Iubire și bani – Leu – ianuarie 2013

0
141
Iubire si bani - Leu - ianuarie 2013

Relații sociale și amoroase pentru Leu în ianuarie 2013

Iubirea și banii la nativii din zodia Leu se pare că nu prea merg mână în mână în această lună decât la rele. Ei pot întâmpina o serie de probleme destul de grave, mai ales la nivel de cuplu, de parteneri și orice implică relații cu semenii.

Semnul zodiacal Leu, cunoscut pentru curajul și determinarea sa, este profund influențat de pozițiile planetare în fiecare lună. Aceasta determină modul în care Leiul percepe și reacționează la provocările legate de iubire și aspectele financiare.

La început de lună trebuie să fie prudenți, mai ales pentru că pot avea o serie de probleme cu cei din jur, probleme semnalate atât în casa cuplului, cât și în casa relațiilor sociale.

Iar acestea pot fi pornite mai ales din cauza că nativii din zodia Leu văd, observă, simt o serie de nereguli și se revoltă, vor dreptate, dar din păcate nu pot să se lupte cu un întreg șir de calamități și cu un grup foarte mare care este de asemenea și foarte unit.

În plus, menționăm tot aici și câteva probleme de sănătate cauzate de aceste tensiuni relaționale. Aveți grijă, tratați totul cu temperament, nu vă siliți să schimbați direcția vântului, pentru că la sfârșitul lunii lucrurile își vor căpăta puțin din sfera normală.

Bani și cariera pentru nativii din zodia Leu în ianuarie 2013

În luna ianuarie 2013, nativii din zodia Leu pot întâmpina probleme mai ales în jumătatea lunii. Ei nu se așteaptă, nu prevăd să se întâmple ceva anume tocmai pentru că lucrurile păreau să fie aranjate, li se dărâmă un vis, un plan le este dat peste cap, cineva pune bețe în roate și astfel se strică mersul activităților și multe altele. Însă ei trebuie să-și păstreze calmul și să dea dovadă de această dată de diplomatie, să arate că un rege demn de poziția sa nu reacționează violent, ci cu calm și să rezolve totul cu finețe.

Citește și:  Compatibilitățile zodiei Gemeni cu toate zodiile pe plan sentimental

În această lună, însă, nimic nu va depinde de ei, toată lumea îi va manevra după bunul plac, deși din umbră, fără ca ei să își dea seama. Tocmai de aceea vă sfătuim să stați calmi și să lăsați lucrurile să se desfășoare pentru că oricum nu puteți lua nicio măsură, iar dacă vă mai și enervați, atunci chiar că nu veți rezolva nimic.

Fiind guvernat de Soare, Leu este un semn radiant și pozitiv. Prin înțelegerea corelației dintre poziția astrală și trăsăturile semnului Leu, poți naviga mai ușor prin complexitatea relațiilor și deciziilor financiare ale lunii.

Trebuie să aveți mare grijă mai ales cu probleme juridice, să nu întreceți măsurile trasate de tot ceea ce înseamnă justiție și lege, mai ales pentru că sunteți predispuși în această lună la foarte multe sancțiuni care se pot finaliza destul de greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.