Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Taur

0
283
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Taur

Zodia Taur este o zodie aparte dintr-un singur punct de vedere: ei au capacitatea de a se susține singuri la greu și sunt cei mai puțin predispuși unei depresii majore în cazul unui atac puternic din partea sorții. Din acest punct de vedere, i-ar face pe nativii Taur orice situație, fiind cei mai buni prieteni, cei mai de nădejde camarazi. Ei gândesc limpede, dau dovadă de o rațiune pură, de excelență, cât și de disponibilitate imediată a unei forțe și puteri vitale, improspătându-se singuri în cele mai multe cazuri.

Taurul, cunoscut pentru determinarea și tenacitatea sa, caută stabilitate în orice relație. Acest semn de pământ are o legătură profundă cu natura și valorile pe care le oferă. Este esențial să înțelegem cum anumite zodii pot completa sau provoca aceste trăsături pentru a construi legături armonioase.

Totuși, Taurii mai pot reprezenta și uimire, teamă, față de propria persoană, ei se declară însă învinși foarte greu. Compatibilitatea cu restul zodiilor, care poate interveni de-a lungul vieții unui nativ Taur, depinde în majoritatea cazurilor de felul în care aceștia văd viața și de nivelul de abordare, de calitatea la care vor ei să ajungă. Spunem asta deoarece Taurii sunt în stare de compromisuri foarte mari ca să-și poată îndeplini scopurile în viață, ei au resurse nelimitate și pot fi adesea înundați de simțul puterii.

Zodia Taur

Ceea ce îi caracterizează însă pe acești nativi este faptul că de cele mai multe ori transformă orice iluzie în realitate, caută idealuri mărețe, transformă totul în iubire și trăiesc prin exaltare întâi financiară, iar abia apoi spirituală. Un nativ Taur se va simți bine dacă are ce oferi, niciodată nu va vrea recompense, însă nu va ezita să-ți aducă aminte că te-a ajutat în cazul în care nu știi să-l respecți.

Totuși, trebuie ținut seama și că unii nativi Tauri ajunși la maturitate deplină vor trece mai ușor cu vederea unele greșeli ale semenilor decât cei tineri, care tind să fie mult mai impulsivi, mai agresivi și să traseze sarcini radicale, să tragă concluzii pripite. Totuși, nativii din zodia Taur își pot canaliza toată energia în funcție de scop încă de la o vârstă fragedă, în favoarea unei munci dificile, își trimit toate puterile în scopul rezolvării unui conflict, să determinării unei probleme, ei doresc doar să ajungă la rezultate concrete.

Ei abordează adesea introspectiv un intelectual al colectivității în care s-au adunat, ori în mijlocul căreia au căzut adesea, voluntar sau involuntar. Compatibilitățile generale foarte bune sunt alături de zodiile din același semn, și anume cu zodiile Fecioară și Capricorn, toate trei, inclusiv Taurul având ca semn definitoriu Pământul.

Totuși aici par să aibă mici probleme, deoarece, ca într-un fel să se simtă atacați de agilitatea Fecioarei de a critica, vor putea fi trăși în jos de pesimismul Capricornului, însă un Taur cu adevărat puternic nu se va lăsa niciodată influențat.

El trebuie să ajungă să-și cunoască adevăratele capacități și să nu se ferească să și le dezvolte chiar dacă aceasta va presupune în cele din urmă un oarecare efort psihic, cât și acceptarea unei critici agresive, care la urma urmei se poate dovedi a fi foarte constructivă.

Nativii Taur și nativii Fecioară alcătuiesc o relație de prietenie excelentă mai ales atunci când este vorba despre compasiunea arătată celor din jur, când este vorba despre exprimarea de sine în folosul celorlalți, sau când este vorba despre simpla implicare firească, care nu dorește nimic în schimb. Fecioarele sunt și ele cunoscute ca fiind altruiste, își pun toate forțele în interesul oamenilor, vor să ajute chiar prin jertfa propriei persoane.

O compatibilitate general redusă este însă cu zodiile Vărsător, Leu și Scorpion. Aceștia pot să facă relații excelente pe alte planuri, precum Taurul cu Vărsătorul pe plan profesional pot să exceleze împreună.

