. Deseori, aceasta înseamnă că sunt atrași de semne zodiacale care le oferă spontaneitate și pasiune.

Ei reprezintă buni cunoscători ai naturii umane, și având în vedere că această zodie este guvernată de planeta comunicării – Mercur, reprezentând partea feminină a acesteia, își pot face relații destul de ușor, atunci când nu sunt ei la rândul lor criticați și când nu sunt îndepărtați prin situații extreme de imoralitate dovedite de către cei din jur.

Potret spiritual - zodia Fecioara

Zodia Fecioara reprezintă constant o garanție divină pe care omul o are aducând asigurarea tuturor nevoilor sale. Pentru compatibilitatea pe toate planurile, desigur, cele mai potrivite zodii sunt cele din același semn, deci de pământ, implicit Capricorn și Taur.

Cuplul Fecioară și Taur par a fi destinați unul altuia, mai ales pe plan amical; ei vor fi prieteni de nădejde și vor lucra foarte bine atât la locul de muncă, cât și acolo unde este nevoie de un simț practic, spiritual dezvoltat și artistic fin. Ei se ridică împreună asupra tuturor constrângerilor, reușind, dacă își propun, să atingă cele mai mari scopuri.

Totuși, se pare că pot interveni mici disensiuni atunci când Fecioara vrea să-și ajute rudele din agonisirea comună, iar Taurul, intervenind cu orgoliul său, poate să o facă să se deruteze, să devină rece, distanțată și frivolă. Însă, ajunși la maturitate, cele două zodii vor reuși să se înțeleagă de minune, mai ales dacă dobândesc înțelepciunea de care au nevoie pentru a trăi într-un astfel de univers comun.

Ambele zodii se bucură de o fantezie creatoare; ei sugerează împreună contactul cu energiile interioare vitale și pot să ajungă la o repetiție infinită până la îndeplinirea scopului pe care aceștia nu l-au fixat de la bun început. Totuși, dacă nu sunt atenți, această repetiție se poate dovedi chiar inutilă. Cât despre cuplul Capricorn și Fecioara, se pare că ambele zodii au o retinere față de responsabilitate, pentru ei aceasta vine înainte de toate, având un deosebit simț practic, însă se pot dezvolta împreună pe un plan mai mult sau mai puțin convențional.

Compatibilitatea general redusă a nativilor Fecioară este cu zodiile Pești, Gemeni și Săgetător. Se pare că cu zodia Pești nu prea se înțeleg pe plan financiar, mai ales pentru că misterioșii neptunieni tind să risipească tot ce au agonisit pentru o viață, primului venit în cale, care își proclamă o nevoie.

Însă ei fac un cuplu minunat deoarece Fecioara îi oferă Peștelui afecțiunea de care el are nevoie, tandrețea pe care o așteaptă uneori toată viața, sinceritate și un spirit liber, chiar dacă nu îi accentuează deloc nevoia de mister; ei se vor iubi atunci când Fecioara decide că și-a găsit într-un final jumătatea, poate chiar până la capătul pământului.

Compatibilitatea general redusa a nativilor Fecioara

Totuși, Fecioara are mereu un început adecvat prin care se disciplinează pe sine și nu dă greș în ceea ce face dacă este atentă și nu îi se distrage această atenție. Aici pot apărea probleme, deoarece Peștii tind să atragă atenția tuturor din preajma lor, prea suferă, prea simt și prea duc totul la extrem și la un moment dat îi pot irita pe nativii din Fecioară, însă numai atunci când este vorba despre un nativ strict maturizat și axat pe un anumit capitol al vieții.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Rac

În cazul în care se realizează totuși un context comun al zodiilor Fecioară și Pești, atunci aceștia se vor bucura împreună de alte lucruri precum delicatețea școlită, sensibilitatea culturală.

Cu nativii din zodia Gemeni, chiar dacă au o compatibilitate general redusă, ei vor avea o relație excelentă în ceea ce privește profesia; vor avea de lucrat împreună pe foarte multe planuri intelectuale. Trebuie să ținem cont și de faptul că Gemenii reprezintă partea masculină a planetei Mercur, ei fiind guvernați de aceeași planetă a comunicării și împreună – Gemenii cu Fecioarele pot ajunge să îndeplinească lucruri mari. Inerția instinctelor Gemenilor îi poate aduce pe nativii din zodia Fecioară la un echilibru perfect; ambele zodii având o voință spre totalitate.

Cu nativii din zodia Săgetător, Fecioarele nu au o relație generală prea bună, însă pe plan emoțional ei au compatibilitatea perfectă. O Fecioară elevată va atrage privirile și inima unui Săgetător, mai ales atunci când aceasta va începe să îi vorbească despre un anumit domeniu comun.

Săgetătorii sunt foarte buni ascultători, iar cine mai bine decât Fecioarele să le spună toate detaliile unui aspect din domeniul astronomiei sau al medicinei? Astfel se poate crea o prietenie foarte strânsă, bazată mai ales pe schimbul de cunoștințe, de informații, însă din păcate mai puțin de activitate sau experiențe reale. Pe plan financiar, cea mai bună compatibilitate a Fecioarelor apare cu nativii din zodia Balanță.

Fie că ei muncesc împreună pentru a atinge un scop sau se sprijină reciproc la locul de muncă pentru a îndeplini scopul fiecăruia, cert este că încurajarea pe care o primesc unul de la celălalt îi aduce în cele din urmă în competiția dusă pentru crearea unei conștiințe de grup.

Totuși trebuie să ținem seamă și de faptul că Fecioarele sunt adeptele aventurilor prin convingere; ele nu se vor aventura niciodată în necunoscut, iar Bălăncelor prea le place să riște. Dacă reușesc să găsească balansul perfect al acestei comunicări, atunci nu vor avea nici un fel de probleme. Și așa cum am precizat pe plan emoțional, în iubire, cea mai bună pereche pentru zodia Fecioară este nativul din zodia Pești.

Fecioara

Ei vor alcătui un cuplu minunat în căsnicie sau în diverse parteneriate, vor avea foarte multe foloase de adus omenirii, și desigur că vor fi fericiți unul lângă altul. Cea mai bună compatibilitate pentru proiecte artistice pentru nativii din zodia Fecioară este cu zodia Capricorn, ei vor reuși împreună să-și reinnoiască spiritul, dau dovadă de curaj și de stăpânire, cultivându-și împreună spiritul public. Cât despre planul spiritual, se pare că Fecioarele se vor înțelege foarte bine cu cei din zodia Taur, cât și cu cei din zodia Leu.

Fecioarele și Leii vor avea mereu o relație de amicitie deoarece ei se motivează reciproc. Fecioara intervine atunci când Leul este la pământ, plus că mercurianul știe foarte bine să facă complimente, știe să-l sprijine spiritual pe „regele junglei” care nu are nevoie decât de un asalt din când în când.

Cât despre cuplul Taur și Fecioara, așa cum am spus puțin mai sus, aceștia vor avea o comunicare excelentă, bucurându-se împreună de prestigiul poziției sociale sau profesionale.

În momentul în care aceștia vor comunica pe plan profesional, nimic nu le va putea sta în cale, având împreună un spirit de conservare al vechilor valori, cât și abilitatea de a găsi împreună inspirație în tot ceea ce înseamnă rutina zilnică.

În plan profesional, Fecioara își dorește colaboratori care să împărtășească aceeași viziune și rigurozitate în muncă. Cu toate acestea, aceasta se poate bucura și de asocierea cu semne mai relaxate, care îi pot oferi o perspectivă nouă și inovatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.