Taur

Înțelegerea compatibilităților zodiacale poate aduce lumină asupra a ceea ce căutăm într-un partener și cum putem naviga prin complexitatea relațiilor. Fie că este vorba de o conexiune romantică, de afaceri sau de prietenie, a cunoaște afinitățile zodiei Taur ne poate ajuta să ne ghidăm deciziile și așteptările.

Citește și:  Zodia Vărsător

Taurul vine cu pragmatismul, Vărsătorul vine cu ideea, cu inovația, iar dacă își pun împreună forțele, atunci cu siguranță vor da naștere la ceva mare, vor reuși să atingă culmile succesului chiar dacă acesta nu a fost deloc planul inițial. Pe de altă parte, însă, o relație amoroasă între Vărsător și Taur nu există pur și simplu.

Taurul nu poate să umple nevoia de fantezie a Vărsătorului, oricât ar fi acesta din urmă de mediocru, el nu se poate transfera în galaxiile dorite de extravagantul Urania, însă ceea ce poate să-i ofere, ceea ce de altfel Vărsătorul tânjește să aibă, este bunătate și înțelegere.

Astfel, Taurul va face o relație foarte bună de amicitie cu acest nativ. Cu nativul din zodia Leu de asemenea, Taurul se va înțelege în general prost, însă pe plan emotional se poate înfiripa o relație chiar bună, iar acest lucru înseamnă că au și toate șansele să ajungă la căsătorie, însă cel mai potrivit este să lupte împreună pe plan social ca să îi ajute pe cei din jur.

Taurii au o voință puternică de transformare a sinelui, au un imbold spontan și o creativitate bogată atunci când vor, iar dacă știu să ajungă la valoarea pe care un rege – Leul, o cere, atunci nici nu-și mai pot dori altceva de la viață, cel puțin pe plan profesional și social. Totuși, dacă doresc să aibă și un succes financiar, atunci Taurii se pot înțelege foarte bine cu cei din zodia Scorpion.

De altfel, se pare că Scorpionii învață mai toate zodiile să facă bani, să fie perseverenți și să iasă mereu în câștig de cauză măcar, iar asta pentru că Scorpionii sunt poate singura zodie care nu își schimbă din cap o idee până când nu au pus-o în perfectă armonie cu realitatea.

Acest lucru ar trebui să fie făcut de toți nativii și să nu renunțe așa de ușor la un vis. Totuși, cu zodia Scorpion, se pare că nativii Taur au o relație amoroasă foarte bună. Ei pot face parteneriate sau se pot chiar căsători, deoarece viitorul lor va fi strălucit împreună. Totuși, dacă Scorpionul nu învață să se exprime așa cum dorește Taurul pentru a avea o bună comunicare, atunci totul poate deveni chiar zadarnic.

constelatie taur

Pe plan financiar, nativii din zodia Taur mai pot avea relații formidabile și cu nativii din zodia Gemeni. Culmea este că ambele zodii dispun de mari resurse interioare, și ambele zodii au o limită atunci când vine vorba de încrederea în sine, ceea ce îi va face să ia decizii potrivite de fiecare dată și să nu riște prea mult.

Totuși, cei doi pot să se bazeze mai mult pe o relație de entuziasm divin și să uite adesea de realul scop al relației. Imboldul spontan al Gemenilor va contura frumos, poate chiar prea frumos, bogăția creativă a Taurilor, ceea ce îi va pune mereu pe picioare în momentul unui potențial eșec.

O compatibilitate foarte bună a zodiei Taur pe planul creației și al proiectelor de natură artistică este și cea cu zodia Fecioara. Cei doi au același scop și aceleași mijloace, se pare că vor reuși să ducă la bun sfârșit orice plan, deoarece știu să muncească, nu se dau în laturi de la greu și pot parcurge împreună orice expansiune mistică, cât și extatică. Ei pot atinge împreună o originalitate debordantă. Cea mai bună compatibilitate pe plan spiritual a zodiei Taur este însă cu zodiile Capricorn și Berbec.

În prezența acestora, Taurii se vor simți sprijiniți, ocrotiți și, de ce nu, adesea lipsiți de griji. Ei pot beneficia de sfaturi multe, pot să-și pună în folosul relației memoria excelentă, cât și perspicacitatea de care dau dovadă.

Taurii au însă o încredere foarte mare în planurile pe care ei le-au stabilit, motiv pentru care cel mai bine este să se asocieze în viață cu oameni tot atât de încrezători, deoarece un taur se va simți umilit atunci când cineva i se adresează cu scepticism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.